icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
winni
24. okt 2016

Moja bábika miluje piesok 🙂 toto leto si ho užila až až 🙂

malajezibaba1
24. okt 2016

U naas sa leto rovna vode a vsetkym gumovym nafukovacim priseram ktore maly miluje a valaju sa nam po dvore este dlho po lete

katarinka26
24. okt 2016

My sa snažíme každý rok stráviť aspoň týždeň pri mori, lebo moje detičky sú "atopici" a slaná voda im robí super, tak isto ako aj Linola produkty 🙂 . foto je z augusta 2016 v Toskánsku .

majocka24
24. okt 2016

u nás najkrajšia spomienka na toto leto je, že k nám pribudol nový člen rodiny 🙂

mary_m
24. okt 2016

Radi spoznávame krásy Slovenska. Tento rok sme si vybrali Oravu /Západné Tatry/ Zuberec 😉

marysska
24. okt 2016

Bláznili sme sa celé leto, na dovolenke v Maďarsku, doma na ulici proste všade...

efy
24. okt 2016

Oliver prvy krat pri mori.

monika11m
24. okt 2016

Naša prvá dovolenka ako rodina 💑💗👶🍓

domin85
24. okt 2016

Tak my sme malidovolenku ako sa po slovenky povie "na malte" 😀 kedze sme sa stahovali tak sme prenasali, zariadzovali, skladali a potili sa. Ale Mojmirko si zatial uzival ze konecne ma kusok zahradky na hranie a nielen byt zavrety niekde v byte 😉

janie80
24. okt 2016

Na toto leto budeme do konca zivota spominat ako na leto v znameni vysokeho stadia tehotenstva a cakania na nas maly druhy zazrak 🙂

anishka
24. okt 2016

My sme zdolávali skaly ;)

anishka
24. okt 2016
nikenzi
24. okt 2016

Vacsinou na deke v záhrade 🙂

karolinkalinka
24. okt 2016

Boli sme pri mori,na ceste po Topoľčianskom hrade,na salaši a ine výlety.No najčastejšie sme spolu kosili🙂

peip
24. okt 2016

U nás bolo leto v znamení stanov na dvore - náš synček s bratrancami sa tam toľko vyhrali, dokonca sme v stane aj prenocovali - doteraz to spomína. Takže najviac z leta nám učarila "stanovačka" :D

mims_28
24. okt 2016

kedze uz od svojho 1,5 roka miluje trampolinu tak tam travila najviac casu 🙂 .. nikto na nu nea aj 10 rocny chlapec to vzdal po desiatich minutach 😀

julia204
24. okt 2016

Kedže sme sa vdaka linola krémiku zbavili ekzému toto leto bolo pre nášho drobčeka krajšie ako leto pre rokom, žiadne suché fliačky rozškriabané do krvi, mrzutosť a vyhýbanie sa slniečku...takto krásne si užíval prechádzku a šantenie pri vode ...Nie je nič krajšie ako vidieť na tvári drobčeka úsmev a radosť 😵

jaroslava119
24. okt 2016

My sme cele leto chodievali hore dole. Keďže synček ešte nemal rok tak sme nechceli isť niekde ďaleko ale vždy sme mu nejaké to prekvapenie urobili. Buď to bolo kupalisko alebo zoo alebo len príroda.

ludka140281
24. okt 2016
sofia14
24. okt 2016

Všetky dni s mojou dcérkou sú nezabudnuteľné. Ale toto leto sme si užívali spolu ešte viac keďže už mi v septembri nastúpila do škôky. Dni boli plné kúpania, lízania zmrzliny lebo tú milujeme obe, skvelých svadieb ešte lepších osláv a pekných výletov so sesternicami a popritom nesmie chýbať detské šantenie plné smiechu a radosti 🙂

kittyjuliette
24. okt 2016

Nase prve spolocne leto😊Sice bez dovolenky,ale pre mna uplne najkrajsie za cely zivot,lebo bolo spolocne s mojou zivotnou laskou😍A spomienka na nase uplne prve hojdanie😘

77mirinka77
24. okt 2016

Cela rodinka sme velky sportovci a turisti a skore cele leto sme stravili na bicykloch

lucamaj
24. okt 2016

Na chate nam bolo najlepsie ...🌴☀️A O rok uz aj s vodou 😀

mata0410
24. okt 2016

Tuto fotku mam najradsej. Kedze tatko nam pracuje od rana do vecera aspon na dovolenke sme boli vsetci spolu. ♥ Tatko s dcerkou. ♥

siuzi4
24. okt 2016

My sme strávili leto na detských ihriskách 😉

ejuska2586
24. okt 2016

@simi_linola Usmievavo pri Balatone - kúpanie, vozenie sa ľoďkou, výlety. Ďaľšie nezabudnuteľné leto je za nami... Ja na foto nie som, nakoľko som fotila.

wandie
24. okt 2016

My sme nebolo toto leto na dovolenke pri mori, a tak sme stravili pekne chvilky u nas na zahrade, tam sme sa hrali a aj kvietky polievali, to nasho Thobiaska velmi bavi a potom chlapci zasluzene oddychovali☺

ciusinka
24. okt 2016

My sme leto travili prechadzkami,vyletmi,na detskom ihrisku,na odrazadle,kupanim sa v bazeniku na balkone 🙂No a moj syncek v lete naplno prepadol novej zavislosti-kukurici 😀 Ktoru by najradsej jedol stale a ako sa najlepsie papa kukurica? 🙂No samozrejme pred zrkadlom 😀 😀 😀

nito
24. okt 2016

Nakolko som zacala pracovat na plny uvazok, tak som sa snazila byt s detmi co najviac....kazdy den sme chodili na kupalisko, pripadne k jazeru, boli sme v Podhajskej a chodili na rozne turisticke vylety.....leto sa snazim detom spravit co najkrajsie 🙂

luciahudecova
24. okt 2016

Leto bolo úžasné, chodili sme na výlety, na kúpaliska, v zoo sme boli... Celé leto vonku 👌