VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
Ahojte maminky a oteckovia 🙂
Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?
Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!
Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

My sme zdolávali skaly ;)
Kedže sme sa vdaka linola krémiku zbavili ekzému toto leto bolo pre nášho drobčeka krajšie ako leto pre rokom, žiadne suché fliačky rozškriabané do krvi, mrzutosť a vyhýbanie sa slniečku...takto krásne si užíval prechádzku a šantenie pri vode ...Nie je nič krajšie ako vidieť na tvári drobčeka úsmev a radosť 😵
Všetky dni s mojou dcérkou sú nezabudnuteľné. Ale toto leto sme si užívali spolu ešte viac keďže už mi v septembri nastúpila do škôky. Dni boli plné kúpania, lízania zmrzliny lebo tú milujeme obe, skvelých svadieb ešte lepších osláv a pekných výletov so sesternicami a popritom nesmie chýbať detské šantenie plné smiechu a radosti 🙂
@simi_linola Usmievavo pri Balatone - kúpanie, vozenie sa ľoďkou, výlety. Ďaľšie nezabudnuteľné leto je za nami... Ja na foto nie som, nakoľko som fotila.

Moja bábika miluje piesok 🙂 toto leto si ho užila až až 🙂