SÚŤAŽ o detskú oslavu s maskotom a animátorom
Chcete pre svojich drobcov pripraviť veľké prekvapenie na ich narodeniny? Rozhodli sme sa venovať jednu mini oslavu s jedným z našich veľkých plyšových Kamarátov z Trinity. Príde k vám spolu s animátorom, kdekoľvek bude oslava, či už u vás doma alebo niekde v podniku a trošku to tam „roztočia“ .
Súčasťou programu bude minidiskotéka – pre tých čo poznajú naše pesničky tak určite na naše pesničky - taký mini koncert Kamarátov z Trinity. No a nemôže chýbať maľovanie na tvár a zopár súťaží, ktoré decká určite vtiahnu do deja.
AKO SÚŤAŽIŤ
Keďže všetky naše súťaže máme zamerané na získavanie pre nás dôležitých informácii o našich službách a produktoch. Aj tu od vás chceme len vás názor.
Preto do súťaže zaradím všetky vaše komentáre tu pod tento príspevok vo fóre. A vaše súťažné by som rozdelila na dve kategórie:
- Kto nás pozná: napíšte nám, ktorého Kamaráta z Trinity by ste si pozvali na oslavu (Skalko, Vlnka, Ozvenka....) a prečo 🙂😍 aspoň zistíme, kto z nich má najviac fans ❤
- A pre tých, čo nás nepoznajú – zaujíma váš názor. Kamaráti z Trinity je 6 postavičiek (maskotov), ktoré spolu tvoria hudobno – tanečnú skupinu. Majú vlastné pesničky a vystúpenia v našich hoteloch. Prijali by ste možnosť ľahšej dostupnosti ich pesničiek aj na diaľku, mimo naše hotely? Zatiaľ sme najaktívnejší v rámci ich fanpage https://www.facebook.com/trinitykamarati/
Teším sa na Vaše príspevky, ktoré môžete v rámci súťaže posielať do 23.2.2020 do 24:00 ;)
Výhercu „Oslava s maskotom a animátorom“ uverejníme do 7 dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

Žiaľ nemáme možnosť spoznávať vašich maskotov ale oslava môjho skoro 4rocneho synčeka by bola hneď zábavnejšie vďaka maskotovi. Všetci vyzerajú skvelo. Pre nás by asi najlepšie YouTube keby mali apr pesničke alebo svoje dvd. Ako napríklad teraz propagácia za body v Kauflande
@jahodka30 youtube Kamarátov z Trinity máme: https://www.youtube.com/channel/UCeGuTAPPKGYRwD... no zatiaľ nie moc aktívne. Sú tam všetky pesničky z posledného albumu. Na všetko je potrebný čas a sme skôr na tie reálne zážitky či priamo koncerty a vystúpenia u nás v hoteloch.
Zaujíma ma, ako vy vnímate YOUTUBE a jeho sledovanie deťmi, či na ňom trávia veľa času a či by ste boli za, ak by ste tam našli viacej obsahu aj z našej dielne Kamarátov 😊
Krásny Slnečný deň vašich maskotov nepoznáme a určite by sme uvítali možnosť spoznať a zistiť viac o tom aké piesne a iné zaujímavosti tvoria vaši maskoti pre detičky.Napríklad možnosť zakúpiť si CD/DVD niekde v obchodnom dome. Dcérka miluje piesne a tanec nemá konkrétnych obľúbených interpretov hlavne aby to bolo veselé a dalo sa tancovať 😍minulý rok sme mali prvý krát oslavu narodenín vonku na záhrade strašne si želala záhradnú párty, ktorá mala veľký úspech a tento rok ju zopakujem isto znovu a spoločnosť vašich maskotov na oslave by pre dcérku bolo najväčšie prekvapenie a darček zaroven🤗🌻🌼☀️🍀
@kikuska555 ďakujeme za príspevok, CD už máme aj pesničky na USB. Určite dáme súťaž o nejaké predmety našich Kamarátov. Predávame ich totiž len v našich hoteloch. Ak by ste chceli vedieť o Kamarátov viac, tak máme zatiaľ len taký provizórny youtube, ale nájdete tam aspoň pesničky z posledného albumu https://www.youtube.com/channel/UCeGuTAPPKGYRwD...
Ale určite odporúčam sledovať hlavne ich profil na FB_ cez fan page je aj veľa súťaži či termíny koncertov ;) PS: vďaka za TIP TV Lala
Ahoj, maskotov zatial nepoznáme - kedze som si o nich dnes precitala, určite sa to zmeni, potešila y dostupnosť pesničiek na youtube, momentálne pesničky pozeráme najviac na tv cez youtube, a tiež na stv2 po vecernicku, ak by bola možnosť, bolo by fajn, tiež program JOJKO mávame pusteny a vždy keď ide pesnička, deti ani ako sa hovorí,,nedychaju,,
@patricia_trinityhotels na oslavu by sme si priali kopka alebo svetlusku, boli sme na pobyte v sitne a tak su to najoblubenejsi kamarati z trinity nasej dcerky. Pesnicky su super, dodnes ich pocuvame v aute a hladame ich aj na youtube. Hodil by sa videeoklip ku kazdej pesnicke aj s jednoduchym tancekom.
Ja si myslím, že všetci maskotisu top. Veľmi by ma výhra potešila pre syna Matuska k jeho 6 rokom. Oslavu by som urobila v škôlke kam chodí, aby mali všetky deti radosť.
Naše deti milujú všetkých maskotov, chodíme k vám , boli sme v Sitne aj Senci ... maskot na oslave by bol ich splnený sen. Myslím , že by si vybrali Ozvenku 🙂
Moje deti ich nepoznaju ani ich pesnicky,bolo by fajn,keby je moznost lahsej dostupnosti. Na 100% viem ze by ich zaujali, oni radi spievaju aj tancuju
@janba sú na youtube, ale nevyužívame ho zatiaľ aktívne. Projekt Kamarátov z Trinity bol zameraný hlavne na zážitky a vystúpenia, ktoré sú presne o interakcii s deťmi. Ak by ste chceli spoznať ich pesničky, majú ich na youtube kanály https://www.youtube.com/channel/UCeGuTAPPKGYRwD...
VĎAKA za názor ;)
@miiichala hej, zisťujeme, že záujem by bol, aby ste ich vedeli aj mimo hotely mať trošku viac na dosah. Vďaka

Za našu dcérku je top Vlnka.Oslava s ňou by bola famózna.
@patricia_trinityhotels nas by velmi potesil skalko boli sme u vas aj v atrium aj v sitne ale syna najviac tešil Skalko ☺️ Aj hračku mame sklalka
@patricia_trinityhotels Ja doma 4 dcérky mám a narodeniny s maskotom by bol splnený sen. Dcérky by sa veľlmi potešili a ktorá najviac no naša najmladšia irenka tá miluje najviac Svetlušku z hotela Sitno a prečo? Lebo vraj je krásna ako rozprávka a krásne sa usmieva keď sme prvý krát prišli k Vám do hotela báli sa všetky dcérky Vašich maskotov, dokonca sa skrývali pod stolom, ale postupne aj na diskotéku a koncert išli a super sa vyjašili, tak možno oslavu so Svetluškou doma mať budeme a pozveme aj kamarátky, možno sa sen splní a zatiaľ krásne dni prajeme.
My maskotov pozname trosku,ale nie osobne.Na oslave by nas potesil hociktory.
Mozno by bolo super vydat cdko s pesnickami,do auta ako stvorene.
Dcéra by si určite vybrala Ozvenku, pretože si ju pamätá z diskotéky z hotela Atrium.
Pekny den,maskotov sice nepoznam ani som o nich este nepocula ake rada ich spozname. Moj krstny syn bude mat 4 rocky a urcite by sa potesil hoci ktoremu maskotovy ked ze velmi rad tancuje😊❤🍀🍀🍀🍀🍀
Zatial nepozname ziadneho z Vasich maskotov, ale viem, ze Natalie by sa potesila hociktoremu. Miluje maskotov. Myslim, ze do povedomia by sa viacej dostalo, keby mali svoje YouTube videa. U nas manzel sem tam nieco odtial detom pusti a tancujeme.
Moje deti vášich maskotov nepoznajú ale keďže majú rovnaký mesiac narodeniny určite by sa veľmi potešili na takú parádu 🙂
Našu Sabi by najviac potešila Vlnka na jej oslavu 3 narodenín, ktoré bude mať v marci 🍀🍀🍀
@patricia_trinityhotels vaaau super 🙂 urcite sa stavime aj v hoteloch :D akoze ja taky cestovel som ani len netusila ze take mame 🥴😂
Tesim sa na tieto dni s vami 🙂
Naša Emka zbožňuje všetkých maskotov. Ale najviac sa jej páči Svetluška kvôli krásnym dlhým vrkočom 🙂. 6.3. oslavuje 5 rôčkov, výhra by veľmi potešila.
Maskotov nepoznám...Ale určite na párty by dosť oslovili bolo by asi jedno ktorý lebo všetci sú dokonalí ale chceme urobiť zážitok našim dvom dcéra ktoré budú v lete oslavovať naraz svoje narodeniny a to staršia 9 rokov a mladšia 6 a samozrejme oslava s kamarátkami A aby nechýbalo chceme im tento rok aj skakaci hrad keďže budú mať povedané takúto oslavu prvýkrát doteraz to bolo len s rodinou
@nitkatrinityhotels maskotov nepoznáme, najstarší sa od narodenia maskotov bal, našťastie už to racionálne vie vyhodnotiť ale príjemné také postavičky u nás nikdy neboli..ani.maldsi nejasali zrovna nadšením 😉
Pekný deň 🙂 naše deti poznajú Skalka, Ozvenku, Čľupka a Vlnku, Kopka aj Svetlušku 🙂 keď si naša Sofinka pozerá fotky z pobytu v Hoteli Atrium tak vždy hovorí, že tam ešte chce ísť 🙂 určite by si vybrala Ozvenku, tá sa jej veľmi páčila a nám rodičom vlastne tiež 🙂 bol by to krásny darček k jej blížiacim sa narodeninám 🎂🎉🎁
@zuzka38 áno Zuzka, mame aj take detičky. Práve pre tie sú k dispozícii naši profesionálni animátori 🙂, ktorí sa stanu ich najlepšími kamarátmi či už na rodinnej oslave alebo pobyte v Trinityhotels. Zväčša sa nám stane že prostredníctvom animatorov deticky začnú vnímať našich maskotov v pozitívnom slova zmysle 🥰
@campanita klopko, koko, kopicek, Kopko 👍😍 mame rôzne pomenovania. Ps. Krásna fotka z hotela Sitno ****
@evaemka áno svetluska a jej vrkoče 🥰👍

@bubinovci Aj moja dcérka je aprílová... najviac miluje Ozvenku, ale naposledy keď videla Vlnku, tak morská panna vedie. Uvidím aké preferencie budú prevládať do apríla :D