Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@operaphantom Prosim Vas kolko vas vysla dofča na jednu dospelu osobu?
baby, uplne pomimo, ale teraz tam tusim presiel ten hurikan Irma...ale neviem presne geograficky ktoru a aku velku cast ostrova..
10 dnovy pobyt all inclusive, 5* hotel cca 1400 eur/os.
@operaphantom
@janka6636 hotel? A cez koho?
Prosim Vas bol niekto v DR, ze byval v apartmane a stravoval sa sam? Ake su jedla v restikach mimo rezortov? A co ceny takych jedal?
Na saone sme boli cez miestnych, pri supermarkete bam, asi 50 metrov predáva suveníry, tam sme objednali. Aj jedlo, pitie, lekcie merengue na katamarane, ešte sme mali zastávku pri hviezdiciach. V cene aj alko, na lodi nás chceli ožrat .. 😂
Iberia fajn len sme mali bez stravy a prirucnu, no za tie prachy....... Aj keby si kúpime, stále dobrá cena...
Máme celkom pomaly internet... Tak viac napíšem keď prídem domov.. Dnes sme mali ísť do santo dominga, ale malý má teplotu, snáď bude OK... On ostáva s mužom na hoteli, výlet sme prehodili na zajtra... 75 na osobu cez recepciu
@mirka100911 krásna pláž, ďakujem za informáciu ohľadne výletu, vo štvrtok priletime ale akurát vtedy by mala prechádzať tropicka cyklóna Maria, dúfam že to nebude nejaké silné, tak užívajte :😎
@janka6636 my v stredu odchádzame, tiež som to ráno sledovala... Zatiaľ nevyzerá až tak nebezpečne...
@nina101 Co sa tyka cien, pozrel som sa na zaznamy. Ceny v potravinach (Superlama Bavaro, Super Polo) su zhruba dvojnasobne oproti nasim (priklad dzem na palacinky klasicka mala flaska stal 3 eur, sladkosti boli drahe), akurat maso a zelenina, ovocie, mlieko su cenovo ako u nas ( ale napr.obrovske mango 0,5 eur za kus). Restiky tiez asi 1,5-2 nasobne ceny ako u nas, cize vecera v restike od 8-10 eur vyssie. Da sa to ... ved si na dovolenke.
dievčatá no čo hovoríte na hurikán mária?
My zajtra letime do punta cany. A citala som ze uz sa zosilnela na 5.stupen ☹
No neviem, ci by som sa odvazila tam teraz letiet. ☹
Ahojte baby boli ste niektora v SUNSCAPE PUERTO plata? Ake je pocasie koncom aprila? Dakujem
baby ako to vlastne je ked sme cez cestovku a my máme letieť v sobotu ráno. cestovka nám ohlási že či máme letieť alebo neletieť?
baby viete ze mame super skupinu Dominikanska plno fotiek ?? nechcete sa pridat?
@janka6636 my letime z barcelony. Pred chvilou som dostala mail ze mame na vyber: bude odletime zajtra o 12:00 (namiesto 17:00) alebo si mozme vybrat iny datum do 30.septembra... tak my zajtra letime lebo uz sme v BC... ale neviem ze o kolkej sa tam dorazi hurikan...ale vraj v stredu vecer.
my do PC priletime v stredu o 15:10.. budeme ubytovani v restore IFA Bavaro
takto je to s tymi hurikanmi:
http://www.dominikanskarepublika.eu/hurikan-irma/
Maria pojde taktiez viac na sever, dovolim si povedat ze presne rovnako vzdialeno ako Irma - 140km od severneho pobrezia, kedze je mensia ako Irma nasledky budu ovela prijatelnejsie ako pr Irme.

@mirka100911 mirka prosim ta cez koho ste boli na saone za taku suprovu cenu?? V cene bolo aj jedlo a pitie? My mame za 230dolarov pre 2 osoby. :-/ .. a aky bol let s iberiou? V pohode?
.. My odachadzame az v utorok 🙂