Ktorá hračka je tá pravá?
Poznáte to, detská izba vašich ratolestí je preplnená hračkami, ktoré už aj tak dávno zapadli prachom. Najväčším obľúbencom sa stal mobil mojej mamičky. A zahrať sa zmysluplnú hru, tak to je predsa nuda. Tak skúsme nájsť kompromisné riešenie na tento problém dnešnej doby.
Ja hneď jedno pre Vás mám - Kúzelné čítanie od Albi 🙂
Veď predsa interaktivita deti baví. Rôzne témy si zaručene nájdu svojich objaviteľov a pritom všetkom sa vlastne celý čas učia a ani si to neuvedomujú 🙂
Myslíte si, že je to hračka, ktorá by bola pre vaše deti tá pravá?

My uvažujeme o tom, že dostanú tento darček k Vianociam. Dufam,že to bude dobrá investícia ;)
jednoznacne dobra investicia 👏👏👏 nenasilne ucenie - vlastne hranie sa a ucenie👍, u nas aj zmysluplne travene spolocne chvile s dcerkou 👍..odporucam aj ostatnym rodicom.sice na zaciatku velka investicia - kniha s perom- no potom uz len dokupujete knizky podla zaujmov a potrieb dietata..Mame uz Svet zvierat a Hrave ucenie a pri najblizsej prilezitosti dokupime aj Anglicky obrazkovy slovnik.. Dakujeme za kuzelne citanie 👏
urite by ich zaujala celá sada kúzelného čítania, keďže sú to malí vynálezci a tak by nás výhra veľmi potešila, alebo napíšeme Ježiškovi a on si už nejako došetrí korunky.🙂
@nelakuzelnecitanie Naše deti by si ju určite obľúbili lebo knihy majú veľmi radi. Každý večer pred spaním musíme čítať a s Kúzelným čítaním by to bola navyše aj zábava.
@nelakuzelnecitanie naše neterky sú od vašich knižiek závislé, už sa teším ako ich budeme čítať a hrať sa s nimi s mojim synom, keď trochu podrastie ;)
@nelakuzelnecitanie moja dcérka dostala knihu Atlas sveta aj s ceruzkou a Svet zvierat od starých rodičov pod stromček. Teraz je vo veku (19m) keď objavuje svet okolo seba a tak ju veľmi baví púšťať zvuky zvierat a snaží sa ich napodobňovať. Knihy sú veľmi zaujímavé a aj poučné lebo aj my dospelí sa naučíme veľa nového. K narodeninám a pod stromček by sme radi rozšírili zbierku hlavne o Spievanky, Ľudské telo a keďže ma jeseň pribudú novinky tak pre dcérku určite knihu s prvými písmenami a aj o farme 😉
Určite je Hravé čítanie zmysluplná hračka. Chodím s dcérkou na Logopédiu a tam pani Janka používa vaše knihy ako pomôcku na učenie. U nej som sa s nimi prvýkrát aj stretla a dcérka je z nich nadšená a vždy sa teší, kedy tam pôjdeme, aby si mohla precvičovať svoj jazýček a pritom sa aj pohrať.
Kniha Svet okolo nas si nasla svoje miesto medzi autickami, babikami, klasickymi knizkami a rolovymi hrami o lekraovi, poziarnikovi, vlaciku. Buduci tyzden ideme na dovolenku. Chystame sa kupit knihu Hry do.auta.
Kuzelne citanie doverne poznáme. Objavili ho dokonca nasa babi s dedem pre bratove deti asi 2 ci 3 roky dozadu na Vianoce. My zatial ani pero ani knizku nemame. Malý má len 3 rocky. Ale zachytila som, že uz su tituly aj pre deticky vo veku 3+. Tak mozno babka s dedkom potesia aj nas.... 😊😊 Hlavne by nas iteraktivne hovoriace knizky trochu odbremenili. Malý je TZP a oi má aj zrakový handicap, takze musime vela rozprávať, opisovat a niekedy je to naozaj narocne. Zislo by sa nam s manzelom sem tam voľno, že by za nas niečo zaujímavé a pekne povedali malému hovoriace pero s krasnou knižkou. 😊😊
Určite! niečo nové! špeciálne ♥️ moderné ♥️
Je to jednoznacne jedna z najlepsich hraciek u nas doma. Najprv sme si ju vyskusali u kamaratky a hned maleho zaujala. Darcek na Vianoce bol teda isty. 🙂 a nelutujem, aj ked to nie je lacna zalezitost, urcite sa oplati investovat. Planujeme postupne dokupit aj ostatne knizky, zatial mame Hrave ucenie.
u nas top, mame tri deti, od dvoch do desat rokov a knizky zvieratka a ludske telo a teda zabavime sa vsetci 🙂 planujeme zbierku rozsirit 🙂
@4ocka Tak napríklad ak si predstavíme knižku Svet zvierat, tak áno, pri ikonke "kniha" povie pero názov obrázka. No po prepnutí do iných ikoniek si môže dieťa vypočuť zaujímavosť k danému zvieratku, niečo sa tak naučiť, vypočuť si aký zvuk vydáva. A potom má možnosť sa otestovať v kvízoch v 3 úrovniach náročnosti - hľadať zvera podľa názvu, podľa zaujímavosti, alebo podľa zvuku. Možností je veľa. Navyše, pero samotné je možné použiť ako MP3 prehrávač 🙂
@nelakuzelnecitanie áno zaujíma ich to každý deň si čítajú drobci 🙂
Ano
prvýkrat sa dozvedám o Vašich knihách. zatiaľ teda nemáme ani jednu..ale myslím si, že by to bola skvelé si zadovážiť dievčatá by sa s tým určite hrali.
Urcite ano ❤ taketo knihy by urcite potesili aj moje dcerky 📕📕📕
@nelakuzelnecitanie my máme tiež knižočku a aj keď sú deti ešte uplne maličke 1,5 a 3 roky tak ich to veľmi baví aj keď samozrejme ešte s mojou pomocou a tak aby ju uplne nezničili 🙂 určite to odporúčam aj ostatným aj nám s ockom sa veľmi páči 🙂
Moj 2 r. syn miluje knihy....ale o tejto som veru este nepocula.Budem musiet prehodnotit darceky....je super urcite by ho to bavilo😉 citam tu same dobre ohlasy👍
Doteraz som ani netušila o týchto knižkách ale rozhodne je to skvelá voľba 🙂 ako sa deti nielen zabavia ale aj niečo naučía. Predsa len je najlepšia škola hrou a úprimne my ako mamy nemáme vždy toľko času koľko by sme chceli. Dcérka si rada prezera knižky a vždy za mnou príde a porozprávam jej čo sa tam píše, čo sa nachádza na obrázkoch... ale vďaka kuzelnemu čítaniu sa zahrá kedykoľvek aj sama ako i iné deti 🙂
Urcite ano, uz zopar mame doma a urcite si doplnime zbierku 😉
Už som predtým o týchto knihách počula, kamoškina malá má jednu, a určite si zakupime aj my 🙂 malá si už pozerala že ktoré by chcela 🙂 tak sa teším a určite suhlasím s Vamy že plná izba hračiek a kde nič tu nič :D aj tak sa radšej poflaka, prípadne ju baví ked jej niečo prečíítam alebo cvičíme trosku, tvoríme, ale tie hračky ktoré tak veľmi chcela "sedia" v izbičke a "čakaju" kedy sa s nimi zase pohráá 🙂) takže toto kúzelné čítanie je super vymyslene 🙂
Dobry den ja som si pozrela vasu stránku a nikde som nenašla, ktorá je pre akú vekovú skpinu určená,
@kristinaanna Skúste pozrieť tu: http://www.kuzelnecitanie.sk/knihy/?order=prior...
Keď si rozkliknete daný produkt, tak hore je vždy uvedený vek. Akurát pri Mojich prvých písmenkách zatiaľ nie je. Tie sú od 3+ 🙂
@nelakuzelnecitanie to je skevlé že písmenka sú vhodné od 3+ naša malá sa začala zaujímať o písmenka aspoň viem čo jej kúpime na Vianoce ako darček 😍

My uvažujeme o tom, že dostanú tento darček k Vianociam. Dufam,že to bude dobrá investícia ;)