icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
erika630
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie velmi dakujem za tuto sutaz a snad sa postastí 🙂 nakolko moj 5 rocny syn je v skolke predskolakom tak by nas velmi potesila kniha Hrave učenie ktora by mu pomohla a ktorá naučí spoznávať farby, číslice, písmená a tvary. Dakujeme 🙂

lavinis
3. júl 2018

nas by potesil ATLAS SVETA S ELEKTRONICKOU CERUZKOU ALBI

bambulka9999
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie
Nášho drobca by potešila knižka Atlas sveta. Veľmi rád sa informuje o svete a zaujíma ho všetko o Amerike. Je veľmi zvedavý.

nikuskaska
3. júl 2018

Neterka frci na vašich knižkách s “ceruzkou” a keďže ju čaká cesta na dovolenku tak hry do auta by potešili.

havranocka17
3. júl 2018

Pre svoje dcérky by som rada vyhrala HRAVÉ UČENIE, alebo MOJE PRVÉ PÍSMENKÁ. So staršou dcérkou chodíme pravidelne k logopédovi a tam na zdokonalenie reči používa pani doktorka všetky vaše knihy a tam sme sa s nimi stretli prvýkrát. Dcérka je z nich nadšená a vždy sa na učenie teší. Je ťažké vybrať si len jednu knihu z vašej pestrej edície.

igiana
3. júl 2018

Môj dvojročný synček najradšej listuje v knihách o zvieratkách. Urcite by sa mu páčila kniha Svet zvierat. Mame doma zajačika a skrecka, velmi sa z nich teší. Vaše knihy su úžasne, velmi by nam pomohli pocas pobytov v nemocnici, ktoré nas este čakajú, rýchlejšie by mu ušiel čas.

luboslavk
3. júl 2018

Pre svojho syna by som rád vyhral Moje prvé písmenka. Máme problém s rečou a navštevujeme logopedičku, ktorá pracuje s vašimi knižkami. Malý má veľmi rád knižky.

natalia1985
3. júl 2018

Nas by potesili Rozpravky na dobru noc,kedze kazdy vecer musime vymyslat nejaku rozpravku a tato knizka by nam spravila obrovsku radost prrd spanim

lubimmisku
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie páčilo by sa nám Ľudské telo, dcéra má práve obdobie, kedy ju veľmi zaujíma čo kde máme a veľa krát neviem odpovedať na jej otázky 😁. Má jednu okienkovú knihu, ktorú čítame dookola a s vašou by sa veľa naučila aj sama, takže taký bonus pre mamu 😂

maminka1311
3. júl 2018

Nášho staršieho by veľmi potešil Anglický obrázkový slovník... najprv vedel farby po anglický až potom po slovenský a niektoré slová v angličtine sú ľahšie ako slovenské 😉🙂 a keďže ho to baví tak by ho to veľmi potešilo 🙂 mohol by sa učiť sám a zábavnou formou 🙂

s1m.one
3. júl 2018

urcite hra cesta okolo sveta, obe deti by urcite pri tom obsedeli, velmi ich prave staty, vlajky, mesta zaujimaju a bol by to skvely darcek na prazdniny 👍

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
3. júl 2018

@tortelinka Tak to je paráda! Riadne kreatívna mamina. Ani by mi nenapadlo, že tanieriky môžu poslúžiť aj takto 👍

baileysa
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ja by som si veľmi priala pre synovcov ATLAS SVETA, keďže viem, že oni po ňom túžia 😍

monika4991
3. júl 2018

Všetky sú úžasné ťažko vybrať. Doma nemáme ešte žiadnu a keďže náš malý ma najradšej zvieratá tak asi najlepší pre nás by bol atlas zvierat ak by sa dalo aj s kúzelnou ceruzkou ak nie tak aspoň kniha 😊 Ťažko sa mu vysvetľuje ako robí zebra, žirafa ci hroch 😁

gabisoni
3. júl 2018

Keďže budeme mať v septembri prváčku,tak určite by nás potešila kniha Moje prvé písmená.Máme už 4 knihy kúzelné čítanie a musím povedať,že je to super kniha pre deti .....

dracikdrahosko
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie
Mňa osobne z ponuky najviac oslovili dva výrobky, keďže máme doma niečo vyše dvojročného šibala a prednedávnom som začala s večerným čítaním rozprávok - "O perníkovej chalúpke a "Rozprávky na dobrú noc".

auxtacka
3. júl 2018

Ahojte, pacil by sa nam atlas aj ludske telo anglicky slovnik, vase knizky su super! Na Vianoce boli top darcek a frcia doteraz

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
3. júl 2018

@slavuska237 Fúha, hádam to ten ocino zvládne 🙂 Držím palce!

stanulka27
3. júl 2018

Septembri budeme mat prvacika,ktory bude mat aj meniny takze nasu zbierku by obohatili moje prve pismenka a anglicky slovnik.mladsi syn uz cita hrave ucenie ,zvieratka a nase naj su spievanky a ludske telo.snazime sa postupne nasu zbierku rozšíriť

sense
3. júl 2018

Mna oslovilo Slovensko,kedze tam nezijeme takto by sme sa zabavili obidve 😊 a este hra do auta ,na dlhe cesty

dadda
3. júl 2018

och, my milujeme kuzelne citanie, na vianoce nasa dcerka dostala hravu anglictinu a odvtedy sme dokupili hrave ucenie. radi by sme vyskusali este ludske telo, ci hry do auta, no postupne chceme vyskusat vsetky.. vyhra by nas veeeelmi potesila ❤❤❤

zuzika2255
3. júl 2018

Moje dievcatko by urcite potesilo Hrave ucenie,je poriadne zvedava a miluje nove veci

jankaajanko
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ahoj nam by sa najvuac hodila htava anglictina pre mojho tretiaka ktora ho velmi bavi a pre prvaka mije prve pismenka ktore by ho velmi potesili lebo bude mat zachvilu meno a vyhre by sa potesil dakujeeeem paaaa

aivankaa
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie u nas sa vela spieva a pocuvaju sa pesnicky. Nas by k prvym narodeninam potesili Spievanky 🙂 to by sme uz vyuzili hned 🙂 aj pero by sme utekali kupit 🙂

tin007
3. júl 2018

Atlas sveta pre mojich dvoch malych cestovatelov; pravidelne sa ma pytaju, kam pocestujeme najblizsie a ako.

martina374
3. júl 2018

Nás by potešila knižka Hravé učenie, kedže dcerka teraz spoznava farby, chce vediet ake pismenko je v časopise atď. tak by som jej touto knižkou chcela urobiť radosť k narodeninam.

slavka11
3. júl 2018

My by sme doma privítali ľudské telo starší bude mať 9 rokov a dosť ho anatómia zaujíma. Pre mladšieho by bola vhodná publikácia rozprávky na dobrú noc

zuzana814
3. júl 2018

Najviac asi kuzelne Prve pismenka pre nasho 3-rocneho, co sa ma v poslednom case pyta na abecedu. Na otazku preco -pre radost z hry a ucenia.

mio321
3. júl 2018

Zdravím. Potešila by kniha svet zvierat,lebo moje krstniatko Veronička má rado zvieratká.

dazdovka
3. júl 2018

Ludske telo - nase dcery maju ohladom biologie cloveka milion otazok a ja neviem vzdy odhadnut, ako im tie informacie podat, niekedy sa necham uniest a zajdem do riadnej hlbky a potom si z tolkych informacii skoro nic nepamataju, takto by si mohli podstatne informacie zopaknut aj same s elektrickou ceruzou 🙂

tortelinka
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie tak nápad nebol môj, to som odkukala niekde na webe, no a musela som to skúsiť