SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

My by sme volili Sitno,nakolko sme v Stiavnickych vrchoch este neboli.povodne sme tam chceli ist este v maji,no ale nam to nevyslo,preto by bolo super vyhrat to teraz.Dcerkam by sa urcite pacilo 😊
@patricia_trinityhotels no ja neviem ako ostatni,ale mne toto pride neskutocne drahe na slovensku dovolenku. Prihodim a mam Turecko ako vysite. Ja ozaj nechapem preco by niekto dovolenkoval na Sk ked za tu sumu moze mat ovela viac. Zaciatkom seotembra aby za 4dni som zaplatila ubytko 400e je uplne cele zle,a to som sa uz nedopracovala ani k tomu,ci tam je strava v cene,ale predpokladam ze nie. A to som kukla len zo zaujimavosti pretoze som videla reklamu v telke a malej sa to pacilo. Myslela som si ze jej spravim radost a pojdeme na par dni aj sem pozriet,ale uz ma to preslo...☹ Pre porovnanie Costa Brava,na osobu a noc 25e 4* hotel na plazi so stravou,bazenom a vsetky tie hluposti typu jacuzzi...,toto co som tu videla potrebujem rychlo zabudnut...
@anika932 robíme prácu srdcom, svedomito a tiež verím, že nekslameme - to by nás veľmi mrzelo😨 VĎAKA za krásne zhrnutie, som veľmi rada, že sa na pobyte páčilo a že ste mali tu česť zažiť aj trošku iný typ pobytu ako klasiku. Ja si už napríklad neviem moc predstaviť pobyt v inom hotely, minule som s dcérkou bola a po večeri žiadna minidisko, wellness zavretý od 21:00... zrazu som zistila, že v našich hoteloch je toho naozaj veľa, čo napomáha, že si pobyt naozaj užije 🙂
@igiana vďaka za príspevok, držím palce v súťaži ;)
@patricia_trinityhotels Mame tri deti v roznom veku (13,11, 1apol r.), travime dovolenky na Slovensku, ale hotely to nie su. Asi by sa deti potesili, najma tie starsie, keby boli ubytovane v ktoromkolvek 🙂. Mne by sa najviac pacilo v Tatrach, detom mozno o kusok viac v Senci pri vode. V tom pripade teda najlepsie v lete. Kym som na RD, nebol by velky problem ani mimo sezonu. Program navyse by bol len plusom. Okrem Halloweenu, toto nemusime... Inak kazda prilezitost na utuzovanie rodiny pocas spolocnych vyletov je super.
@deenisssa to je krásny motív, učiť ich cez ten vynikajúci zážitok tomu, že musia byť trpezlivý a tiež si našetriť, že to všetko nie je samozrejmosť. Moja dcérka je tiež v dobrom "namotkaná" na naše hotely - pri každej príležitosti sa pýta, či nepôjdeme 😀 a tiež ju učím, že musí byť trpezlivá a že mamina musí zarábať aby sme išli. Šporkasku má tiež, ale tam si šetrí na šaty, lebo je to taká malá parádnica💃 😇
@patricia_trinityhotels ja by som isla do hotela Senec s mojou 2 rocnou dcerou s ktorou som ostala sama 😔 tak by sme si uzili kus vodicku ktoru ona zboznuje
@tncka to je vazne take drahe? Ja absolutne nemam prehlad, nas rozpocet na dovolenku byva okolo 300 - 400 € aj s cestou, nejakymi "atrakciami " a stravou, plus-minus, my hladame vzdy ubytovanie na sukromi za prijatelnu sumu. Takze hotely ani nepozeram, tieto vody su mi nezname 😀. Dobre vediet, ze ked raz bude na viac, radsej hladat pri mori. 🙂
@matja zdravím vás, dobre si pamätám, vy ste už boli aj u nás v Sitne, však? Držim palce v súťaži ;) a prajem príjemnú dovolenku u nás v Senci

@onmaria krásne napísané, držím palce v súťaži ;)
@martinkaha nebojte, žiaden príspevok nezapadne. Poctivo každý ide do nášho losovania, každý si aj prečítam, vaše námety, čo potrebujete, čo vás motivuje, čo chcete zažiť je pre nás motivácia na kontrolu či to všetko máme v službách a keď nie, tak rýchlo to aplikovať, aby si u nás naozaj oddýchli aj rodičia 😇 ... držím palce 👍
@bebe30 tak som sa konečne preklikala aj ja k tomuto príspevku 😇❤ 💜 ❤, Už mi ho preposlala ako screen moja kolegynka 😎 Veľmi si vážim vaše slová, toto sú presne tie chvíle, ktoré nás motivujú k ďalšej práci a presne tie momenty, ktoré sú príkladom, že vôbec netreba veľa, stačí, aby sme boli jeden k druhému pozorní a slušní... básnička je nádherná

Spievankovo v Sitne, s mojimi dvomi malymi dubáčikmi.
Rada by som šla do Hotela Sitno a užila by som si letnú dovolenku s mojou rodinou 🙂
Hotel Atrium ale nenahnevali by sme sa ani na iny :D a urcite na letnú dovolenku....Rekonstruujeme byt tak by sme si parádne oddýchli a dovolenku užili 🙂
Vybrala by som hotel Sitno, priroda stredneho slovenska je čarovná a dobija energiou, kedze mame čo nevidiet trojročneho syna vyberala by som tematicky pobyt asi najskor so Spievankovom to syn miluje. 🥰🍀🙏🙏
@patricia_trinityhotels
Keďže moja dvojročná nám dáva zabrať, či otázkami a jej pozornosťou také vypnutie by bola TOPka. 4 roky doma už mi akosi chýba spoločnosť a nejaký relax.
Najbližšie to máme Hotel Senec ale neodmietli by sme ani Starý Smokovec 🔅 Tatry sú naša srdcovka.
A našej Viki je Fíha Tralala srdcovka 🙈😊
@patricia_trinityhotels Ahoj, ja by som veľmi rada išla a využila letnú dovolenku v rezorte Hotel Sitno.
Ahoj, určite by sa deti potešili takýmto pobytom, a vo vysokých tatrách Atrium hoteli by to bol zážitok pre nás všetkých.
Hotel Sitno, tam sme ešte neboli a určite by sa potešil aj môj partner ☺️
Radi by sme strávili rodinnú dovolenku v hoteli Sitno a zrelaxovali pri prechádzkach v prírode
Veľmi by nás potešila dovolenka v hoteli Sitno. Určite by to bola letná dovolenka. Syn bude mat 16.6 narodeniny tak by to bol krásny darček. My rodičia sme celé dni v práci a on chudák sám doma už 3 mesiac takze toto by nám pomohlo byt trochu spolu. Krásny deň prajem.
Velmi radi by sme opat navstivili hotel Atrium. Uz sme tam boli a deti na to velmi radi spominaju🙂
Čakame prirastok do rodinky, radi by sme stravili v lete pobyt v hoteli Atrium, je nadherný 😀 🍀🍀🍀
Nas by potesil pobyt v hoteli Sitno 😉
@patricia_trinityhotels my by sme išli na zimný pobyt do Atrium, každý rok chodievame len na letné pobyty, milujeme leto, vodu...ale tento rok by sme vyskúšali zimné Tatry a určite v skvelom baby friendly hoteli ako Atrium je... mame dve malé deti, preto preferujeme Trinity hotely...už poznáme vašich kamarátov z iných hotelov ☺️
Dobrý deň, nás by potešil pobyt v dvoch hoteloch, teda neviem si vybrať. Hotel Sitno alebo hotel Átrium. Veľmi by sa mi páčilo Sitno a Spievankovo alebo Átrium a Čas s rodinou. Milujeme vodu, prírodu, byť vonku, na čerstvom vzduchu. Mám malé detičky, ktoré hudbu majú veľmi radi a Spievankovo by zaujalo staršieho. Mladšia to ešte nevníma tak, objavuje ešte len svet. Veľmi by nás výhra potešila, ale prajem to úprimne každej jednej ❤️. Pekný deň prajem 🌻☀️
Jeeej 🙂 nas dve by potesila hocijaka dovolenka. Moja ma 14/6 prve narodeniny a ja prve vyrocie, toho, ze to zvladam sama. 💛☀️

@patricia_trinityhotels s rodinkou by sme si vybrali dovolenku v lete Senec