SÚŤAŽ: Najobľúbenejší výrobok
Určite aj vy máte obľúbený výrobok, pre ktorý sa vždy vraciate k nám do dmky! Napíšte, ktorý je ten váš a zajtra na obed vyberiem 4, ktoré dostanú dm balíček 😎😊

@sisa_dm Ahoj, tak u nas su to jednoznacne Denkmit pracie prostriedky, od zlcoveho mydla cez gelove prostriedky az po prasky Samozrejme mam tam aj omnoho viac oblubenych produktov, detska kozmetika, hygiena i prikrmy..atd. ale menovatel ostava, setrnost k zivotnemu prostrediu a v ramci moznosti menej chemickych aditiv. To je pre nas top 🙂
uplne najviac top top top bez ktoreho nikdy neodidem su sprchove gely balea. cela rodina ich milujeme a vzdy mame v zasobe par kusov 🙂 ja tie vone proste zboznujem 😍
Plienky😊
DM je moja srdcovka ♥️, dmBio, dekorativna kozmetika, plienky, vsetky detičkovské vecičky, kaše atď., ale najväčší pomocník, po ktorý sa veľmi rada vždy vrátim je Denkmit Nature prací gél, na farebnú bielizeň. Jediný prášok, ktorý znesie citlivá pokožka mojej milovanej dcérky. A skvelo odstraňuje aj odolné škvrny a navyše je šetrný k životnému prostrediu ♻️.
tak ja som si tiez vybrala 4 vyrobky ktore u vas kupujem a nedam na ne dopustit - 1.praci prasok v tvare vlhcenych obruskov- ze wau, nepredavkujes nic a pradlo je ciste a vonave 2. kondicioner na poskodene vlasy/ moja topka- mam po nich vlasy ako babatko, ziadna sucha slama ako bez neho, nosim si ho na dovolenky, sluzobky aj wellnes pobyty 3.univerzalny cistic s uzasnou vonou/ to je vona mojho cisteho domova 4. suchy sampon dm- zachrana zufalej matky co vecer zaspi do unavy a rano vyzeraju jej vlasy hrozne...pouzivam vela inych ale tieto su TOP😍👍👍👍
Sprchovacie gely Balea
Pre mna alkalický čaj s cviklou.... už závislosť 😁
@sisa_dm balea sprchove gely 🙂
Ricinovy olej ❣️
Jednoznacne univerzalne vlhcene obrusky.Nedam na ne dopustit a nechapem,ako som vobec mohla kedy bez nich fungovat☺Fakt,uplna topka v domacnosti,dokonca som na ne nablaznila aj moju 84 rocnu starku,ktora sa vsemozne brani tymto podla nej "modnym vychytavkam".😎
U nás sú top 1 ovocné príkrmy Babylove....
no a potom v tesnom závese vlhčené utierky Babylove, DMbio hov. a kuracie mäsko, Denkmit vlhčené utierky na podlahy a jednorazové prachovky, Jessa slipové vložky, Balea krém s ureou na ruky a nohy...toto všetko ozaj pravidelne kupujeme a preto nemáme problémy "nabiť" kartu bodmi.
keď bol Samko maličký tak som nakupovala iba v DM so zlavou 25% na detske vyrobky a jokerom za 75 bodov sa so zlavou oplatilo kupovat bio mliecka plienky vlhcene utierky kozmetiku plienky na plavanie flasky cumliky lyzicky neskor vyzivky dobrotky az teraz ked je velky 4.rocny chlap kupujeme vlhcene tie nikdy nie su dost ... kozmetiku peny do kupela sprchace ... a nie len drobcovi ale vsetci mame oblubene vyrobky ktore pravidelne kupujeme v DM 🙂
doplnam ze v DM sa neda mat iba jeden oblubeny vyrobok 🙂
Verna uz dobrych par rockov 😏,a to najma kozmetike Alverde,nielen pre mna,ale i pre moje dve dievcence.dalej su to bezkonkurencne plienky Babylove ci mnohe dobroty od dmBio 👌🤗😀.
U nás pracie prostriedky Denkmit, gél na vodný kameň do práčky a celkovo táto značka, vlhčené utierky rôznych typov (na tie som namotala aj svokru), saponát na riad...
Pre detičky Babylove výrobky a DMbio, malá zbožňuje mliečne kaše višňovú a banánovú a müsli
Palicky do usi a vatove tampony 🙂
Kremy na opalovanie, babylove vyrobky, odlicovacie tampony a jednorazove ziletky balea
U nas jednoznacne vedie zlcove mydlo a vlhcene obrusky 👌
@sisa_dm ahoj. Tak momentálne u nás je top plienky babylove.flašky na mlieko.praci prášok denkt mit.a samozrejme sprchové gély pre celú rodinu a čistiace prostriedky do kúpeľne a wc. Občas odskúšame nejaké sušené ovocie. A ešte naposledy som kúpila vitamín c v prášku.lebo syn nechcel celaskon. A sople nám rýchlo odišli.takže super vec.aspoň nám to pomohlo . Katka
Obľúbila som si v drogérii DM značku réell´e, ktorá ponúka výber kvalitných farieb na vlasy.
@sisa_dm je ich cela kopa, ale asi prášok do umývačky, ten chcem iba váš
Aktualne to je BEBA HA3 😀
Je toho viac,napr.sprchové šampóny,balzamy na pery,norkový krém.......ale aj žuvacie tyčinky pre nášho psíka 😉
Kokosove chipsy a oriesky. =D
@sutaž najradsej mam avivaž z dm a kazdy mesiac chodim pre plienky a nakupujem aj drogeriu a nedam dopustit na kokosove vyrobky za super cenu a vônu
Za mňa značka demik prášok fakt super a utierky dd
Rôzne výživové doplnky, najmä javorový sirup, ktorý je kvalitnejší ako inde.

Medzi naše najobľúbenejšie patria rozhodne dmBio kečup, dmBio pretlak, tie sú fakt super!!! A potom dmBio šošovica, dmBio pohánková múka,... Je toho viac.. A už roky kupujem štipec do vlasov Ebelin, večne mi niekde spadne, postupne dolámem všetky zuby na ňom a potom je jediný smer cesty vaša predajňa. Ešteže je už toľké roky v ponuke lebo je naj zo všetkých 😉