icon

Ktorá hračka je tá pravá?

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

Poznáte to, detská izba vašich ratolestí je preplnená hračkami, ktoré už aj tak dávno zapadli prachom. Najväčším obľúbencom sa stal mobil mojej mamičky. A zahrať sa zmysluplnú hru, tak to je predsa nuda. Tak skúsme nájsť kompromisné riešenie na tento problém dnešnej doby.

Ja hneď jedno pre Vás mám - Kúzelné čítanie od Albi 🙂

Veď predsa interaktivita deti baví. Rôzne témy si zaručene nájdu svojich objaviteľov a pritom všetkom sa vlastne celý čas učia a ani si to neuvedomujú 🙂

Myslíte si, že je to hračka, ktorá by bola pre vaše deti tá pravá?

Ktorá hračka je tá pravá?
Strana
z2
petawoman
2. júl 2018

My uvažujeme o tom, že dostanú tento darček k Vianociam. Dufam,že to bude dobrá investícia ;)

petawoman
2. júl 2018

My uvažujeme o tom, že dostanú tento darček k Vianociam. Dufam,že to bude dobrá investícia ;)

dellpo
2. júl 2018

jednoznacne dobra investicia 👏👏👏 nenasilne ucenie - vlastne hranie sa a ucenie👍, u nas aj zmysluplne travene spolocne chvile s dcerkou 👍..odporucam aj ostatnym rodicom.sice na zaciatku velka investicia - kniha s perom- no potom uz len dokupujete knizky podla zaujmov a potrieb dietata..Mame uz Svet zvierat a Hrave ucenie a pri najblizsej prilezitosti dokupime aj Anglicky obrazkovy slovnik.. Dakujeme za kuzelne citanie 👏

millenia
3. júl 2018

urite by ich zaujala celá sada kúzelného čítania, keďže sú to malí vynálezci a tak by nás výhra veľmi potešila, alebo napíšeme Ježiškovi a on si už nejako došetrí korunky.🙂

sperka
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Naše deti by si ju určite obľúbili lebo knihy majú veľmi radi. Každý večer pred spaním musíme čítať a s Kúzelným čítaním by to bola navyše aj zábava.

lenkaneu
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie naše neterky sú od vašich knižiek závislé, už sa teším ako ich budeme čítať a hrať sa s nimi s mojim synom, keď trochu podrastie ;)

mischel218
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie moja dcérka dostala knihu Atlas sveta aj s ceruzkou a Svet zvierat od starých rodičov pod stromček. Teraz je vo veku (19m) keď objavuje svet okolo seba a tak ju veľmi baví púšťať zvuky zvierat a snaží sa ich napodobňovať. Knihy sú veľmi zaujímavé a aj poučné lebo aj my dospelí sa naučíme veľa nového. K narodeninám a pod stromček by sme radi rozšírili zbierku hlavne o Spievanky, Ľudské telo a keďže ma jeseň pribudú novinky tak pre dcérku určite knihu s prvými písmenami a aj o farme 😉

havranocka17
3. júl 2018

Určite je Hravé čítanie zmysluplná hračka. Chodím s dcérkou na Logopédiu a tam pani Janka používa vaše knihy ako pomôcku na učenie. U nej som sa s nimi prvýkrát aj stretla a dcérka je z nich nadšená a vždy sa teší, kedy tam pôjdeme, aby si mohla precvičovať svoj jazýček a pritom sa aj pohrať.

prihlasenemeno
3. júl 2018

Kniha Svet okolo nas si nasla svoje miesto medzi autickami, babikami, klasickymi knizkami a rolovymi hrami o lekraovi, poziarnikovi, vlaciku. Buduci tyzden ideme na dovolenku. Chystame sa kupit knihu Hry do.auta.

neodada1
3. júl 2018

Kuzelne citanie doverne poznáme. Objavili ho dokonca nasa babi s dedem pre bratove deti asi 2 ci 3 roky dozadu na Vianoce. My zatial ani pero ani knizku nemame. Malý má len 3 rocky. Ale zachytila som, že uz su tituly aj pre deticky vo veku 3+. Tak mozno babka s dedkom potesia aj nas.... 😊😊 Hlavne by nas iteraktivne hovoriace knizky trochu odbremenili. Malý je TZP a oi má aj zrakový handicap, takze musime vela rozprávať, opisovat a niekedy je to naozaj narocne. Zislo by sa nam s manzelom sem tam voľno, že by za nas niečo zaujímavé a pekne povedali malému hovoriace pero s krasnou knižkou. 😊😊

mirkapd
3. júl 2018

@4ocka ale ti nehovori lrn mena zvierat? Ale aj specifikacie pre kazde zviera a vydava realne zvuky. Taktiez su kvizy na konci. Dieta sa yak vlastne učí vsetko o tuch zvieratach...

slavuska237
3. júl 2018

Určite! niečo nové! špeciálne ♥️ moderné ♥️

mabliss
3. júl 2018

Je to jednoznacne jedna z najlepsich hraciek u nas doma. Najprv sme si ju vyskusali u kamaratky a hned maleho zaujala. Darcek na Vianoce bol teda isty. 🙂 a nelutujem, aj ked to nie je lacna zalezitost, urcite sa oplati investovat. Planujeme postupne dokupit aj ostatne knizky, zatial mame Hrave ucenie.

adamkohlusko
3. júl 2018

u nas top, mame tri deti, od dvoch do desat rokov a knizky zvieratka a ludske telo a teda zabavime sa vsetci 🙂 planujeme zbierku rozsirit 🙂

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
3. júl 2018

@4ocka Tak napríklad ak si predstavíme knižku Svet zvierat, tak áno, pri ikonke "kniha" povie pero názov obrázka. No po prepnutí do iných ikoniek si môže dieťa vypočuť zaujímavosť k danému zvieratku, niečo sa tak naučiť, vypočuť si aký zvuk vydáva. A potom má možnosť sa otestovať v kvízoch v 3 úrovniach náročnosti - hľadať zvera podľa názvu, podľa zaujímavosti, alebo podľa zvuku. Možností je veľa. Navyše, pero samotné je možné použiť ako MP3 prehrávač 🙂

kajkach
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie áno zaujíma ich to každý deň si čítajú drobci 🙂

ninka1609
3. júl 2018

Ano

nevestienka
3. júl 2018

prvýkrat sa dozvedám o Vašich knihách. zatiaľ teda nemáme ani jednu..ale myslím si, že by to bola skvelé si zadovážiť dievčatá by sa s tým určite hrali.

maryon1
3. júl 2018

Urcite ano ❤ taketo knihy by urcite potesili aj moje dcerky 📕📕📕

mikka33
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie my máme tiež knižočku a aj keď sú deti ešte uplne maličke 1,5 a 3 roky tak ich to veľmi baví aj keď samozrejme ešte s mojou pomocou a tak aby ju uplne nezničili 🙂 určite to odporúčam aj ostatným aj nám s ockom sa veľmi páči 🙂

kallanchoe
3. júl 2018

Moj 2 r. syn miluje knihy....ale o tejto som veru este nepocula.Budem musiet prehodnotit darceky....je super urcite by ho to bavilo😉 citam tu same dobre ohlasy👍

denuska23
4. júl 2018

Doteraz som ani netušila o týchto knižkách ale rozhodne je to skvelá voľba 🙂 ako sa deti nielen zabavia ale aj niečo naučía. Predsa len je najlepšia škola hrou a úprimne my ako mamy nemáme vždy toľko času koľko by sme chceli. Dcérka si rada prezera knižky a vždy za mnou príde a porozprávam jej čo sa tam píše, čo sa nachádza na obrázkoch... ale vďaka kuzelnemu čítaniu sa zahrá kedykoľvek aj sama ako i iné deti 🙂

ka.jo.
4. júl 2018

@tncka dajte na bazár určite sa po nich pozriem.

moni07
4. júl 2018

Urcite ano, uz zopar mame doma a urcite si doplnime zbierku 😉

minyminy
5. júl 2018

Už som predtým o týchto knihách počula, kamoškina malá má jednu, a určite si zakupime aj my 🙂 malá si už pozerala že ktoré by chcela 🙂 tak sa teším a určite suhlasím s Vamy že plná izba hračiek a kde nič tu nič :D aj tak sa radšej poflaka, prípadne ju baví ked jej niečo prečíítam alebo cvičíme trosku, tvoríme, ale tie hračky ktoré tak veľmi chcela "sedia" v izbičke a "čakaju" kedy sa s nimi zase pohráá 🙂) takže toto kúzelné čítanie je super vymyslene 🙂

kristinaanna
6. júl 2018

Dobry den ja som si pozrela vasu stránku a nikde som nenašla, ktorá je pre akú vekovú skpinu určená,

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
6. júl 2018

@kristinaanna Skúste pozrieť tu: http://www.kuzelnecitanie.sk/knihy/?order=prior...
Keď si rozkliknete daný produkt, tak hore je vždy uvedený vek. Akurát pri Mojich prvých písmenkách zatiaľ nie je. Tie sú od 3+ 🙂

kajkach
7. júl 2018

@nelakuzelnecitanie to je skevlé že písmenka sú vhodné od 3+ naša malá sa začala zaujímať o písmenka aspoň viem čo jej kúpime na Vianoce ako darček 😍

Strana
z2