icon

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend

matus_bazant
Moderátor
12. aug 2019

Milé dámy,

zatvorte na chvíľu oči a predstavte si nasledujúci scenár. Ležíte na príjemnom mieste s vyloženými nohami a každodenné starosti sa vás netýkajú. Konečne môžete vypnúť a dopriať svojej tvári, telu a vlasom starostlivosť ako v bavlnke. Skrátka, odpočívate a nechávate svoju prirodzenú krásu rozkvitnúť.

Doprajte si presne takýto zážitok vďaka našej súťaži o wellness beauty pobyt pre dvoch. Čaká na vás množstvo relaxačných a skrášľovacích procedúr, ktoré rozmaznajú nielen vašu telesnú schránku, ale aj dušu. A to všetko v krásnom 4-hviezdičkovom Hoteli Salamandra v srdci Štiavnickych vrchov.

Pošlite nám fotku, ako si najradšej vychutnávate ktorýkoľvek Zlatý Bažant Radler 0,0%, a automaticky ste v hre. Žrebujeme 7 víťaziek, ktoré môžu získať tieto ceny:

• 1x wellness skrášľovací víkend pre 2 osoby v hoteli Salamandra
• 1x nádielka 150 Radlerov 0,0% na celé leto + balíček prírodnej kozmetiky
• 5x darčekové balenie Radlerov 0,0%

Súťaž trvá do 18. 8. 2019!

Pravidlá súťaže nájdete tu: https://bit.ly/2YVPVXu

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend
keena
13. aug 2019

@matus_bazant najprv placa potom praca... ci naopak? 😊 pred “lajnovanim” ciar na tenisovy travnik a napustanim bazena sa treba najprv posilnit dobrym tmavym citronovym radlerikom. 🍋🍺 milujem vychutnavat zlateho bazanta kdekolvek a kedykolvek a nezalezi co je to alebo nie je za robotu. 😊

anduci20
14. aug 2019

Na záhradu ako stvorený.

sisus23
14. aug 2019

deti spia, cas pre maminku vychutnat si radler😊😊😊

veronika3006
14. aug 2019

Zaslúžený 💪, keď po hodine kočíkovania potomok konečne zaspí 😴, ja na lavičku padám a svojho Radlera si dám 😋, len ho potom čo najtichšie otvoriť 🤫

staalienka
14. aug 2019

Najlepšie chutí pri televízore 🤩🤩

saba2012
14. aug 2019

Radler si vychutnávam aj pri dobrom jedle 😍

danaka5
14. aug 2019

U nas musi byt stale pripraveny na akciu v chladnicke 😉😉😉

radka422
14. aug 2019

Zlatý bažant milujeme a kupujeme doslova na kartóny 😂 vždy si ho najlepšie vychutnáme s manželom po dlhom dni na našom balkóne s týmto krásnym výhľadom pri západe slnka 💕

irenaliza
14. aug 2019

Trochu navarené pre každého niečo a ja ako maminac4 dcér a manželka jedného manžela si idem vychutnať super Zlatý Bažant a prajem všetkým krásne dni

bebe8888
14. aug 2019

Ja skvely po treningu

anka2103
14. aug 2019

Keď už aj tatik pri večeri prezerá koníka, to už je čo povedať. A s čím iným ako s topkou 0,0% 🍺

est_saga
14. aug 2019

Tento skvelý nápoj si najradšej vychutnávam cez víkend na našej záhradke alebo len tak v pohodlí domova, večer, keď mám chvíľku ticha pre seba 🙂. Keďže ešte stále kojím, Zlatý Bažant Radler 0,0 % je pre mňa tá správna, ale najmä chutná voľba! Výhra by ma ako ulietanú dvojnásobnú maminu moc potešila! 🙏🍀🍺🍻🤗💗

roxy77
14. aug 2019

Keď už decká večer spia a všade zavládne to božské ticho...... Najlepšia chvíľa posedieť vonku so starým dobrým kamarátom Radlerom 0,0% 😉

maryann8
14. aug 2019

Skúšala som už všetky novinky (príchute) ale vždy sa rada vraciam k tejto príchuti 😉

livizi
14. aug 2019

Dnes večer takto 🙂

s1m.one
15. aug 2019

Som aktívna žienka a preto milujem práve turistiku, je to neskutočný relax, pre telo aj dušu 👍 a áno spoločnosť som mala aj takúto 😎👍 teda okrem môjho mužíčka 😍 s ktorým by som si wellnes k 10. výročiu svadby určite užila❤💃🎉😘 fotka je jednoduchá, ale práve v tej jednoduchosti býva práve to podstatné 😉

kikuska555
15. aug 2019

U nas prevlada tmava višňa! Tatinko je vojak s takmer stalou pohotovostou takze casto o alko pive len sniva :D ale odkedy nasiel toto tak je spokojny aj s nealkom! A nasej Ness idu oci vypadnut ked ho ma v rukach 😂 vlastne ma 2 lasky na fotke, a kam pojdem ja? 😱😂
Snad na ten Wellness!

wicka5
15. aug 2019

Najradsej si ho vychutnavam v spolocnosti dobrej knihy. Je to to ta najlepsia kombinacia pre telo a dusu 🙂

shilou
15. aug 2019

Zlaty Bazant je proste top. Nosime ho v aute / v podlahe/ v pripade nudzi🙂) Vzdy jednoducho po ruke. Naj je pri jedeni pizze, gulasiku, alebo len tak od smadu si dat🙂 Treba nam uz dokupit zasoby...uz sa minuli. Dva k obedu a dva este von na ihrisko pojdu s nami.
To budu ostatni slintat, ako vzdy🙂

zvedavec333
15. aug 2019

Ja si ho vychutnám kdekoľvek, najmä teraz v lete je najlepší na osvieženie, ale aj večer len tak pri telke 🍋🙂

tenderka
15. aug 2019

pri oddychovani na terase s pletenim v rukach

barbara24
15. aug 2019

Pri obede, keď môj 2,5 ročný zborník spí ... Relax, citrón je môj najobľúbenejší 😋🙏

mummylina
15. aug 2019

@matus_bazant keď mi muž naučí piť Radlera 0,0% samozrejme aj 14 mesačnú (len si namočí ústa 😂🤣😅, ale keď zbadá plechovku ide sa zblázniť ! ) tak niečo na tej kvalite produktu bude ! ;)

erika770
15. aug 2019

Tento rok sa nám v záhrade urodilo neúrekom zdravej zeleniny, bez chutného leča si leto ani nevieme predstaviť...pri príprave zásob leča na zimu samozrejme nesmie chýbať radler 🙂Zlatý Bažant...pre mňa top tmavý radler🙂👍

mikaela87
15. aug 2019

Nas sprevadza Zlaty bažant 0,0% nielen doma ale aj na dovolenke...nesmie chybat..luuuuubime najviac

jajamalka
15. aug 2019

podvečer na ihrisku. 😀 Chvíľu som uvažovala, že odfotím aj zvyšok svojej osoby, aby ste videli, že vážne POTREBUJEM ten skrášľovací pobyt, ale vrodená skromnosť mi to nedovolila 😉

vedama
16. aug 2019

Pri oddychu, v záhrade , na dovolenke , grilovačke s priateľmi ...všade s nami .... zlatý bažant 0,0 náš obľúbený Radler citrón 😊

nocky
16. aug 2019

@matus_bazant skusila som a bolo to ok. Velmi sa tesim 😊

greta123
16. aug 2019

Mne chutia všetky príchute radlerov, sú super, lepšie nepoznám🙂😍😉

greta123
16. aug 2019

Ešte som zabudla pripísať, že pohár z hurbanovského pivovaru "opatrujem" už celé desiatky rokov a pivko chutí z neho "famózne".🙂😎😀