icon

Čoho cena vás v dnešnej dobe prekvapila?

11. mar 2023

Baby, len tak pre srandu a zistenie aké ceny tu mame. Mňa najviac prekvapila tatarka k vypražanemu syru, prosim pekne 2€ za malu mištičku 🙄😅 (a nie, nebola to ich domaca tatarka) 🤷🏽‍♀️ A 10g medu, k čaju, 1€ 🙈

amelie2017
11. mar 2023

Nežijem na Slovensku, ale sú to podobné šoky- kapia 6,99. Jeden kus kalerábu 4 €, malého umelé mlieko Beba za necelý rok zdraželo najprv zo 17,45 na 19,95 a teraz som šla kupovať- 22,85 😱 a najhoršia cena plynu. Tento rok sme spálili o polovicu menej ako minulý a zaplatili raz toľko.

iv007
11. mar 2023

@mistymay33 neplati nahodou znizena dan v gastre na 10%? No ceny tam isli radikalne hore, zakaznik to absolutne nepocitil

apolka77
11. mar 2023

No takmer všetkého čo tu bolo spomenuté je to fakt des...zato som sa naučila robiť domáce knedle a trebárs rôzne nátierky oveľa lacnejšia varianta..
Včera som tiež cumela na tú majonézu a tatarku či zle vidím...
Človek bude hľadať lacnejšie varianty ...nedávno u našich oslava . Mamka objednala zákusky ktoré pečú ucni na praxi majú tam bufet ( ja som ani nevedela o tejto možnosti) napr. Puncovy koláč tam bol za 0,49 centov a veľmi chutný. Treba sa po takýchto možnostiach poobzerať..aj keď nie vždy sa to dá, no toto na fakt potešilo koľko sme ušetrili 👌

bielavila
11. mar 2023

Ja vacsinou ceny neriesim lebo mi to netreba riesit, ale zrovna tento tyzden som az 3 krat bola soknuta😩 dnes stroganov z ryzou vo food curtoch !!! ( nie restike,ale bufete) za 13e, potom som dostala chut na horuce maliny tak ze idem kupit bude na vecer pre navstevu, mikro balicek malin za 4 e, vyslo by tak na 2 porcie a nas je vecer 10😂 a potom uz tie soominane limonady, ze voda so sirupom ( monin ok, ale aj tak, je ho tam za kavovu lyzicku) ladom a pomarancom 6,50😂 akoze zirala som

bielavila
11. mar 2023

@miskakyska pizza za 3,50 s donaskou nebola ani pred 10 rokmi v zaprdenej dedinke na vychode Sk, ja sice pizzu nemusim, ale ked sme boli doma tak sme zbehli a isto stala ta pizza aj pred 5-6 rokmi okolo 5 e margerita a s prilohami okolo 7-8😂 neviem kde pani kupovala pizzu, ale zavidim tu cenu🙂

fineta
11. mar 2023

Karfiol 3,49 😭

lusyc
11. mar 2023

Roky sa pokúšam dopestovať uhorky a papriku a nedarí sa. Takže ja ani tam cestu nevidím.

skeblicka77
11. mar 2023

No tiež u mňa karfiol, uhorka.. my kupujeme sladké buchty 10ks v balíku, zvykli stáť cca 2e, dnes v Tescu 3,30 😱

tamvtme
11. mar 2023

@jamimo presne, minule som si vybrala.na nete v benu lekarni, stalo to 20e a pridem do kamennej a ze 26e....skoro ma vystrelo😱

mircalla
11. mar 2023

@bessie12 Tak karfiol zabil aj mna, nedavne v Bille 3 eur....a to bol este taky mini karfiol
@janka_23 Ano, tie lepsie paradajky, co sa daju aj jest ozaj 4 ecka, v lepsom pripade 3.50 eur

Mna este Nescafe gold kedysi 10 eur, teraz 14-15. Olej 4 eur, kupujem radsej len olivovy, pomaly vyjde lacnejsie

Smotana na slahanie trvanliva kedysi 1.40 teraz 2,65. Bageta stredna v Bille 45 centov. Vajcia take lepsie nie su pod 3.50 eura, maslo detto. Ak mam stastie, maslo v akcii sa zadari do 2 eur, teraz som Rajo kupila v Lild v akcii pod 2 eura 250 gramov
Este kecup Hellmens, kedysi 1.70 teraz 3 eur
Nemam daky prehlad, len veci, co kupujem opakovane.

mistymay33
11. mar 2023

@iv007 Išli, ale čo z toho, keď cena za plyn a energie išli hore o 70 %.

bielavila
11. mar 2023

@tamvtme inak ja to robim tak ze si objednam vec na webovej stranke lekarne a necham si to poslat do lekarne, postu vacsinou neplstim a cena je ako na nete

queen_mary
11. mar 2023

@iwesska ja nikdy nezabudnem na moj prvy nakup v yeme, ked to otvorili. Ceny zabalenych klobas a syrov na etikete na chladici za 100g. Vobec som to nesledovala nejako a brala teda od kazdeho po baleni (ze cena za balenie). A este prijemne prekvapena ako je vsetko lacne. Na pokladni som za par veci platila 70€ 😀

katulka94
11. mar 2023

Išla som na poradňu a cestou že sa zastavím na benzinke kúpiť si bagetu takú obycko balenú sunkovu a vodu 😄 pán pri pokladni že 6€ 😂 tak som si vravela že ja hlúpa už som mohla ísť na menucko obedovať 😂

bessie12
11. mar 2023

@mircalla tak to sme uz dve. Keby som chcela uvarit obed z karfiolu, tak to by som musela kupit minimalne 2 ks a aj to by boli biedne porcie. To uz aby si clovek vsetko sam pestoval, teda ak ma na to moznosti. 🙄 Ta kava to je teda palka za to 😲 to su fakt neskutocne ceny v tych obchodoch

katulka94
11. mar 2023

@amelie2017 áno umelé mlieko išlo pekne hore , keď sa maly narodil kupovala som Sunar za 11€ teraz stojí 18€ a prešli 2roky 🙈

mircalla
11. mar 2023

A este ze darcekova taska uplne obycajna ze 4 eur ci DM alebo Phanta rei, no dovi. To si kupim v Pepcu radsej za euro

mircalla
11. mar 2023

@katulka94 To vazne? Ja si pamatam kedysi za menej ako 10 eur a este v akcii obcas tak 7.50 eur. To som v soku ozaj 80%

nnnuuunnn
11. mar 2023

@katulka94 ja som kupovala babylove mlieko z DM za 6e pred 7 rokmi a stále stojí rovnako.

majocka24
11. mar 2023

Nanuk 3,90 € chipsy slovakia za pomaly 4 € 😲
Zelenina ani nevravím 5€ za kg šalatovej uhorky choré

katulka94
11. mar 2023

@bielavila ja si pizzu veru za 3,5€ pamätám s donáškou bolo to aj menej ako pred 10 rokmi, chodili sme často po škole 😂

zabka1000
11. mar 2023

Mňa tiež šokla cena za uhorku...1.79...vsimla som si až na lístku, pretože som si zle všimla akciovú cenu.Aj som ju vrátila.Chapem,že treba jesť ovocie a zeleninu,ale radšej vždy kúpim nejakú,ktora je momentálne v akcii,raz reďkovky,inokedy papriku.Ked klesne dopyt,pôjde dolu aj cena...ako to bolo aj s maslom.,olejom a podobne...a radšej na jar nasadím toho viac

tamvtme
11. mar 2023

@bielavila len ja som to potrebovala hned, tak som nemala.ma vyber (a este k.tomu bola sobota)

mikadooo
11. mar 2023

Hotdog v ikea Bratislava - 79 centov 😂. A káva k obedu zadarmo. A decko dostalo "losíka". Som len kukala že uau...

iwesska
11. mar 2023

@katulka94 To fakt stoji UM takmer 20e? Pre Boha😱 Hned sa vo mne rozplynula predstava o 3.dietati.

katulka94
11. mar 2023

@mircalla áno, a to ešte je lacnejšie lebo už používame číslo 4 čiže pre väčšie dieťatko. Tie 1tkove pre maličké bábätka už sú cez 20€ za krabicu. Vždy si pomyslím že čo majú robiť tie mamičky čo prišli o mliecko potrebuju mlieko napr AR lebo ich dieťa ma reflux alebo alergiu a majú kupovať každé 4dni mlieko za 20€ pri materskej 400€. Fakt chorá doba.
@iwesska

aaadkaaa
11. mar 2023

@iwesska zalezi ktore, nasa beba stoji cca 25 za krabicu...

amelie2017
11. mar 2023

@katulka94 ano, aj muz vravel, preco mu nekupime znacku, co sme kupovali dcere pred 4 rokmi - okolo 13€. A ja ze na co menit, uz stoji rovnako.

mircalla
11. mar 2023

@mikadooo Tak to mas asi jedina pozitivne. Mna obcas milo prekvapi kava take away v Bratislave ci kaviarni za 1 eur

Este aj ten obycajny trapny Richman, co su stanky...Nikdy som to nejedla, ale par rokov dozadu tak 1.70 eur, dnes chcu za to 5 eur. Stoji ten stanok vedla baraku, tak som si vsimla.

Kusok kolacika za 4-5 eur ma tiez vie odrovnat.

jedavam proteinovy chlieb nie obycajny, ten tiez siel hore asi o euro za male balenie, uz som nasla jeden v Lidl, ze ma celkom ok cenu, inak 3-3.5 eur ako nic
Chedar pred 4 mesiacmi 3.60 teraz 4.60 v Bille

iwesska
11. mar 2023

@queen_mary To musel byt sokantny nakup😂 Vsak aj tie natierky vychadzaju tak 6e teglik🙈 Decka si chceli pagac zobrat. Nejako som to neriesila,vsak pagac nemoze byt drahy. A 2 male pagace 4e 😵