Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend
Milé dámy,
zatvorte na chvíľu oči a predstavte si nasledujúci scenár. Ležíte na príjemnom mieste s vyloženými nohami a každodenné starosti sa vás netýkajú. Konečne môžete vypnúť a dopriať svojej tvári, telu a vlasom starostlivosť ako v bavlnke. Skrátka, odpočívate a nechávate svoju prirodzenú krásu rozkvitnúť.
Doprajte si presne takýto zážitok vďaka našej súťaži o wellness beauty pobyt pre dvoch. Čaká na vás množstvo relaxačných a skrášľovacích procedúr, ktoré rozmaznajú nielen vašu telesnú schránku, ale aj dušu. A to všetko v krásnom 4-hviezdičkovom Hoteli Salamandra v srdci Štiavnickych vrchov.
Pošlite nám fotku, ako si najradšej vychutnávate ktorýkoľvek Zlatý Bažant Radler 0,0%, a automaticky ste v hre. Žrebujeme 7 víťaziek, ktoré môžu získať tieto ceny:
• 1x wellness skrášľovací víkend pre 2 osoby v hoteli Salamandra
• 1x nádielka 150 Radlerov 0,0% na celé leto + balíček prírodnej kozmetiky
• 5x darčekové balenie Radlerov 0,0%
Súťaž trvá do 18. 8. 2019!
Pravidlá súťaže nájdete tu: https://bit.ly/2YVPVXu

Tento skvelý nápoj si najradšej vychutnávam cez víkend na našej záhradke alebo len tak v pohodlí domova, večer, keď mám chvíľku ticha pre seba 🙂. Keďže ešte stále kojím, Zlatý Bažant Radler 0,0 % je pre mňa tá správna, ale najmä chutná voľba! Výhra by ma ako ulietanú dvojnásobnú maminu moc potešila! 🙏🍀🍺🍻🤗💗
Som aktívna žienka a preto milujem práve turistiku, je to neskutočný relax, pre telo aj dušu 👍 a áno spoločnosť som mala aj takúto 😎👍 teda okrem môjho mužíčka 😍 s ktorým by som si wellnes k 10. výročiu svadby určite užila❤💃🎉😘 fotka je jednoduchá, ale práve v tej jednoduchosti býva práve to podstatné 😉
@matus_bazant keď mi muž naučí piť Radlera 0,0% samozrejme aj 14 mesačnú (len si namočí ústa 😂🤣😅, ale keď zbadá plechovku ide sa zblázniť ! ) tak niečo na tej kvalite produktu bude ! ;)
@matus_bazant skusila som a bolo to ok. Velmi sa tesim 😊
Ešte som zabudla pripísať, že pohár z hurbanovského pivovaru "opatrujem" už celé desiatky rokov a pivko chutí z neho "famózne".🙂😎😀

@matus_bazant najprv placa potom praca... ci naopak? 😊 pred “lajnovanim” ciar na tenisovy travnik a napustanim bazena sa treba najprv posilnit dobrym tmavym citronovym radlerikom. 🍋🍺 milujem vychutnavat zlateho bazanta kdekolvek a kedykolvek a nezalezi co je to alebo nie je za robotu. 😊