VEĽKÁ LAJTOVÁ SÚŤAŽ o švihácky bicykel, nádielku Radlerov a ďalšie darčeky z Hurbanova.
Dámy, vymeňte preplnené autobusy za letné jazdy mestom na šviháckom bicykli značky Kenzel a nádielku radlerov na celé leto! Pošlite nám video alebo fotografiu, ako cvičíte s naším Radlerom 0,0 % Light a ste v hre. Tak cvičte v rytme a súťažte, je to ľahké! 🙂
Zapojiť sa môžete dvojakým spôsobom:
- ak používate Instagram - vytvorte krátke video alebo peknú fotku, na ktorej cvičíte s Radlerom 0,0% Light a označte ju hashtagom #radlerlight (vaše video alebo fotka musia byť verejné, aby sme ich našli)
- ak sa s Instagramom nekamarátite, tak nahrajte fotku sem do tohto fóra
Vyžrebujeme celkovo 7 šťastlivcov, pre ktorých máme pripravené osviežujúce letné ceny:
- 1 krásny žltý bicykel značky Kenzel, ktorý sa rovnako ako Zlatý Bažant vyrábajú v Hurbanove
- 1 nádielku Radlerov 0,0% Light na celé leto
- 5 darčekových krabičiek s Radlermi 0,0% Light
Súťaž trvá do nedele 21.5!
Pravidlá súťaže nájdete na: https://drive.google.com/open?id=0B6BM_39M2fhGY...

@dazdovka Vieš nám to poslať aj e-mailom alebo cez uschovna.cz? Moju adresu som dával na predchádzajúcej stránke...
👉Zacalo to jedno ráno
keď na váhe veľké číslo ukazalo
👉Lakla som sa preveliko
že neobleciem obľúbené triko
👉Aj som chvíľu vahala
kým som cvičiť začala
👉Teraz cvicim tretí mesiac poctivo
uz som schudla päť kilo
Ešte ale niesom v cieli
👉vÝsledok dúfam čoskoro docielim
👉Budem makať s činkami
👉Ale zvladnem.to aj s pivami
👉Že to neni lahke verte
👉Ale ked chcete všetko zvládnete
👉Novú kamosku mam pri tom tiež
👉Tou mojou je Jillian Michels
(Teraz čítaj velke písmena kde smeruje palec ) 😉
Mam aj video poslem na mail🙂
Nakolko sa u nas ani v okoli Noveho Mesta nad Vahom neda zohnat novinka Zlaty Bazant Radler Light, tak mi neostava nic ine, iba cvicit s tym, co mame doma v spajzi. A tak ked sa nehram s tou haldou hraciek co je pri mne, tak cvicim.
@matus_bazant 4 týždne po pôrode som si zacvičila so 4-kilovým batôžkom 👶 na sebe a s dvomi 0,5 kg "činkami" 🍻 v rukách a musím povedať, že som sa zapotila 🙂 💪.
Ďakujem aj za videá s fitness trénerom Michaelom Achbergerom, zatiaľ sa mi najviac páči 3. diel 💕, kde sa cvičí práve s radler činkami 🙂....určite vyskúšam všetky videá ako cvičenie po pôrode, aby som sa dostala do formy 👙.
@purinkaa Perfektné!
#radlerlight 👍🚲
@matus_bazant Ako cvičíme s Radlerom Zlatý bažant? Preťahujeme sa a tancujeme, musela som zapojiť aj deti, inak to nešlo, vonku mrholilo, tak sme si vytvorili takýto spoločný program. V hlavnej úlohe Radler citron a Radler grep. Dnes nám ozdobili aj stôl, ladia nám s obrusom.🙂
Švihácky bicykel z Hurbanova vyhráva @victoria021 🙂 Blahoželám. Napíš mi do správy svoje kontaktné údaje. 🙂
Nádielku 60 Radlerov na celé leto vyhráva @kupcovci. Blahoželám. 🙂
Krabičky plné osvieženia vyhrávajú: @shilou, @cilkajanka, @cokii, @ferihegy a Danka L., ktorá mi posielala video cez e-mail. Gratulujem, prosím napíšte mi do pošty. 🙂
@matus_bazant jej ďakujem🙂
Gratulujem výhercom
@matus_bazant Strašne mooooc dakujemeee, skoro sme sa prepadli k susedom, taka obrovska radost😉 Sme neuveritelne štastni a prekvapeni, že z tolkeho množstva krasnych fotiek sa nam to podarilo vyhrat......ešte raz dakujeme a aj ostatnym vyhercom gratulujeme

Cauko, aj ja mam video
😍 @matus_bazant ale nejde pridat na instagram
🙄 lebo je natocene fotakom
😔