Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
Súťaž práve teraz!
Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?
Vyberieme a odmeníme 5 z vás!
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

nas by potesil ATLAS SVETA S ELEKTRONICKOU CERUZKOU ALBI
@nelakuzelnecitanie
Nášho drobca by potešila knižka Atlas sveta. Veľmi rád sa informuje o svete a zaujíma ho všetko o Amerike. Je veľmi zvedavý.
Neterka frci na vašich knižkách s “ceruzkou” a keďže ju čaká cesta na dovolenku tak hry do auta by potešili.
Pre svoje dcérky by som rada vyhrala HRAVÉ UČENIE, alebo MOJE PRVÉ PÍSMENKÁ. So staršou dcérkou chodíme pravidelne k logopédovi a tam na zdokonalenie reči používa pani doktorka všetky vaše knihy a tam sme sa s nimi stretli prvýkrát. Dcérka je z nich nadšená a vždy sa na učenie teší. Je ťažké vybrať si len jednu knihu z vašej pestrej edície.
Môj dvojročný synček najradšej listuje v knihách o zvieratkách. Urcite by sa mu páčila kniha Svet zvierat. Mame doma zajačika a skrecka, velmi sa z nich teší. Vaše knihy su úžasne, velmi by nam pomohli pocas pobytov v nemocnici, ktoré nas este čakajú, rýchlejšie by mu ušiel čas.
Pre svojho syna by som rád vyhral Moje prvé písmenka. Máme problém s rečou a navštevujeme logopedičku, ktorá pracuje s vašimi knižkami. Malý má veľmi rád knižky.
Nas by potesili Rozpravky na dobru noc,kedze kazdy vecer musime vymyslat nejaku rozpravku a tato knizka by nam spravila obrovsku radost prrd spanim
@nelakuzelnecitanie páčilo by sa nám Ľudské telo, dcéra má práve obdobie, kedy ju veľmi zaujíma čo kde máme a veľa krát neviem odpovedať na jej otázky 😁. Má jednu okienkovú knihu, ktorú čítame dookola a s vašou by sa veľa naučila aj sama, takže taký bonus pre mamu 😂
Nášho staršieho by veľmi potešil Anglický obrázkový slovník... najprv vedel farby po anglický až potom po slovenský a niektoré slová v angličtine sú ľahšie ako slovenské 😉🙂 a keďže ho to baví tak by ho to veľmi potešilo 🙂 mohol by sa učiť sám a zábavnou formou 🙂
urcite hra cesta okolo sveta, obe deti by urcite pri tom obsedeli, velmi ich prave staty, vlajky, mesta zaujimaju a bol by to skvely darcek na prazdniny 👍
@tortelinka Tak to je paráda! Riadne kreatívna mamina. Ani by mi nenapadlo, že tanieriky môžu poslúžiť aj takto 👍
@nelakuzelnecitanie ja by som si veľmi priala pre synovcov ATLAS SVETA, keďže viem, že oni po ňom túžia 😍
Všetky sú úžasné ťažko vybrať. Doma nemáme ešte žiadnu a keďže náš malý ma najradšej zvieratá tak asi najlepší pre nás by bol atlas zvierat ak by sa dalo aj s kúzelnou ceruzkou ak nie tak aspoň kniha 😊 Ťažko sa mu vysvetľuje ako robí zebra, žirafa ci hroch 😁
Keďže budeme mať v septembri prváčku,tak určite by nás potešila kniha Moje prvé písmená.Máme už 4 knihy kúzelné čítanie a musím povedať,že je to super kniha pre deti .....
@nelakuzelnecitanie
Mňa osobne z ponuky najviac oslovili dva výrobky, keďže máme doma niečo vyše dvojročného šibala a prednedávnom som začala s večerným čítaním rozprávok - "O perníkovej chalúpke a "Rozprávky na dobrú noc".
Ahojte, pacil by sa nam atlas aj ludske telo anglicky slovnik, vase knizky su super! Na Vianoce boli top darcek a frcia doteraz
@slavuska237 Fúha, hádam to ten ocino zvládne 🙂 Držím palce!
Septembri budeme mat prvacika,ktory bude mat aj meniny takze nasu zbierku by obohatili moje prve pismenka a anglicky slovnik.mladsi syn uz cita hrave ucenie ,zvieratka a nase naj su spievanky a ludske telo.snazime sa postupne nasu zbierku rozšíriť
Mna oslovilo Slovensko,kedze tam nezijeme takto by sme sa zabavili obidve 😊 a este hra do auta ,na dlhe cesty
och, my milujeme kuzelne citanie, na vianoce nasa dcerka dostala hravu anglictinu a odvtedy sme dokupili hrave ucenie. radi by sme vyskusali este ludske telo, ci hry do auta, no postupne chceme vyskusat vsetky.. vyhra by nas veeeelmi potesila ❤❤❤
Moje dievcatko by urcite potesilo Hrave ucenie,je poriadne zvedava a miluje nove veci
@nelakuzelnecitanie ahoj nam by sa najvuac hodila htava anglictina pre mojho tretiaka ktora ho velmi bavi a pre prvaka mije prve pismenka ktore by ho velmi potesili lebo bude mat zachvilu meno a vyhre by sa potesil dakujeeeem paaaa
@nelakuzelnecitanie u nas sa vela spieva a pocuvaju sa pesnicky. Nas by k prvym narodeninam potesili Spievanky 🙂 to by sme uz vyuzili hned 🙂 aj pero by sme utekali kupit 🙂
Atlas sveta pre mojich dvoch malych cestovatelov; pravidelne sa ma pytaju, kam pocestujeme najblizsie a ako.
Nás by potešila knižka Hravé učenie, kedže dcerka teraz spoznava farby, chce vediet ake pismenko je v časopise atď. tak by som jej touto knižkou chcela urobiť radosť k narodeninam.
My by sme doma privítali ľudské telo starší bude mať 9 rokov a dosť ho anatómia zaujíma. Pre mladšieho by bola vhodná publikácia rozprávky na dobrú noc
Najviac asi kuzelne Prve pismenka pre nasho 3-rocneho, co sa ma v poslednom case pyta na abecedu. Na otazku preco -pre radost z hry a ucenia.
Zdravím. Potešila by kniha svet zvierat,lebo moje krstniatko Veronička má rado zvieratká.
Ludske telo - nase dcery maju ohladom biologie cloveka milion otazok a ja neviem vzdy odhadnut, ako im tie informacie podat, niekedy sa necham uniest a zajdem do riadnej hlbky a potom si z tolkych informacii skoro nic nepamataju, takto by si mohli podstatne informacie zopaknut aj same s elektrickou ceruzou 🙂
@nelakuzelnecitanie tak nápad nebol môj, to som odkukala niekde na webe, no a musela som to skúsiť

@nelakuzelnecitanie velmi dakujem za tuto sutaz a snad sa postastí 🙂 nakolko moj 5 rocny syn je v skolke predskolakom tak by nas velmi potesila kniha Hrave učenie ktora by mu pomohla a ktorá naučí spoznávať farby, číslice, písmená a tvary. Dakujeme 🙂