**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂
Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂
Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.
AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂
O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂
Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019
VEĽA ŠŤASTIA 🙂
PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️
S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

Mojmu malému všade balíme Dudinu (cumlík)
V nasej taske musi byt nieco na citanie, mojkacik na spanie,nejaka fajn hra a plavky 😊
Saty, plavky, lieky a peniaze
Zaspavanie bez deky a sovy je velmi obtiazne takze ich balime vsade. Mala je hladost takze nejaky ten snack musi byt tiez.
@nitkatrinityhotels no rozhodne plavky pre vsetkych 4 clenov nasej vodno- zivelnej rodinky 🏊
@nitkatrinityhotels do hotela nám nesmie nikdy chýbať obľúbený plyšák kt.zaberie pol tašky, takže nová sa zíde😍
Oblubeny tigrik bez ktoreho nezaspi
Ivet drzime palceky si super
Nesmu chybat samozrejme plavky. Dcerka je vodny zivel a ma to po mne. ☺ taska by sa jej zisla, na poslednej dovolenke jej v lietadle znicili kufor.
Maly vankusik ma top prioritu 😃
Plavky.
Ešte sme nemali možnosť stráviť dovolenku práve v hoteli Trinity, snáď sa niekdy podarí a vtedy by určite v batožine nesmeli chýbať plavky 👙 🙂
@nitkatrinityhotels predsa plavky 😊😊😊 a potom knizky, hracky, oblubene auticka.....
Plavky a plysacik 🙂
Nám nesmie chýbať plnyyyy kufor oblečenia plus ešte extra, extra oblečenie lebo malá je grcko( a možno sa jej to čo má na sebe nepáči tak ho ogrcká 😂😂)
@nitkatrinityhotels pre princeznu maly vankusik pre pocit domova a mamke hackovanie pre chvile pohody 🙂
Pekny farebny rychloobvaz a dezinfekciu 😂
Chut objavovať nepoznané
@nitkatrinityhotels 😉Pri balení 🧳nám nesmie chýbať mojkáčik háčkovaný 🐱Murko, malý vankúšik, plavky 👙a dobrá kniha 📚 😊
@nitkatrinityhotels pridávam aj foto mojkáčika ☺️
U nás by boli zbalené plavky, koleso, plysak, autka, dobroty.. 🙂
Nám nesmú chýbať plavky 😂😂 Od synovych 6mesiacov (teraz má 5rokov) chodievame min 2x do roka do Tatier (zimná lyžovačka, letná turistika) a keďže v Átriu je podľa Kubka "perfektne plávanie" - tak byť bez plaviek by bol ozaj pruuuuser.
@nitkatrinityhotels v nasej novej modrej taske kamaratov z trinity nebude moct chybat oblubena mnamka a obrazkova knizka🍀
@maminecka2 😂😂😂
@klotho toto je supeeer 🙂 pozdravujem 🙂
@kukinko33333 ❤❤❤ ahoj, ďakujeeeeem, vážim si to moooc 🙂
@nitkatrinityhotels nám by chýbala už len tá taška aby sme si mohli všetko potrebné pobaliť , najdôležitejšie su lieky a oblúbení plyšáci dobrá nálada a ostatné aj keby sme zabudli sa dá kúpiť

No bez nápoja ani na krok,taktiez oblubeny macko a nieco na zahryznutie plus nejake ovocie.😊