icon

Súťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstve

lucka_tvjoj
Moderátor
9. sep 2018

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.

Obojsmerný lístok lanovkou na Chopok pre dve osoby získavajú:

@demografka
@nikiki29
@tatharina
@purinkaa
@zvedavec333

Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku vyhrávajú:

@basska_b
@evulienkaslx
@kukucka100
@mamasom
@macik45

-----------

Vidím, že sa vám súťaž o výlety páčila, tak sme pre vás zohnali ďalšie vstupy. O zábavný park Legendia bol medzi vami veľký záujem, preto prinášame ďalších 5 vstupov pre dvoch a ďalších 5 z vás získa 2 spiatočné lístky na lanovku, tentokrát do Nízkych Tatier.

Súťažná úloha:

Tina v seriáli Som mama má za sebou prvý šok, keď sa na sone dozvedela, že čaká dvojičky. Pred sebou má do pôrodu niekoľko veľmi zaujímavých mesiacov, do ktorých musí okrem úplnej zmeny svojho života riešiť aj svoj začínajúci vzťah-nevzťah s horolezcom Robom.

V rámci súťažnej úlohy by som chcela, aby ste mi napísali krátky komentár na tému: Čo bolo pre vás v tehotenstve najväčším prekvapením?

Z vašich nepochybne zaujímavých komentárov vyžrebujeme 10 výherkýň. A o čo budeme súťažiť?

5x žrebujeme obojsmerný lístok lanovkou na Chopok pre dve osoby (deti do 6 rokov zdarma)

Zdolajte Chopok skutočne pohodlne aj s tými najmenšími členmi rodiny. Vyvezte sa zo severnej aj južnej strany modernou lanovkou takmer na jeho vrchol. Pri pobyte v Jasnej nevynechajte rodinnú hru Drakopark Chopok, pri ktorej sa nielen zabavíte, ale aj dozviete niečo nové.

5x žrebujeme vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby

Spravte si výlet kúsok za hranice - do Poľska. Legendia ‑ Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) pri poľskom meste Chorzów je najväčším a najstarším zábavným parkom v Poľsku. Rozprestiera sa na ploche o rozlohe 26 ha a nájdete tu 42 atrakcií pre malých aj veľkých dobrodruhov. V roku 2017 bola v Legendii postavená 40 m horská dráha LECH COASTER, ktorá v tom istom roku získala v Berlíne ocenenie – 2. najlepšia horská dráha v Európe. Vďaka lokalite a dostupnosti aj iných atrakcií ako napr. ZOO a národný štadión je Legendia tým správnym miestom na nezabudnuteľný rodinný výlet.

Do komentára kľudne napíšte, o ktorú cenu máte záujem. Žrebujeme zajtra o 10:00.

Súťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstveSúťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstveSúťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstveSúťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstveSúťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstveSúťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstve
sluchatka
9. sep 2018

Najvacsim prekvapenim bolo, ze mi bolo v kuse zle. Vsade som pocula ako to po 3 mesiacoch prejde, a ono to neprechadzalo.

petawoman
9. sep 2018

Nič také ma neprekvapilo, pretože som už bola registrovaná na Modrom Koníku😂🤣
Ale jedna vec ma prekvapila,keď dr.povedal,ze už budem chodiť na pásy a bola som vyklepana,ze co to je😁

babybazar1
9. sep 2018

Pre mňa tehotenstvo ak sa postavte tak poteší Legolandia

denissa88
9. sep 2018

Pre mňa bolo najväčším prekvapením počas tehotenstva keď som celý čas bola presvedčená, že čakám modrooku blondínečku a vlastne aj celý život som si myslela, že prvé bude dievčatko. No a na sone mi (veľmi otvorený) pán Dr.vraví, že aaaaa už vidím vajčiská (doslova) no a ja mu na to, že nie nevidíte. Potom prišla odpoveď, že mali ste povedať mne, že chcete dievčatko - má ich 6. 😂

janetta20
9. sep 2018

@lucka_tvjoj najväčším prekvapením bolo, že moje nohy sa zväčšili o dve čísla topánok.. A ja som nemala čo na nohy! Ženská katastrofa?!

janetta20
9. sep 2018

@lucka_tvjoj a výhrou by bol pre nás chopok (v každej súťaží to zabudnem napísať)

igiana
9. sep 2018

Pre mna bolo najväcším prekvapením, keď mi Dr oznámil, ze po 3 dievčatkach čakám chlapceka a druhé prekvapko bolo, ze ostal otočený dole zadočkom (pohodlný po ockovi, aj sa na neho podoba 😄) a tak som veselo aj rodila koncom panvovým 😁.
Velmi by naše deti potešila výhra Lanovka, este nikdy nou nešli, boli by šťastné. Do hor chodíme velmi radi.

meiwe
9. sep 2018

prekvapenie bolo ze som vracala denodenne niekolkokrat za den, ze cakame dievcatko ze jedina strava bol nemenovany fasfood ktory som udrzala v sebe, celkovo tehotenstvo bolo prekvapenie pre mna ,partnera 🙂

maria584
9. sep 2018

Mňa v tehotenstve prekvapilo to, že keď som manželovi ukázala 3D fotku nášho syna, tak sa rozplakal. Od začiatku sa na bábätko tešil, ale neplakal. A pri tej fotke sa veľmi rozplakal od šťastia.
A výhra by nás potešila hocijaká.

lulu2014
9. sep 2018

@lucka_tvjoj Dobrý večer. Tak mega naj prekvapko bolo zistenie samotného druhého tehu...nakoľko sme cca 5-6rokov po prvej dcérke čakali na druhého bociana 😉 ...a kedže neprilietaval tak sme boli tak ako aj dovtedy mega spokojní a štastní z prvej dcérky. A BUM po 11 rokoch dve čiaročky na baby teste. Najskôr šok z prekvapenia ale hneď prišla aj radosť. Tešili sme sa ako malé deti🙂 Takže dnes už máme dve bambuľky.
Pri prvom tehu všetko ok.
Ale pri druhom bolo ešte prekvapko.....sused opravár áut mal čas tak mi išiel porobiť veci na aute - auto na zdviháku - večer 21 hodín- manžel veľmi výnimočne v práci - so susedom debatujeme ako inokedy-príjemný júloví večer- keď v tom - z ničoho nič o 3 týždne skôr začala tiecť plod.voda.
Takže mu hovorím.....potrebujem auto !!! ja som sa chcela odviezť sama ale satršia dcéra nedovolila ......a nakoniec ma ešte odviezol do pôrodnice. Všetko dobre dopadlo...v noci sme mali našu druhú bambuľku.

A ešte malé pobavenie ----ako som pobehovala po dome staršia dcéra hovorí môjmu otcovi čiže dedkovi že mame tečie voda----a môj otec jej na to veď zastavíme hlavný uzáver vody😂 ....takže sme sa ešte pobavili.
/ neviem či by to pomohlo😂😂😂/ Ale bolo to milé.🙂

Nuž a ako výhra by potešil zábavný park kam sme aj rozmýšľali cez prázdniny vybehnúť ... to by sa páčilo obom babám ... ale tiež sa určite nedá pohŕdnuť ani Chopkom. Každé má čo si do seba. Len sa to ťažko porovnáva. Jedno je zábava a druhé skôr relax.
Kolotoče ale lanovky naše deti môžu. 😉
Prajem všetkým pekný večer. 😉🌜

lulu2014
9. sep 2018

@lulu2014 že ste chceli krátky komentár 😉🙊

livizi
9. sep 2018

Pre mňa to boli pocity, keď som prvýkrát uvidela svoje malé bábätko na obrazovke ultrazvuku. To neviem slovami opísať, to sa musí zažiť! 🙂

zvedavec333
9. sep 2018

Už samotné tehotenstvo bolo také veľké prekvapenie a našťastie všetko išlo ako malo a žiadne nečakané prekvapenia neboli, teda až na to časté chodenie na wc 😂 👶🍼

pandica
9. sep 2018

Mojim najväčším prekvapením v tehotenstve bolo to, že som nakoniec zostala sama... Potešil by lístok na lanovku na Chopok. Ďakujeme.

purinkaa
9. sep 2018

Urcite pohyby babatka, ze tak maly cloviecik sa uz v brusku vie ohlasovat....a aj to, ze som porodila 4 kg babatko, co som vobec necakala 🙂....

purinkaa
9. sep 2018

A Chopok by potesil 🙂

lea2017
9. sep 2018

Pre mňa bolo najkrajším prekvapením, že sa malá (veľká) 4,2kg baba vypýtala na svet po polnoci presne v deň mojich narodenín, líhali sme si do postele a manžel vraví, všetko najlepšie k narodeninám už je po pol noci a ja vravím, malá je akási nespokojná, no a zachvíľu sa to začalo, takže keď na mňa všetci zabudnú, ja mám vždy svoj vlastný darček k narodeninám...no a druhým prekvapením bola váha malej, ja som drobné žieňa, váha niečo cez 50kg, no a 4,2 kg normálnym pôrodom bol podľa mňa výkon, aspoň v pôrodnici sa na mňa všetci s uznaním pozerali...

zuzanar2
9. sep 2018

Čo bol v tehotenstve mojím najväčším prekvapením?? Bábätko sme síce plánovali, ale oboch nás prekvapilo, že sa to podarilo neuveriteľne rýchlo. Ale pre mňa bolo väčším prekvapením manželov krásny prístup k môjmu tehotenstvu....už vtedy sa pre neho "bruško" stalo stredobodom vesmíru. A som neskutočne šťastná, že to trvá dodnes a naši dvaja loptoši sú pre neho a samozrejme aj pre mňa VŠETKO. Potešil by nás výlet do Poľska.

lea2017
9. sep 2018

Potešil by Chopok, ale nepohrdneme ani Poľskom...len ešte to šťastie mať...

vedama
9. sep 2018

@lucka_tvjoj Mojim najväčšim prekvapením bolo, že som zostala tehotná🙂 pre vysvetlenie: keď sme pracovali na dietku tak nič, potom som mala s chrbticou problémy a brala som infúzie a buuum ja tehotná skoro som infarkt dostala 😁..samozrejme najprv som muzovi vynadala hneď medzi dverami😂chudák

demografka
9. sep 2018

Mna milo prekvapil dobry priebeh, krasne okamihy kopancov a tatkova radost a hrdost 😊 my radi na Chopok 😉

melania111
9. sep 2018

Prekvapenim pre mna bolo, ze som konecne po rokoch neuspesneho priberania v tehotenstve pribrala 🙂

jamailoka
9. sep 2018

Bola som dvakrát tehotná a prvýkrát ma prekvapilo iba to,že mi bolo celých 9mesiacov nevoľno a druhé tehotenstvo bolo pre mňa psychicky náročné ... Ja som sa bála ako zvládnem dve malé deti 🙂 dcéra má 3,5roka a syn 16mesiacov ... Je to krásne a som šťastná,že ich mám je to najkrajšie obdobie keď sú deti malé a potrebujú nás 🙂

erika1158
9. sep 2018

Prekvapenim pre mna bolo ked som podla dr cakala dievcatko a nakoniec sa narodil chlapcek. Ako vylet by ma potesil Chopok je tam krasne

zuzanatl
9. sep 2018

Prekvapenim pri prvom tehotenstve bolo ked som citila kopanie a neskor ked to uz bolo aj velmi viditelne na tom brusku to bolo neskutocne. Potesili by Tatry. Neskutocne krasne Tatry

siska01
9. sep 2018

V mojom tehotenstve prvom aj druhom bolo najväčšie prekvapenie, že sme nevedeli kto sa skrýva v brušku =) až v deň D e sa dozvedeli kto sa mi v brušku 9mesiacov ukrýval. Je to krásny pocit odhaliť prekvapenie až v samotný deň. Ľudia typujú bude to alebo ono, no správy výsledok sme ani len my nevedeli. Ak sa bude dať pôjdem do toho aj po tretí raz. Výhra by potešila do zábavného parku Legenda v Poľsku

sotka
9. sep 2018

pre mna bolo prekvapenim pohlavie, ja som bola cely celucicky cas v tom ze budem mat aj druhe dievca...a lekarka ma zrusila v 16tt ze vidi pipika :D a ja ze nieeeee, to urcite zle videla :D

luckamajkova
9. sep 2018

Najvacsim prekvapkom bol samotny porod. Po strasidelnych pribehoch prvorodiciek a neznesitelnych kontrakciach som cakala "masaker" a v podstate som mala bolesti cca 70 minut a mala bola vonku na tretie zatlacenie. Pripajam svoje pravidelne 100vkove kontrakcie ktore som vobec necitila 🤔 potesil by chopok 😊

lea0424
9. sep 2018

najvacsim prekvapenim bolo, ked sme po neuspesnom umel.oplodneni prestali dufat a zrazu booom, dve palicky. Nikdy nezabudnem na tatkov vyraz, ked som mu povedala, ze bude tatik. A dalsie prekvapenie. Mala je cela tatik od hlavy az po paty. 🙂