SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
dm = balea 🙂 za relatívne lacný peniaz dosť dobrá kozmetika 👍 výhre by som sa veľmi potešila 🍀
super drogeria, siroky a kvalitny vyber vyrobkov, detsky sortiment, napomocny personal
U mna sa slovo DMka spaja so slovom zavislost 😁Ja uz ani vojst neviem do inej drogerie 😁
prve ako drogeria a prijemne prostredie na nakupovanie 😉 uz som v dm dlho nebola od kedy som na materskej a pri tom ked som robila cez obed sme tam chodili kolegynami nakupovat alebo iba tak sa poobzerat 😍
Okrem krasne vonavej kozmetiky je to pre mna jednotlivo baleny Dm hroznovy cukor s prichutou ciernych ribezli, ktory ma sprevadza od skolskych cias dodnes. Je mojim vernym spolocnikom pri turach a zachutil aj mojmu manzelovi ☺
Ked sa povie DM,mne sa rozziaria oci. Hned mi napadnu plne regale a minimalne hodinka stravena medzi vsetkymi vyrobkami 😀 Len ja,ulicky a nakupny kosik 🙂
@sisa_dm ja si predstavim ako prvu fialovu dm karticku 🙂 tiez super detske nakupne kosiky,z ktorych su deti nadsene 🙂
Je to proste všetko čo potrebujem a nájdem pod jednou strechou 😀
Mne ako prve napadnu plienky 😂 aj ked ich uz nekupujeme take 3roky😅no nikdy nezabudnem ked bola akcia v dm na plienky a ja s rocnou dcerkou som sa trepala z obchodu so 6 krabicami🙈a samozrejme mi popadali.Ach bola to riadna sranda😂 tak urcite DM ma bude prenasledovat este ked bude dcerka dospela a ja jej budem rozpravat nas plienkovy pribeh😻
Dmku som si zamilovala pred narodenim mojho syna. Našla som tam všetko, čo som potrebovala do pôrodnice a vsetko pre dieta. Potesilo ma aj zavedenie akcie 25%na detsky sortiment. A v podstate tam najdem vsetko, co hladam...aj to,co prave nehladam 😊
A naposlefy som tam kupila vesely tolatek s lamami a srdiečkami. Deti ho minaju rychlostou blesku😁
DMka? skočím si kupiť len plienky pre malu a odidem ohodinu s plnou taškou pre seba 😁
@sisa_dm DM je pre nas top drogeria, kde nakupim vsetko potrebne (a niekedy aj nepotrebne, ale vacsinou clovek neodola...) Ked sa povie DM, napadnu ma hlavne produkty znaciek alverde, balea a babylove, nase najoblubenejsie. A tiez mini nakupne vozicky, bez ktorych sa ziaden nakup s detmi nezaobide 🙂
Mna na prvu supu napadne ambasadorka Silvinka. Vzdy si DM s nou spojim. Az potom to kvantum veci ktore odtial pravidelne odnasam 🙂
Ked sa povie dm predstavim si obchod s prijemnou atmosferou usmiatymi predavackami...kooopec drogerie ktoru milujem a velkym plusom je pre mna tiez zdrava strava ktoru casto vvyhladavam... moj syn tiez miluje male voziky do ktorych s radostou naklada nakup;)
Mne napadnu prijemne a ochotne predavacky, az sa da povedat rodinna atmosfera. Chodime uz aj s dcerkou kazdy tyzden nielen na kozmetiku ale hlavne na plienky a potraviny.
Pri slove dmka si spomeniem na to, s akym velkym respektom som ako stredoskolacka vchadzala do vonavej predajne, v ktorej som sa citila ako Alica v krajine zazrakov... ako som sa citila dolezito a dospelo, ked som si zrazu mohla na ruke vyskusat novu farbu rúžu a tienov na oci... ked som mohla donekonecna ovoniavat parfemy... ked som nevedela, do ktorej ulicky sa skor rozbehnut... a toto mi zostalo doteraz 🙂 akurat ze teraz nenakupujem uz len pre seba, ale hlavne pre nase dve male dcerky 🙂 a ak mam spomenut nieco konkretne, tak nasim velkym oblubencom je sterilizovany cicer v pohari, z ktoreho je polievka uvarena snad za 15 minut 🙂
Pre mna znamena relax, zasadne tam chodim sama, aby ma nikto nenahanal a nerusil 😉milujem vsetku kozmetiku a drogeriu co je v dm a novinky to je moje, tie vzdy ako prve hladam a studujem a samozrejme aj skusam 👍za mna top dm😍
Vôňa predajne v DM nakupujem vsetku kozmetiku pre seba pre priateľa aj pre naše babo 🤗
Ja ani neviem co mna. Ale moje deti hned napadne maly detsky vozik na nakupovanie. Kvoli tomuto tam musime ist na nakup vzdy ked ideme okolo. Hoc len zuvacku kupit. 😀
Aj naše deti nehovoria drogéria, ale dmka. Kupujeme tam okrem hygienických potrieb,kozmetiky, plienok aj výrobky pre zdravú výživu, lebo ich považujeme za kvalitnejšie ako z obchodných domov.Ale nedávno bola dmka najbližšia k nášmu bydlisku zrušená.Ale stojí to za to,aby sme aj v tej vzdialenejšej urobili v pravidelne väčší nákup.
Keď sa povie Dm, hneď si predstavím moju závislosť na návštevách Dmky po škole keď som mala hodinu čas do autobusu a domov som prišla s plnou taškou krémikou a maľovátiek, spolužiačky sa mi smiali že som závislá na krémikoch s Dmky robili si srandu 😀...teraz sú moje návštevy Dm dvojnásobné, kedže tam nakupujem plienky pre malého a taktiež iné detské potreby 💜💜
Mna prve napadne,ze zase miniem kopec penazi 😂 ale zato nakupim veeeelmi vela nasich oblubenych produktov.
Dm pre mna to je ako druhy domov. Kupujem tam make-up bez ktoreho rano von nevykrocim, DM plienky pre moje dievky 🙂 Balea kozmetiku, do kupela kozmetiku. Niekedy len tak pocas prechadzky s detmi sa tam zastavim a nieco nove nakupim. Vtedy DM drogeria mi potesenie spravi na cely den.
Keď počujem DM ,ako prvé ma napadne plienky a soľ z mŕtveho mora,to sú veci ktoré pravidelne nakupujem v DM
obchod, ktorý mám rada. Počas rodičovskej a materskej dovolenky môj najnavštevovanejší a najoblúbenejší🙂
Ako prvé mi napadne: super dmka je pre mňa odreagovanie sa relax, milujem kozmetiku a bio potraviny pre moje deticky, v dm vždy zabudnem na čas niekedy aj na manžela, ktorý radšej čaká v aute 😁 vždy kúpim niečo aj pre neho ako odškodné za čakanie

Prvé čo mi napadne je: dmka = množstvo skvelých, šikovných produktov, pri ktorých nákupe sa vyžívam a relaxujem 🙂