icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

eilish
11. apr 2018

Prvé čo mi napadne je: dmka = množstvo skvelých, šikovných produktov, pri ktorých nákupe sa vyžívam a relaxujem 🙂

krtica11
11. apr 2018

@sisa_dm dm pre mna znamena nakup pre mna,manžela.deti a domacnosť pod jednou strechou

zuzanka.zuzu
11. apr 2018

dm = balea 🙂 za relatívne lacný peniaz dosť dobrá kozmetika 👍 výhre by som sa veľmi potešila 🍀

evulienkaslx
11. apr 2018

super drogeria, siroky a kvalitny vyber vyrobkov, detsky sortiment, napomocny personal

mirecka0809
11. apr 2018

U mna sa slovo DMka spaja so slovom zavislost 😁Ja uz ani vojst neviem do inej drogerie 😁

ktrnv
11. apr 2018

prve ako drogeria a prijemne prostredie na nakupovanie 😉 uz som v dm dlho nebola od kedy som na materskej a pri tom ked som robila cez obed sme tam chodili kolegynami nakupovat alebo iba tak sa poobzerat 😍

zuzu6612
11. apr 2018

Okrem krasne vonavej kozmetiky je to pre mna jednotlivo baleny Dm hroznovy cukor s prichutou ciernych ribezli, ktory ma sprevadza od skolskych cias dodnes. Je mojim vernym spolocnikom pri turach a zachutil aj mojmu manzelovi ☺

tintini
11. apr 2018

Ked sa povie DM,mne sa rozziaria oci. Hned mi napadnu plne regale a minimalne hodinka stravena medzi vsetkymi vyrobkami 😀 Len ja,ulicky a nakupny kosik 🙂

dobromila1111
11. apr 2018

@sisa_dm ja si predstavim ako prvu fialovu dm karticku 🙂 tiez super detske nakupne kosiky,z ktorych su deti nadsene 🙂

jankaajanko
11. apr 2018

Je to proste všetko čo potrebujem a nájdem pod jednou strechou 😀

elhome
11. apr 2018

Mne ako prve napadnu plienky 😂 aj ked ich uz nekupujeme take 3roky😅no nikdy nezabudnem ked bola akcia v dm na plienky a ja s rocnou dcerkou som sa trepala z obchodu so 6 krabicami🙈a samozrejme mi popadali.Ach bola to riadna sranda😂 tak urcite DM ma bude prenasledovat este ked bude dcerka dospela a ja jej budem rozpravat nas plienkovy pribeh😻

petawoman
11. apr 2018

Dmku som si zamilovala pred narodenim mojho syna. Našla som tam všetko, čo som potrebovala do pôrodnice a vsetko pre dieta. Potesilo ma aj zavedenie akcie 25%na detsky sortiment. A v podstate tam najdem vsetko, co hladam...aj to,co prave nehladam 😊
A naposlefy som tam kupila vesely tolatek s lamami a srdiečkami. Deti ho minaju rychlostou blesku😁

myselka001
11. apr 2018

DMka? skočím si kupiť len plienky pre malu a odidem ohodinu s plnou taškou pre seba 😁

rainee
11. apr 2018

@sisa_dm DM je pre nas top drogeria, kde nakupim vsetko potrebne (a niekedy aj nepotrebne, ale vacsinou clovek neodola...) Ked sa povie DM, napadnu ma hlavne produkty znaciek alverde, balea a babylove, nase najoblubenejsie. A tiez mini nakupne vozicky, bez ktorych sa ziaden nakup s detmi nezaobide 🙂

chymenitta33
11. apr 2018

Mna na prvu supu napadne ambasadorka Silvinka. Vzdy si DM s nou spojim. Az potom to kvantum veci ktore odtial pravidelne odnasam 🙂

ewell13
11. apr 2018

Ked sa povie dm predstavim si obchod s prijemnou atmosferou usmiatymi predavackami...kooopec drogerie ktoru milujem a velkym plusom je pre mna tiez zdrava strava ktoru casto vvyhladavam... moj syn tiez miluje male voziky do ktorych s radostou naklada nakup;)

luchajda
11. apr 2018

Mne napadnu prijemne a ochotne predavacky, az sa da povedat rodinna atmosfera. Chodime uz aj s dcerkou kazdy tyzden nielen na kozmetiku ale hlavne na plienky a potraviny.

drdrdr
11. apr 2018

Pri slove dmka si spomeniem na to, s akym velkym respektom som ako stredoskolacka vchadzala do vonavej predajne, v ktorej som sa citila ako Alica v krajine zazrakov... ako som sa citila dolezito a dospelo, ked som si zrazu mohla na ruke vyskusat novu farbu rúžu a tienov na oci... ked som mohla donekonecna ovoniavat parfemy... ked som nevedela, do ktorej ulicky sa skor rozbehnut... a toto mi zostalo doteraz 🙂 akurat ze teraz nenakupujem uz len pre seba, ale hlavne pre nase dve male dcerky 🙂 a ak mam spomenut nieco konkretne, tak nasim velkym oblubencom je sterilizovany cicer v pohari, z ktoreho je polievka uvarena snad za 15 minut 🙂

mafins
11. apr 2018

Pre mna znamena relax, zasadne tam chodim sama, aby ma nikto nenahanal a nerusil 😉milujem vsetku kozmetiku a drogeriu co je v dm a novinky to je moje, tie vzdy ako prve hladam a studujem a samozrejme aj skusam 👍za mna top dm😍

dominika234
11. apr 2018

Vôňa predajne v DM nakupujem vsetku kozmetiku pre seba pre priateľa aj pre naše babo 🤗

dzina007
11. apr 2018

Ja ani neviem co mna. Ale moje deti hned napadne maly detsky vozik na nakupovanie. Kvoli tomuto tam musime ist na nakup vzdy ked ideme okolo. Hoc len zuvacku kupit. 😀

ninaj24
11. apr 2018

@sisa_dm ked sa povie DM, vybavia sa mi zdrave dobroty, odkedy mam dieta, tak hlavne dobroty pre neho. Nordic foodie je top topov 😍 DMku zboznujem, nikde inde nechodim, najlepsia drogerka siroko daleko ☺️ len tak dalej, to co robite, robite spravne a to sa mi paci 👍

adoela
11. apr 2018

Aj naše deti nehovoria drogéria, ale dmka. Kupujeme tam okrem hygienických potrieb,kozmetiky, plienok aj výrobky pre zdravú výživu, lebo ich považujeme za kvalitnejšie ako z obchodných domov.Ale nedávno bola dmka najbližšia k nášmu bydlisku zrušená.Ale stojí to za to,aby sme aj v tej vzdialenejšej urobili v pravidelne väčší nákup.

svetlusb
11. apr 2018

Keď sa povie Dm, hneď si predstavím moju závislosť na návštevách Dmky po škole keď som mala hodinu čas do autobusu a domov som prišla s plnou taškou krémikou a maľovátiek, spolužiačky sa mi smiali že som závislá na krémikoch s Dmky robili si srandu 😀...teraz sú moje návštevy Dm dvojnásobné, kedže tam nakupujem plienky pre malého a taktiež iné detské potreby 💜💜

lenocka24
11. apr 2018

Mna prve napadne,ze zase miniem kopec penazi 😂 ale zato nakupim veeeelmi vela nasich oblubenych produktov.

dzanet
11. apr 2018

Dm pre mna to je ako druhy domov. Kupujem tam make-up bez ktoreho rano von nevykrocim, DM plienky pre moje dievky 🙂 Balea kozmetiku, do kupela kozmetiku. Niekedy len tak pocas prechadzky s detmi sa tam zastavim a nieco nove nakupim. Vtedy DM drogeria mi potesenie spravi na cely den.

l.hanzlovicova
11. apr 2018

Keď počujem DM ,ako prvé ma napadne plienky a soľ z mŕtveho mora,to sú veci ktoré pravidelne nakupujem v DM

helpinka
11. apr 2018

obchod, ktorý mám rada. Počas rodičovskej a materskej dovolenky môj najnavštevovanejší a najoblúbenejší🙂

simona28p
11. apr 2018

@sisa_dm dnes su to hlavne plienky baby love , a predtym samozrejme nakupovanie kozmetiky, zboznujem vyrobky od Balea , kremy na ruky, na plet, spreje na tvar 🙂

anazuz756
11. apr 2018

Ako prvé mi napadne: super dmka je pre mňa odreagovanie sa relax, milujem kozmetiku a bio potraviny pre moje deticky, v dm vždy zabudnem na čas niekedy aj na manžela, ktorý radšej čaká v aute 😁 vždy kúpim niečo aj pre neho ako odškodné za čakanie