icon

Čoho cena vás v dnešnej dobe prekvapila?

11. mar 2023

Baby, len tak pre srandu a zistenie aké ceny tu mame. Mňa najviac prekvapila tatarka k vypražanemu syru, prosim pekne 2€ za malu mištičku 🙄😅 (a nie, nebola to ich domaca tatarka) 🤷🏽‍♀️ A 10g medu, k čaju, 1€ 🙈

mikadooo
11. mar 2023

@mircalla tak ale to ťa fakt prekvapuje? Veď stále všetko ide hore, mňa v týchto dňoch naopak prekvapí, keď niečo kúpim za cenu ako pred rokom 😂. To, že sa ceny zvyšujú, ma žiaľ nemá prečo už prekvapovať...

amelie2017
11. mar 2023

@iwesska ja som aj mlieko mala, veeeela mlieka, ale maly sa neprisal, odsavala som a po 4 mesiacoch som to uz psychicky nedavala. Kazde 3 hodiny sa na pol hodinu "pripojit", stale mysliet len na to..

iwesska
11. mar 2023

@aaadkaaa Omg, Bebou sme zacinali a stala cca 10e.

aaadkaaa
11. mar 2023

@iwesska ale toto je supreme pro, nie klasicka. Dokonca uz na 26 sla. Ja kupujem po 6ks, to je o nieco lacnejsie

iwesska
11. mar 2023

@katulka94 No veru,vsak to je zakladna potravina pre dieta. A potom niekto povie,ze je jednoduchsie dat dietatu flasu,ako sa trapit s kojenim

zarrinka
11. mar 2023

Ja musím kupovať ovocie a zeleninu iba bio. Momentálne má prekvapuje, že kopec potravín v bio je lacnejších ako tie nebio... a reštaurácie áno, sú samozrejme drahšie čo chápem. Len nechápem už prečo sú porcie stále menšie a kvalita jedla len a len horsia...

mircalla
11. mar 2023

@mikadooo Aby sme sa chapali. Neprekvapuje ma narast cien, ale tie %, v mnohych pripadoch je to 100%-300%
A tiez ceny u nas a v inych krajinach. Nedavno som bola v Skotku, vacsina potravin je tam lacnejsia

bobrina1
11. mar 2023

@stanulienkat na Sk veru nie, ale pre Talianov je to najoblubenejsia pizza🤣

lily14
11. mar 2023

Petržlenová vňať 4,99😮

krtko1313
11. mar 2023

No mňa prekvapili poplatky na pošte, za 3.- šek dnes poplatok 1.- Des.🫣

janka_23
11. mar 2023

@mircalla ja som kupovala iba v Bille od slnečných záhrad, tie sú fantastické. Kazdy den aj 2 balenia, ale veru teraz ich už tak často nekupujem. Šalátová uhorka za skoro 2 eura, baklažán kilo za 4.79 cuketa 3.79, kapia skoro 5 e. Neskutočne ceny a vraj treba žiť zdravo, jest veľa zeleniny a ovocia, len kto si to o chvíľu bude môcť dovoliť.

luccija
11. mar 2023

@iwesska a stake otvárajú nové obchody🙂

amelie2017
11. mar 2023

Inak neviem ako na SK, ale u nas, co ma prekvapuje, ze alkoho a cigarety nesli hore ( v obchode hned prva ulicka, stale tie iste velke cenovky). Hlavne, ze sa znizila dan na zakladne potraviny a aj tak velmi zdrazeli. Na toto sa dan neznizila a nic neslo hore. Uz aj benzin klesol o 50 centov (co hovorili, ze drazoba kvoli tomu) a ceny astronomicke.

zuzuliennka1
11. mar 2023

vacsia cervena paprika, jeden kus - 3€ 🙈

zuzuliennka1
11. mar 2023

@janka_23 veru, spomedzi vsetkych potravin, ktore kupujem vzdy v ramci vacsieho nakupu raz tyzdenne - teda vacsi vyber, viac druhov - su najdrahsie polozky vzdy zelenina a ovocie

mariaben
11. mar 2023

Zipser parky 8,39€ za 500gramov v bille

ivette1223
11. mar 2023

Mna nezarazaju iba ceny potravín ale hlavne to ze som po materskej hladala pracu a vsade platy take iste alebo nižšie ako pred 4rokmi!!! Ako to je vlastne možné? Čakala som aspon ze sa platy troska dvihnu ale akože ponukat menej, a platiť v obchode o 100% viac mi nevychadza....

jamimo
11. mar 2023

@tamvtme ja už mám tak cenový rešerš v oku že až... napr. som u rodičov seniorov, objednám viac čo treba aj na štvrť roka, rozdiel v nákupe aj 30 eur. Ja sama za seba, keby som si zrátala rozdiely v nákupoch, tu 6 eur, tam 8 eur, tak mesačne 100 niet mojich 😉 napr. telové mlieko Weleda (kúpila som už aj za 4,99, teraz takto...Tak kde je tá pravda o cenách?
https://www.drmax.sk/weleda-skin-food-telove-ml...
https://www.mojadm.sk/weleda-telove-mlieko-skin...

tinkajan
11. mar 2023

Včera paprika klasika žiadna bio v jednote skoro 8€/kg..... Som sa bola opýtať ci sa nepomýlili 🙈

bluka2
11. mar 2023

@tinkajan dnes v nemeckom Rewe za 11.90 € za kg tej papriky. Akože ja na to vždy kašlem, ale tentokrát som išla do Lidlu vedľa 😂 (ale teda hej, bio )

maranco
11. mar 2023

@krtko1313 * No mňa prekvapili poplatky na pošte, za 3.- šek dnes poplatok 1.- Des. *
Nainštaluj si do mobilu bezplatnú aplikáciu niektorej bezplatnej banky a nebudeš platiť poplatky za šeky, zaplatíš ho cez mobil, ani zbytočne strácať čas chodením na poštu.

masinka
11. mar 2023

Ja som ostala pred dvoma tyzdnami v nemom uzase v Tescu ked krabica Granka stala vyse 5 E.

jamimo
11. mar 2023

@mircalla presne tak, pritom je úplne jedno z ktorého výrobného pásu z Číny tá taška vzišla... rozdiel v cene 300% Vrchol drzosti tie ceny... Ale... je dopyt, je aj ponuka 🤔

janka_23
11. mar 2023

@zuzuliennka1 u mňa je to rovnako keďže ja jem veľmi veľa zeleniny. Nikdy som ceny nasledovala a proste si kúpila všetko na čo bola chuť, ale v poslednom čase už veľa vecí nekúpim lebo tie ceny sú šialené. Škoda ze tak ako ceny v obchodoch nejdu hore aj platy

ikissedagirl
11. mar 2023

Fresh track skipass- ranné lyžovanie 2hodjny+raňajky. Cca 70€ 🫣

darius_a
11. mar 2023

Tortily surové jednota.
Niečo cez dve e

20erika07
11. mar 2023

@amelie2017 tu islo aj to hore, to je uz pravidelné.

solida1
Autor odpoveď zmazal
mircalla
11. mar 2023

@solida1 Ja zasadne kupujem len sezonne ovocie. Jahody ci broskyne si kupim len v lete. Par krat som sa prave na tej chuti poucila

solida1
11. mar 2023

@mircalla chcela som doplniť svoj príspevok a podarilo sa mi ho zmazať 🙃