SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

Vodny svet kedze deti potrebuju dostat energiu von a mat pohyb. Osobne sa mi Paci Sitno 🙂
Super ze ked nieje dobre pocasie http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/bansk... tak aj tak je vela bohatého programu.... Este sa uvidíme testime sa 😉 😉 😉
Vase hotely mna a moju rodinu velmi zaujali. Po pravde sme Vás ešte nenavštívili takže neviem povedať svoj vlastny názor a vychvaliť vás ale podla informácii na internete a podla fotiek si veľmi cením to, že dávate prednosť deťom 🙂 Vymýšlate rozne aktivity - vodný svet a tobogany kde sa deti vy jašia a rodičia si zatial oddychnu vo wellnes. Velmi by sme radi vyskusali súkromné kino alebo školu varenia 🙂 U vas sa totiž dovolenkári nenudia a oddychnu si 🙂
Rodinná dovolenka v takomto prostredí by nás ako 4-člennú rodinku potešila. A v podstate nam je jedno kde ju strávime aj ked deti maju radi vodu a ja zase hory , ale najdôležitejšie je aby sme ju stravili spolu . A ako čitam vo Vašich hoteloch je možne sklbit viacero aktivít dohromady . Jooooj bolo by to suuuuuper ist na chvilku vypnut z kazdodennej nahanacky :o)
O hoteli počúvam už veľmi dlho len a len samé chvály 🙂 Veľa kamarátov a známych chodí do hotela Sitno, verím, že raz tam pôjdem a jaj s mojou rodinou a užijeme si pobyt najviac ako sa bude dať 🙂 Vyzerá to u Vás úžasne 😵 😵
...bohate vyuzitie volneho casu. Dakujem za tipy na dovolenku.
oddychu a relaxu nikdy nie je dosť, hlavne na materskej pri dvoch detoch. Zaujalo nas množstvo atrakcii pre deti 😉
Pekne prostredie a bohaty program pre deti bez obmedzenia veku. 🙂
Maskoti a animacne programy
U nás jednoznačne vodný svet 😀
Mne sa veľmi páči, že je to aj pre deti. Tie sú vo väčšine hotelov menej podstatné :(
Pre nás naj dovolenka s detmi! (Hotel Sitno) Deťom sa velmi páčili maskoti Kopko a Svetluska. Vodný svet je tiež super. Určite sa radi vratime a odporúčame.
Mňa tento rok zaujalo, že bude u vás v lete, v hoteli Sitno Spievankovo. A to, že sme na čakacej listine, kedy si letný pobyt so Spievankovom konečne budeme môcť zarezervovať na pevno 😀 . Spievankovo 5 sa mojim deťom tak páči, že ho pozerajú sto krát denne 😀 .
Druhá nemenej dôležitá vec je, že vaše hotely sú orientované na deti. Doteraz sme najviac chodili do hotela Zochova chata, ktorý orientovaný na deti nie je. A po poslednej skúsenosti, pri ktorej boli naše deti priam neželaní hostia (nie z dôvodu ich správania), ale z dôvodu že vôbec sú deti, že ich hotel vraj nie je orientovaný pre deti a po 8 večer sme ani nemohli do bazéna kde nikto nebol, definitívne sme sa rozhodli že budeme využívať už len služby hotelov orientovaných pre deti, keď personálu ani iným zúčastneným nebude vadiť ich prítomnosť 🙂 . Deti máme vo veku 5 a takmer 2 roky a tak je pre nás veľmi dôležitý detský kútik, bazén, jedálenská stolička, je super že deti môžu počas večere kresliť, že máte trampolínu 😀 a že sme na vás dostali veľmi pozitívnu referenciu, a to konca ste boli ešte pred rekonštrukciou 😉 .
super rodinný relax 😀 😀 😀
Pred dvomi rokmi sme prvykrat dovolenkovali v Atrium hoteli a odvtedy je rozhodnute. Uz nemenime lokalitu a opäť sa i toto leto vratime dovolenkovat k Vam. Syn zboznuje skalka a vsetkych animatorov. Ich program je skvely a tento rok sa velmi tesime na novy vodny komplex. Uzasna dovolenka pre deti a rovnako aj rodicia si oddychnu. K tomu super lokalita plna moznosti v kazdom rocnom obdobi. Tesime sa na vas.
Ešte sme ani v jednom z hotelov neboli, ale vždy, keď sa chystáme niekam na dovolenku alebo na víkend, vyberáme miesto, kde by sa náš syn mohol vyblázniť a kde by boli aktivity pre celú rodinu. 🙂
My sme boli minule leto v ramci temabuidlingu ako firma v Atriu.
Vsetko bolo fajn, so vsetkym sme boli spokojni, no vo mne osobne najviac zarezonovalo spolocne varenie v ramci projektu Foodie. Myslim ze to bola jedna z mala teambuildingovych aktivit, kde si kazdy prisiel na svoje.
Okrem toho si pan kuchar ziskal vsetky moje sympatie po tom ako opisoval svoju pracu, co ho naplna a ako sa vzdy najviac tesi na malych drobcov, ktori spolocne s nim varia.
Plus ,zhodou nahod, dcerka zakazdym ked vidi nove Spievankovo a na zaciatku uputavku na jeden z vasich hotelov tak sa ma pyta ci sa tam niekedy pojdeme pozriet.
Slubila som jej, ze urcite pojdeme, spolocne si na taky vikend nasetrime, no ak by sa nam podarilo vyhrat, boli by sme samozrejme nesmierne radi 🙂
V takomto hoteli sme este neboli. Stihli sme nejaky penzion,ale tam o deti postarane nebolo, program sme robili my. Na luxusnejsiu dovolenku zial nemame. Ale podla obrazkov a videi to tam vypada super. A pre nase deti, kde je voda tam je proste super. Dakujem za tip, budeme rozmyslat a setrit.
ako matku troch deti ma zaujali v prvom rade detske animacie, herna a celkovo starostlivost o deti (teda osobne skusenosti nemam - iba podla webovych stranok) a tym padom moznost trosku si s muzom oddychnut kym sa ratolesti bavia pod dohladom zodpovednej osoby 😀 😀 😀
toto sa nam velmi pacilo minuly rok na sardinii, tam naozaj su detske animacie dovedene k dokonalosti, tu je velke +, ze animatorky hovoria po slovensky (duuuufam) a nasa ucast na detskej akcii nie je nutna 😉 😀
Dobrý deň my sme boli pred dvoma rokmi v Senci bolo super , veľmi sme ocenili celodenný program pre deti, lebo najdôležitejšie je aby boli na dovolenke spokojné deti potom sú aj rodičia spokojný a dovolenka je bez stresu. Za posledný rok sa toho veľa vylepšilo tak by nás veľmi potešil tento pobyt
Hoci sme este vo vasich hoteloch neboli, verim tomu, ze nase deti a aj ja s manzelom by sme si prisli na svoje 🙂 Deti sa vyblaznili a my oddychli 🙂
Ani jeden z vasich hotelov sme este nenavstivili,priznam sa ze dnes som o trinity hoteloch pocula prvy krat... ale je dobre vediet ze na slovensku su miesta,kde sa mysli nielen na rodicov ale aj na deti... ak by sme vyhrali potesilo by nas to,ak nie mozno tento rok a mozno neskor niektory z vasich hotelov navstivime 😉
tobogááányyyyyyy 😀
S manzelom sme zatial navstivili Hotel Sitno, no kedze uz mame deticky, urcite zavitame znovu do niektoreho z nich. Pacil sa nam pristup personalu, kvalitna a pestra strava, sluzby, prostredie a krasy Štiavnickych vrchov 🙂
Tak za nás
1. vodný svet
2. Personál priateľský k deťom (aj pri jedle)
3. Rôzne aktivity pre deti, herne...
Ako rodič si potrebujem oddýchnuť a nie robiť stále program deťom aj na dovolenke /ako jasne ideme na tury, do muzea do jaskyne a pod/ ale proste v medzicasoch potrebujem mat kde deti odlozit...
Velmi rada by som skusila Sitno v tej lokalite sme boli naposledy este slobodni s muzom na prvom spoločnom vylete, co je uz viac ako 15 rokov ...
Nuz, nam v rodinnom rozpocte na dovolenky nejako nezostava 😒 Poznam z reklam vasu znacku, registrujem vase hotely-snad budem mat raz moznost vas navstivit 😉
Vyzerá to tak , že žiadna nudá s vami nehrozi !!! A to je základ, radosť detí s animátormi, a relax pre rodičov 🙂
Všetko kde je voda a krásna príroda, je pre nás ako stvorené. Naše 3 živly sa tešia stále na krásne ubytovanie. Výlety sú náš život. 😀
Pri našich troch deťoch je pri vyberaní hotelov na prvom mieste vodný svet a hlavne zaváži teplota vody. 🙂
Páči sa mi že už aj na Slovensku sa hotely prispôsobujú malým návštevníkom. Deti sú spokojné že majú čo robiť, a zažiť niečo nové, iné a rodičia, že si môžu na chvíľu oddýchnuť sami, napr. pri masáži a nemyslieť, či je dobre postarané o deti. Takéto hotely sú veľké plus pre Slovensko a myslím že viacerí rodičia to ocenia. Za seba poviem že keby som si vyberala dovolenku, tak radšej v takomto hoteli ako niekde pri mori.

Mna zaujalo uplne vsetko, cita sa to ako krasny sen, ziadna vekova kategoria deti by sa nenudila a my rodicia by sme zresetovali v uzasnych hoteloch s neskutocnymi sluzbami👍👍👍