icon

SÚŤAŽ: Chceli by ste vyskúšať prípravky Linola?

simi_linola
28. okt 2016

Maminky, už máme za sebou 4 spoločné dni plné Linoly a predstavovania našich produktov 🙂 Zapáčil sa vám niektorý, či už z príspevkov alebo z recenzií mamičiek? Nemali ste ešte možnosť vyskúšať všetky Linola prípravky a chceli by ste? Povedzte mi o tom a jednej z vás pošlem krém na ruky Linola Hand 🙂
Všetky Linola produkty nájdete aj na našej stránke : https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

SÚŤAŽ: Chceli by ste vyskúšať prípravky Linola?
evulienkaslx
28. okt 2016

velmi rada by som vyskusala, Linola fett mi robil dobre, hand cream by sa mi momentalne zisiel 🙂

evka1247
28. okt 2016

Samozrejme že chcela 🙂 zatiaľ máme odskúšanú len čiernu linolu, olbad a šampon

lilien1914
28. okt 2016

zatial som nemala tu cest vyskusat Linola pripravky, ale kamoska(tiez mamicka) tuto znacku velmi chvali...momentalne by sa mi zisiel krem Linola Face lebo mam strasne suchu pokozku na tvari, netusim ci to je z tohto prechodneho sychraveho pocasia alebo z nespravneho denneho kremu.....Linola Hand by sa zas zisiel manzelovi, pracuje ako casnik a krupier v 1...zial vsetko umyvaju rucne a tiez od papierovych penazi ma ruky v katastrofalnom stave, ako keby pracoval niekde na stavbe....

krtica11
28. okt 2016

urcite ano uz som tu vela pocitala a dobre ohlasy su

cadulka2908
28. okt 2016

Ja nemam zatial skusenosti s touto znackou,tak prave preto by som ju chcela vyskusat...

janfo
28. okt 2016

Ja by som chcela vyskusat krem tiež. Moje ruky a hlavne prsty bruška mi pukaju az do krvi.

evka_84
28. okt 2016

so znackou som sa este nestretla, urcite by som rada nieco vyskusala...

janettan
28. okt 2016

Aj ja patrím medzi tie mamičky, ktoré by chceli veľmi vyskúšať nový krém na ruky 😨 😉

salome51
28. okt 2016

@simi_linola mňa zaujal olej do kúpeľa a masť. Môj 3 mesačný synček má veľmi suchú pokožku a v oblasti plienky akoby zapareniny. Už som skúšala všetko možné. Teraz chcem skúsiť Linola produkty. A ja mám teraz velmi suché a popraskané ruky a je to dosť bolestivé.

spajko
28. okt 2016

Dobrý večer, s dcérkou bojujeme od jej 6. mesiaca s atopickým ekzémom, poriadne nás už vytrápil, ale stále som optimistka, že nám z toho vyrastie a bude dobre... So značkou LINOLA som sa stretla u našej kožnej lekárky, ktorá nám predpísala LINOLA olej do kúpeľa, ale je mastnejší, preto nie je vhodný na vlásky, tak tieto dni pátram po vhodnom šampóne a akurát tu som natrafila na ďalšie výrobky od LINOLY. Keďže jeseň aj zima sú náročnejšie na pokožku a potrebujeme sa neustále premasťovať, rada by som vyskúšala aj krém na rúčky 🙂

poly2406
28. okt 2016

Samozrejme veľmi rada by som vyskúšala aj ďalšie prípravky Linola. Olbad je jedinečný!...takže aj ostatné sú určite super. 🙂

barborituska
28. okt 2016

môžem sa opýtať? to je aj pre bábätká? díky

greta123
28. okt 2016

Tak ten krém na ruky by bola pre mňa osobne super výhra, nakoľko ma trápi veľmi suchá pokožka, bez krému sa nezaobídem, stále skúšam niečo nové... 🙂

majba
28. okt 2016

zatial mame a pouzivame doma sampon a telove mlieko. na krem na ruky sa nejak pozabudlo... 😲

erikaah
28. okt 2016

Ja by som veľmi rada vyskúšala sprcháč od Linoly a krémik na ruky by tiež nebol na skúšanie zlý 🙂

veronikonv
28. okt 2016

V Linole som kúpala najstaršieho synčeka keď mu začal AE, veľmi mu to pomohlo. Kožu na tele už má našťastie v lepšom stave, no stále musíme premastovat. Určite vyskúšam šampón, ani som nevedela že Linola ho má a snáď malému pomôže v boji s nekonečnou mliecnou chrastou a lupinami.

agakoll
28. okt 2016

Ja som ešte nevyskúšala nič, ale veľmi by som chcela práve ten krém na ruky, lebo suché a popraskané ruky sú môj najväčší problém, čo sa týka pokožky. Nie raz sa mi stalo, že som chcela pohladkať niektoré z mojich detí a oni mi povedali: ,,Mami, čo ma škrabeš..." ☹ Keď si nedám 2-3 gumené rukavice pri škrabaní zemiakov, tak ich mám ako šmirgel a vyskúšaných mastí mám už xy

irenaliza
28. okt 2016

Krásny večer, Linola je naozaj super, ale rada by som vyskúšala Linola Fett ešte som nemala tú možnosť a inak som s Linolou veľmi spokojná aj moja rodinka.

marianna1971
28. okt 2016

určite by som chcela vyskúšať pre dcéru, ktorá ma atopický ekzém

poloprudska
28. okt 2016

Aj ja by som chcela vyskúšať pre celú rodinku , ešte sme nič nikdy neskúšali 😢

cevrik5
28. okt 2016

Jasne!

elise
28. okt 2016

Bolo by to zaujimave vyskusat. Uvidime ci sa stastie usmeje na nas.este som o vyrobkoch linole nepocula takze sa tesime 😊

shilou
28. okt 2016

My sme ešte s tej značky nestihli nič vyskúšať,ale chceli by sme už aspoň niečo vyskúšať🙂🙂🙂idem ja kuk kde sa dajú zohnať tieto výrobky

oxana1212
28. okt 2016

Aj ja by som chcela vyskusat vase vyrobky. Zatial som bola v 2 lekarniach a vobec nemali vzorky.

katka2602
28. okt 2016

Veľmi pekne by som poprosila o krém, nie pre seba, ale pre svoju mamku. Má 66 a stále pracuje ako poštárka. V tomto zimnom počasí sa jej strašne vysúša pokožka na rukách, až tak, že je praská koža na ukazováku. Vyskúšala už viac krémov, ale ani jeden nezabral :( Veľmi rada by som jej dala tento a verím, že jej pomôže. Ďakujem aj v jej mene 🙂

curcuma
28. okt 2016

My sme ešte žiadne výrobky neskúšali,
lebo až do týchto dní sme značku Linola nepoznali,
mňa osobne by potešil práve krém na ruky,
ten by dal mojim rukám tie správne záruky,
keďže na nich veľmi suchú kožu mám,
určite rada tento Váš krém vyskúšam 😉.

lusilla
29. okt 2016

Aj ja by som rada vyskusala lebo som doteraz nepoznala tuto znacku. Je nas kopa vsetky vekove kategorie: deti, dospely, senior, takze urcite ocenime moznost skusit nieco nove.

siuzi4
29. okt 2016

Rada by som skúsila niektoré výrobky, mávam suché ruky a tvár hlavne v zime 😉

beka22
29. okt 2016

Veľmi by som chcela vyskúšať krém na ruky. Moje sú veľmi suché až šuponaté. To je tá materská a čistiace.

zuzanars
29. okt 2016

Kedže všetky výrobky z Linoly nepoznáme, tak by sme samozrejme boli radi, keby sme ich mohli odskúšať 🙂