SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

Za nás Sitno, to je dovolenka snov. Boli sme už dvakrát a stále nemáme dosť 😎 Škriatok už balí kufre.
Nám by sa veľmi páčil hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách, super by bol pobyt so Spievankovom 😍 alebo môj čas s mamickou a oteckom ❤👍🍀
Na dovolenky chodíme veľmi málo a do hotelov vôbec,nedá sa,máme šesť detí,takže vyhra by potešila,ja som už 13rokov na materskej,by som si oddýchla a máme radi Tatry,takže hotel Átrium,ale aj Sitno vyzerá skvelo🙂tak sa teším,možno sa šťastie usmeje aj na nás🙂
Šli by sme na Sitno na pobyt 4 Elements https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-4eleme... S manželom sa už veľmi dlho snažíme o bábätko a relax vo wellnes by nám určite prospel 🙂
Toto bude pre nas prve leto v trojici, tak sa na to velmi tesime a urcite sa s nasou ♥️ vyberieme do Vysokych Tatier do hotela Atrium. Pojdeme tam urcite, ci uz vyhrame alebo nie 😎. Doteraz sme babyfriendly hotely obchadzali a teraz ich budeme skusat a vyberat najlepsie.
@stastinka Ahoj Stastinka 🙂 Držíme palce v súťaži ❤😉
Vybrali by sme si hotel atrium na kolko sme na SR este na dovolenke neboli s drobcom vobec nikde a pobyt v prirode by malemu urcite prospel tak ako aj nam 🙂 cize tema moj cas s mamickou a oteckom 🙂
@nitkatrinityhotels veľmi pekne ďakujem, Ľudko s Luckou by sa potešili a poriadne vyblaznili🤩
@patricia_trinityhotels potešil by pobyt so Spievankovom;)
@patricia_trinityhotels ahoj...radi by sme isli na dovolenku #hotel Sitno..manzel bude mat 16.7.narodeniny, tak predlzeny vikend spojeny s relaxom a oddychom by vsetkych urcite potesil... a hlavne nasho 2 rocneho synceka,ktory by sa v bazene dosyta vysantil 😍 #sutazime
🍀Fiiha😮,to je ale krásna ponuka🏩 Nám by sa veľmi páčilo v komplexe Sitno,ak by sme vyhrali túto súťaž 🍀a s detičkami👦👧🧒 by sme si radi užili dovolenku v čase horúceho leta 🏞🌞alebo mrazivej zimy☃️❄. Nádherný deň všetkým 💞
Zatiaľ sme 2 krát boli v Atrium v Smokovci.Keby si mám vybrať opäť by sme tam šli.Veľmi sa nám tam páči a hlavne našim dvom deťom.
@patricia_trinityhotels
Dobrý deň , určite Sitno a letná dovolenka
Určite by sme vybrali Sitno, pretože to je naša srdcovka. Boli sme tam už na viacerých tématických pobytoch a všetky boli úplne úžasné. Keďže máme dve malé slečny, tak by sme si vybrali pobyt so Spievankovom alebo s Fíhou Tralala 🙂. A ešte sme nikdy nič nevyhrali 😀
Išla by som na Mikulášsky pobyt do hotela Atrium v Novom Smokovci.🍀
Z dvoch hlavných dôvodov
- v Tatrách som už veľmi dávno nebola
- možno by sme zažili aj sneh
A tu by som si mohla dokonale vychutnať poprvé môjho syna, ktorý ešte Mikuláša nevidel 😉. Teraz v novembri bude mať dva roky. Už teraz vidím že vníma rozprávky, iné deti a všetko čo sa okolo neho deje. Takže by to bol úžasný zážitok pre celú rodinu. 👨👩👦
Určite by to bol hotel Sitno.Milujeme lesy, prechádzky krásnou prírodou.A Štiavnické vrchy iste spĺňajú všetko to naj naj - a super vyzerá pobytový balík Čas pre rodinu, ten by sme si iste užili.Hlavne manžel, ktorý je dosť pracovne vyťažený, a aj toto by bol darček k jeho narodeninám ktoré má v júli.😉
@patricia_trinityhotels My by sme si určite vybrali Hotel Sitno kedže to máme najbližšie a boli sme tam v lete minulý rok a pre nás úplne 🔝🔝🔝dovolenka 💕💕💕.
@patricia_trinityhotels Radi by sme v Hoteli Sitno strávili nezabudnuteľnú letnú rodinnú dovolenku. Zuzka, Marek, Nelinka
@marcipanovatorta áno, FOODIE určite odporúčam, ja s mojou dcérkou ideme vždy variť, teda samozrjeme, že ona a ja sa len šťastne, prešťastne prizerám 😇 a čo je najlepšie, nemusím potom upratovať kuchyňu :D neskutočne ju to baví, takže u nás škola varenia najlepšia kativita, ktorá počas pobytu musí byť a dokonca je ešte pred bazénmi :D....
Urxite hotel Sitno, pobyt pre moju rodinu, manžel a naše tri deti, to by sme si spolu krasne užili 🙂
Ja by som zobrala manžela a chlapcov do Tatier, takže naša voľba je jednoznačne Átrium. Starší syn miluje Halloween, takže by sme volili tematický pobyt
Skvela ponuka...my by sme radi hotel Sitno nepozname Stiavnicke vrchy a tematicky Cas pre rodinu...
Starsia sa hlasi za animatorku ale este asi nema vek,ci????? Od kolkych rokov moze pracovat ako animatorka?Nenasla som na stranke....
Potesili by sme sa ktoremukolvek pobytu, vsade je nieco krasne a zaujimave ❤ ale pobyt so Spievankou a Zahrajkom by bol pre deti najvacsi zazitok 🎈🎉🎁
Kedze v hoteli Atrium sme už boli,tento krát by sme radi išli do hotela Sitno.A jednoznačne na pobyt so Spievankovom,dcérka by bola najšťastnejšia ♥️♥️♥️
Určite by to bol pobyt v hoteli Sitno, už som si jednotlivé balíčky pozerala aj minulý rok, hotel aj okolie je nádherné, no bolo to nad môj finančný limit. Ak by sa na nás usmialo šťastie, tak by sme využili klasickú letnú dovolenku, prípadne balíček pre mamu a deti (ten sa mi veľmi pozdával a je to zaujímavý nápad).
Ak by sme vyhrali tak by nas potesila dovolenka na jesen s pobytom Halloweenskym. To by bolo super. Boli sme v Sitne aj v Atrium ale viac sa mi pacil Atrium. Takze tam by sme sa vybrali ak by sa usmialo na nas stastie 🙂
Kedze v Tatrach sme uz boli, radi by sme sa pozreli do Sitna. Taka letna dovolenk by bola skvela, ale ani Mikulasom, alebo Spievabkovom by dme urcite nepohrdli ;)
My by sme si vybrali Atrium, este sme tam neboli. A Tatry mame radi, trebalo by uz aj s detmi zacat chodit na tury, nosic uz je, takze uz len ten pobyt chyba 😘
Tak my by sme urcite vyuzili pobyt so Spievankovom. To by nase baby (4 a 2 r.) paradne uzili🙂

Urcite hotel sitno...letna dovolenka trosku sa schladit do hor a unavit syna a precistit ai s muzom hlavu 🙂