Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
https://www.skylinewebcams.com/es/webcam/domini...
Tu je webkamera z Las Terrenas na Samana v DR
Zatial len prsi
@mirka100911 zavolaj a over si u leteckej spolocnosti , pretoze dnes u nas v kanade poslali lietadla po ludi a musia rusit dovolenky.... kazdy ide povine domov =(
https://twitter.com/tompodolec/status/905445449...
:((((((((
@mirka100911 co urobis? Je to na figu cele....
@tenerifka neviem......... Zajtra chcem volať do hotela, ako to vyzerá, či to niekto zdvihne..........
@mirka100911 my letíme 21.9 ale tiež si v sobotu overim v cestovke ako je to s hotelom 😢
@janka6636 v každom prípade máte lepší termín ako my, aspoň stihnú upratať... Do akého hotela?
@mirka100911 dovolala si sa :( ?
@mirka100911 Natura park Beach Eco, zatial cestovka nerušila dovolenky , uvidime zajtra či budú stáť hotely ...
@mirka100911 drzim ti moc palce....mozes ten pobyt v pripade potreby stornovat?
Ak bude poskodene letisko v PC, a ak bude co len minimalny problem, let sa urcite neuskutocni, v tom pripade vam mozno ponuknu nahradny termin, prip.vratenie peñazi. Inak urcite mate aj poistenie, ktore kryje aj tieto pripady. Ale je to nafigu, clovek sa tesi, planuje, vezme si v robote dovolenku a vsetko vypali inak
Pozeram na Flightradar a v PC teraz pristalo lietadlo....a zda sa, ze stred hurakanu sa uz posuva dalej.
Jose by DR vobec nemal zasiahnut
No podľa tohto článku nemecké ck buď ponúkajú storno alebo náhradné destinácie a to aj vzhľadom k tomu,že klientom ck pravdepodobne nebudú môcť byť ponúkané všetky zaplatené služby. Napr. TUI píše,že Samana bola komplet evakuovaná,Thomas Cook posiela do oblasti špeciálny team,aby sa postaral o klientov ck v prípade potreby. Hostia sú zatiaľ podľa článku v bezpečí.
je to v pohode na juhu , sever to zvladol, nastastie sa to posledne dni stale tahalo severnejsie takze DR je uz z najhorsieho von. hurikan Jose sa nas netuka, cize vsetko je v pohode
@mirka100911
@janka6636
pozerala som teraz webcamery z Punta Cana, a je tam uz klud, ludia sa prechadzaju po plazi....su naplavene nejake riasy, ale plaz pekna a more ma len male vlnky
Takze snad si dovolenku uzijete a uz nijaky iny zivel nepride
https://www.palladiumhotelgroup.com/es/punta-ca...
@miob ďakujem moooc za info!!!!!!!!!!
@mirka100911 , ked tam budete a bude to možne daj vediet ako to tam vyzera. prajem krasnu dovolenku a stastny let
@mirka100911 stastny let !!!!
ak chcete este nieco ohladne pocasia , som tu , tak napisem 🙂
@mirka100911 v ktorom hoteli ste?
@lauraa Vista sol. Zatiaľ nemôžem povedať absolútne nič zlé na hotel
@mirka100911 aj my sme tam boli v marci..a planujem sa tam veatit aj buduci rok. Pekny pobyt😉
@mirka100911 ahoj Mirka, tak ako sa máte a ako to tam vyzerá? DR v TV nespomínajú, ale na kube je uviaznutych 700 Slovákov, ktorí sa po hurikane nemajú ako dostať na slovensko. Aké máte počasie, pláž? My odchádzame až 21.9 a už sa teším. Tak krásnu dovolenku.
@janka6636 ahoj, nám zatiaľ raz sprchlo asi na desať minút... Decká lietali po daždi a sprchovali sa v daždi čo tiekol zo strechy... Boli sme práve na saone... 😂 vôbec nič hrozné.... Práve oživenie... 😂 akože hlásia aj nejakú búrku, no uvidime... Pláž ok, občas vypláva niečo, väčšinou pohrabu, ale vôbec nevadí. More aj pláž naozaj super!!! Plánujeme ešte plávanie s delfínmi so staršou, tak som zvedava.... Inak na saone sme boli za 210 dolárov 4 dospelí a dve deti... 😉 práve čakáme na detskú disko.
@mirka100911 jej super tak som vam fandila !!!!! Super tesim sa na fotky potom 🙂 🙂
@mirka100911 ďakujem, potešila si ma a ta Saona bola za super cenu, predpokladám ze s domorodcami.

@tenerifka ešte nemám toľko nacestovane, aby som to odsledovala, ale snáď raz aj to bude... A ďakujem za povzbudenie. Musím sa naladiť že bude dobre a hotovo. 😀😊