Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinityhotels ako maminka ktorá sa stara sama o synčeka by som si rada oddychla a načerpala sily 🙂 vybrala by som si oddych v SITNO Forest Resort, kde by som krpca na chvilu "odložila" do dobrych ruk vam a ja by som si chvilku uzila na masazi alebo niekde vo vírivke a načerpala nove sily.
@patricia_trinityhotels všetky tri sú naozaj atraktívne, Každý má svoje čaro... Určite by som volali kvôli prírode a tomu tichu prírody navôkol Sitno Forest Resort... Mám dve detičky, skoro 9 ročnú slečnu a malú 8 mesačnú beťárku . Každý z nás by si prišiel na svoje, vrátane nášho vyťaženého ocina.. Oddych by každému prospel...
Dobry den radi by sme navstivili hotel sitno nakolko manzel je zatvoreny stale v kamione a ja doma na materskej s pomaly 3 rocnou dcerkou tak by zmena z domaceho stereotypu prospela vsetkym.Kazdy by si tam prisiel na svoje.Dufam ze sa stastie usmeje prave na nas☺.
Hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch s mojou rodinkou, ktora toto zakutie Slovenska este nepozna. A "bublinkova" tema k tomu pre decka by urcite nadchla 👍🎈
My by sme si vybrali Sitno Forest Resort. Mám 13 mesačnú šinterku ktorá zbožňuje prítomnosť iných deti, takze hádam by sa konečne poriadne unavila a zaspala skôr ako o polnoci 🤣 konečne by si oddýchla aj mamina s tatinom ❤️ Program máte super žiadne výhrady 🙂
Paradne Sitno. Krasne okolie a super pre rodiny s detmi.kedze sme este na spolocnej dovolenke neboli
Rozprávkový pobyt so Spievankovom v Sitno Forest Resort by bolo pre naše detičky ako stvorené! Skoro každý deň pozerajú Spievankovo od prvého dielu až po šiesty. Boli by úplne najšťastnejší, keby videli Spievanku a Zahrajka naživo! To by boli super prázdniny! 😀 👍🌞🍹🍒🍉🎈🎉💃🌹😀
hotel Atrium vo Vysokých Tatrách 👍😉 všetky hotely pekné a zaujímave 🌜❄☃😉😀😍😘😇❤🍀🍀🌳⛰🏕🏡

@patricia_trinityhotels ak by sme si mali vybrat tak nas laka hotel Sitno je tam krasne nikdy sme v tych koncinach neboli iba raz na jeden den v Banskej Stiavnici.No aj hote Atrium je zuajimavy Tatry su Tatry.
Hotel Sitno laka nas,
Trinity hotels skusat zas a zas.
Rodicia si oddychnu, masazou si vydychnu.
Tematicke tyzdne pre deti,
brali by sme doma ja aj ty!
Chceli by sme skusit raj,
v hoteli Sitno to bude naj. ❤️😍
Hotel Atrium v Tatrách má svoje čaro, takisto všetky hotely. Tento by bol asi najviac top.
@patricia_trinityhotels nám by sa určite páčilo všade, ale vybrali by sme si Hotel Sitno s programom Spievankovo, pretože naša najmladšia dcérka obľubuje Spievanku a Zahrajka. A takisto aj preto, lebo v tejto oblasti sme ešte neboli a chceli by sme ju spoznať.
ja by som rada Hotel Sitno sice mojim chlapcom je 13,9 a radi spievaju spievankovo ale rada by som vyhru pre moju maminu ktora sa stara a o bratove deti kym on pracuje v nemecku moja neter by bola najstastnejsia na svete keby videla spievankovo na živo
@patricia_trinityhotels mne by sa pacilo vsade, hlavne ze som s rodinou.. ale ak by som si mohla vybrat tak Atrium , lebo mame radi hory a prirodu 🙂
Vybrala by som si Sitno a program so Spievankovom 🙂
Už dávnejšie uvažujem o hoteli Sitno
Milujeme Tatry, preto by volba celkom urcite padla na Atrium. Mame to tam proste radi 😍👍⛄❄🏔
Radi by sme stravili prijemne chvilev v Atrium hotel vo Vysokych Tatrach, uz ako rodinka. Prave tu- vo Vysokych Tatrach sme zacinali pred siedmymi rokmi nasu putovnu svadobnu cestu. A kedze sa hovori, ze siedmy rok manzelstva je kriticky, radi by sme ho zacali pekne romanticky v krasnom prostredi spolu s nasimi detickami😉
Keďže máme veľmi radi Tatry vybrali by sme si ATRIUM . Zaujala ma ponuka wellness a bazény , alebo aj detský klub Minime, koncerty alebo filmové večery . ❤
@patricia_trinityhotels Naša rodinka by si určite vybrala Hotel Sitno v Štiavnických vrchoch... Navštíviť Banskú Štiavnicu a okolie je náš dlhoročný sen, ktorý sa nám ešte popri starostlivosti o troch chlapcov nepodarilo splniť. V hoteli by sa chlapci určite potešili maskotom, detskému svetu či ihriskám 🙂
Hanba mi, ale nikdy som nebola na Sitne ani v Senci ... zato Tatry su nasa srdcovka 🙂
vsetky tie pobyty vyzeraju super, hlavne program pre deti je dolezity, nech sa rodicia mozu tiez trosku zrealaxovat 🙂
My by sme si vybrali Sitno. Krásna príroda. Boli sme už v Atriu a veľká spokojnosť. Dúfam, že postupne spoznáme všetky vaše hotely.
nasim oblubenym hotelom z trinity siete je urcite Sitno. Deti snivaju o pobyte Spievankovo, takze ten by bol urcite nasou volbou...V hoteloch sa nam pacia kompletne sluzby pre celu rodinu , bohaty program, ktory vyplni cely pobyt, ba priam aj casu je malo na vyuzitie vsetkych moznosti, ktore sa ponukaju. Idealna kombinacia je urcite detsky kutik Minime kde sa o deti postara animator a za ten cas sa rodicia mozu zrelaxovat napr. vo wellness, na masazi, resp. pri kavicke. Tesime sa opat!
Sitno, Spievankovo
Milujeme pobyty s nasimi 2 pokladikmi. A nakolko mladsia fici na spievankove nas by najviac potesil takyto pobyt.
mne sa paci napaditost tyzdnov a zamer oslovit rozne typy ludi, teda cielovej skupiny..nedovolim si pripomienkovat, lebo vymysliet, naplanovat a oslovit zaujemcov chce vela usilia, snahu a napady. klobuk dole, napaditi ludia 🙂 . kazdy hotel ponuka uzasnu paletu a naozaj je to krasny vyber. prenstarsie deti, mladsie. je to o detoch, no uzasne je, ze rodicia nie su opomenuti. maju moznost vypnut a oddychnut. a to je skvele. zelam trinity hotels a resorts vela spokojnych hosti. malych i velkych. 🙂
Najviac ma zaujali indiánsky a cestovateľský týždeň, ale aj turistický musí byť veľmi dobrý... tie by sa našim dvom zbojníkom určite zapáčili, hlavne ak by boli v krásnej prírode, či už hotel Atrium alebo Senec 🙂 A k tomu masáž a welness pre rodičov, to znie úplne dokonalo 🙂
U nas by bol jasny hotel Atrium vo Vysokych Tatrach, milujeme tam ten krasny cisty vzduch, ktory urcite prospeje aj nasej 2 rocnej dcerke ...Hotel som videla na fotkach a z videa Dorotky z Fidorkova ale je nadherny krasne prostredie a tiez by sa pacilo mat chvilku pre seba a manzela zatial co viem zeby bolo o dcerku velmi dobre postarane 🙂
Pre nas jednoznacne Tatry a hotel Atrium.Kedze nas tatuso pracuje v zahranici a sme malo spolu , par dni oddychu pokope ako rodina vsetci potrebujeme.Hlavne mamina , ta si uzije masaze a tatino deti v bazene 😆

@patricia_trinityhotels paci sa mi Hotel Sitno. Ale! Spievankovo je sice dobre ale uz otrepane. Chybaju mi tu sutaze pre rodiny a hlavne summer tubing. Toho je na SK malo a je to lepsie ako vnutorne ihrisko s gulickami...