icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
marsmykkok
8. jún 2020

Moja srdcovka sú tatry, takže určite hotel v Novom Smokovci, kedže má výbornú polohu a čítam naň samé dobré recenzie. Zimné športy nerobíme, tak by som rada išla niekedy v auguste alebo septembri, kedy sa dá robiť turistika.

lubinam
8. jún 2020

Hotel Átrium, syn byva často chorý, Tatry mu pomáhajú...

xjakubikovak
8. jún 2020

Milujem Tatry takže jednoznačne letnú dovolenku v Hoteli Atrium😊

mikuska22
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj, do Sitna chodime v lete a do Atria v zime. Ale v Senci sme este neboli. Keby sme vyhrali urcite by sme si vybrali Senec😉

denism13
8. jún 2020

Radi by sme navstivili Hotel Atrium...vlani sme veeeelmi chceli absolvovať Haloweensky pobyt, ale nepodarilo sa mi zarezervovat tento pobyt, aj ked som skusala od augusta...vsetko bolo obsadene...tak sme sli tyzden predtym. Pri odchode sme vsak zazili krasne tematicky vyzdobeny hotel a doteraz mam pred ocami sklamany vyraz a oci plne slz mojej dcery, ze ju beriem prec... a tak sme jej slubili Velkonocny pobyt, zarezervovany vcas...napriek tomu prisla situacia s koronavirusom a zase sme nikam nesli....do tretice uz to hadam vyjde🍀🍀🍀🍀🍀🍀

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@lennulik1 jeeeej to ma potešilo, že si to pamätáš. Fúúú, no my sme to stihli naozaj len tak tak, ale stihli 🙏. ....a konečne sme a spustili z Hrebienka na sánkach až do Smokovca 😍 ... moja Tinku celu jazdu od radosti výskala a ja s ňou 😂

denism13
8. jún 2020

@denism13 takze urcite ten tematicky, najradsej haloweeeen

margieamatusko
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Určite Hotel Sitno. Zo synom by sme vyskúšali toľkokrát ospevovaný hotel, zatiaľ sa nám tam nepodarilo dostať, keďže keď tam volám, vždy je všetko obsadené. Alebo by sme vyskúšali ešte Halloween. Naposledy sme boli v Senci a synovi sa neskutočne páčilo. A prvý krát som ho videla tancovať - s maskotmi,😁...

neznamaznama
8. jún 2020

Jednoznačne a tak ako vždy, hotel Sitno u nás vyhráva. A ktorý pobyt? Dilema medzi Spievankou a Zahrajkom a Časom pre rodinu je veľká.

06lenuska09
8. jún 2020

Tento rok sa prvykrat chystame do hotela Sitno a som neuveritelne zvedava a nedockava ake to tam bude. Bude to nasa prva dovolenkanuz s 3 deťmi takze isto bude veselo a keďže naše deti su vodne živle určite ai to užiju a keby sa nam podari vyhrat pobyt tak by sme skusili asi aj nejaky tematicky pobyt napr na Haloweena to by mali deti isto zažitok na celý život 😊

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@denism13 to ma veľmi mrzí, že sa vám to nepodarilo. V Atriu sú tie tematické pobyty vždy takou malou veľkou udalsťou. Miška z MiniMe aj s kolegynkou Jankou sa vždy vyhrajú s výzdobou, aj animátori vždy pomáhajú. Tak držím palce aby sa do tretice ten Halloween vydaril 🙏

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@margieamatusko hej, naše hotely sú dosť žiadané, takže treba objednávať trošku viac v predstihu 🙂 ... Hallowenn v Atriu je tiež dosť žiadaný, ak plánujete vybehnúť. tiež potom odporúčam trošku skôr zajednať pobytik ;) .. a držím palce v súťaži, samozrejme ste automaticky v hre o pobyt 😎

adus29
8. jún 2020

Kebyže mam na vyber vybrala by som si pobyt kde by sa moje deti mohli stretnúť so Spievankou a Zahrajkom. V tomto pre nás smutnom období, ktoré momentálne prežívame by to bola pre nich náplasť na duši.

ciriklora
8. jún 2020

Pozdravujem, vyberam Sitno na letnu dovolenku.. s rodinou sa chystame do Stiavnickych vrchov uz 8 rokov, lebo sme tam boli porodit druhe dietatko (boli sme tam vsetci,nakoniec som rodila iba ja🙂 a odvtedy mame sen ist do toho pekneho kraja, pozriet, ako rastie ribezla nad zakopanou placentou🙂

snehula
8. jún 2020

Velmi by sme sa potesili letnemu pobytu v hoteli Sitno.

janusab
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Pobyt so Spievankovom by najviac potešil nášho 2,5 ročneho synčeka 😉 Veľmi rad ich pozerá. Takže hotel Sitno 🙂 Samozrejme keby sme vyhrali pobyt s Trinity boli by sme radi, nech by to bolo v ktoromkoľvek z vašich hotelov 😉

saadve
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels V prípade výhry by som si vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci a bol by to určite skvelý letný pobyt pre moju rodinku.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@janinque vďaka za príspevok, držím palce v súťaži o pobyt ;), každopádne ak by ste sa k nám dostali v lete, celkom by ma zaujímala odpoveď vášho syna, že ktorý program bol lepší, či more alebo Trinity... pre nás pútavá spätná väzba, názor deti, čo mať v programe, čo ich najviac baví - na animácie totiž kladieme veľký dôraz 🙂 ...také tie letné animácie a program nájdete v Sitne alebo v Senci ;)

mizub
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ak by sa mi podarilo vyhrať, tak by som si vybrala hotel Atrium a pobytový balíček Čas pre oddych a relax pre mňa a manžela - veď aj rodičia si občas musia oddýchnuť 😉

86488648
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels urcite pobyt v Sitne spojeny s vystupenim Spievankova alebo Fiha tralala,mne a manzelovi sa paci prostredie a nasmu syncekovi oni,takze kazdy z nas by bol stastny😁....

dominika087
8. jún 2020

Potešila by nás dovolenka v ktoromkoľvek zo spomínaných hotelov so Spievankovom. Ak by som musela vybrať jeden, tak hotel Atrium. Máme 2 a pol ročnú dcérku a ešte sme s ňou nikde takto na dovolenke neboli, takže by nás takéto spoločné dni "mimo okresu" potešili 😁😉

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@zmrzlinka11 Senec je dobrá voľba, skromná pláž pri jazere ponúka množstvo aktivít pre deti vo vode a zároveň dostatok kľudu pre rodičov. A keď budete mať náladu na trochu viac aktivít, tak sa zbehneme vyblázniť na tobogány do aquaču 🙂 ... a v hoteli Senec je dokonca aj vlastný kolotoč, veľké šlapacie motokári, na ktorých sa tiež deti do sýta vybláznia... držim palce v súťaži 😉

slamienka
8. jún 2020

Vybrali by sme si určite Hotel Senec a s rodinkou by nás potešila letná dovolenka, keďže neplánujeme vycestovať do zahraničia. Vaše baby friendly hotely sú všetky určite super, tak by sme to chceli otestovať, ak by sme vyhrali.... 😉 😍 🍀🙏

sperka
8. jún 2020

My sme boli v Tatrách, ale radi by sme šli do Senca. Určite by sme si užili leto u Vás 🌞🌊

irenaliza
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels my by sme s dcérkami určite využili výhru a išli na pobyt v zime do Sitna na Mikulas ešte sme tam v zime neboli a bolo by super zážitok Mikulas aj v hoteli dcérky boli boli prekvapené a nadšené lebo v lete je uVas super actak možno sa sen splni.

kupcovci
8. jún 2020

Nasu rodinku by veľmi potešil pobyt v hotely Átrium vo Vysokých Tatrách 🍀👨‍👩‍👧‍👦

katarinauhrikova
8. jún 2020

My by sme si radi užili letnú dovolenku v hoteli Sitno. Naše detičky Miško a Esterka by sa určite potešili.

zmrzlinka11
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels áno, áno.. Senec je ako stvorený pre nás... Voda, slnko, ale hlavne rôzne aktivity pre deti... náš najmladší sa tak skoro neunaví, má energie za troch. Pri ňom dovolenka na lehátku nehrozí 😁😁😁. Ale verím, že by sa tam nenudil a ja by som si dostatočne oddýchla.

lenulikus
8. jún 2020

Keďže my s manželom sa radi turistikujeme a týmto štýlom chceme viesť a vedieme aj deti , vybrali by sme si letnú dovolenku v Hotely Átrium v Smokovci keďže hotel má super polohu pre akýkoľvek výlet a železnicu priamo pod nosom ☺️

lubimmisku
8. jún 2020

Páči sa nám v hoteli Sitno a zvolili by sme si letný pobyt alebo by sa deťom určite páčil aj tematicky Halloween 🤗