icon

Koľko dostávate "vreckové" od muža?

15. sep 2022

Kolko dostavate od muza “vreckove” mesacne?

anonymous87
15. sep 2022

2452,34€

nnnuuunnn
15. sep 2022

Odovzdá mi výplatu a spýta sa ma, keď na niečo potrebuje, či si môže zobrať 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
15. sep 2022

@elizabet173 toto je vymyslene. Na druhej strane sú naozaj chlapi, ktorí žene vydeluju, ale to nie je vreckové na nechtíky a kavicku.

samkolea
15. sep 2022

Nic a nemame spolocne financie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
15. sep 2022

“Vreckove” som dala do uvodzoviek. Myslela som tym, ci vam dava nieco len tak aby ste si prilepsili alebo mohli nieco kupit do domacnosti.
Ja normalne zarabam ale mam nepomerne nizsi plat ako partner, o dieta a jeho vydavky sa vacsinou staram tiez, preto dostavam sem tam “vreckove” napr.100-200€

guiseppinka
15. sep 2022

Mas to blbe nastavene.. v tom pripade by si mala dostavat minimalne vyzivne na dieta a pokial chce, aby si sa starala o.jeho vydavky, tak samozrejme v plnej vyske ich ma preplatit...

Ja mam prachy za deti, financujem vsetko okolo nich a potraviny. Muz plati vsetko ostatne... Ked potrebujem, oznamim mu, ked treba jemu, tak poslem ja...

viestta
15. sep 2022

Ty tahas výdavky na vaše spoločne dieťa a on ti láskavo prispeje aby si dačo kúpila do domacnosti? Zle to máš nastavene.

oblecenie99
15. sep 2022

Ak sa slušne správa, tak mu požičiam, koľko potrebuje 😅
Bokom srandu, sme manželia, všetky naše príjmy sú spoločné. V praxi máme obidvaja vlastný účet, na ktorý nám chodí výplata.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
15. sep 2022

Nevolá sa tvoj manžel Zoro?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamusa123456789
15. sep 2022

Ze vreckové... To som sa zabavila 🤣🤣🤣 mame každý svoj účet a ja mam prístup k jeho účtu a to isté opačne... Ja som na RD tak prečo by mi mal dávať vreckové, mam prístup k účtu vlastnú kartu... On ide do prace a ja sa starám o deti nákupy a domácnosť... Samozrejme keď príde z prace a nemám ešte porobe co som chcela tak sa ide hrať z deťmi aby som si v kľude dorobila co potrebujem alebo mi pomôže... Sme rovnocenný partnery a nie ja slúžka alebo lacná pracovná sila, ktorej dá 100-200e vreckové aby nakupila

ropucha6
15. sep 2022

Ziadne vreckove nemam 🙂 vydavky mame podelene tak, aby nam ostala zhruba rovnaka disponibilna suma na minanie.

abbey1
15. sep 2022

Vreckové nedávame ani deťom. Sme manželia, rodina. Peniaze zarábame obaja, míňame spoločne na spoločnú domácnosť, spoločné deti, spoločné radosti i starosti. V podstate žiadne moje, tvoje neexistuje. Obaja máme prístup k účtu i k peniazom doma. Raz som zarábala výrazne viac ja, raz on, ale peniaze boli vždy naše spoločné.

nerko
15. sep 2022

Vreckove som dostavala od rodicov 😉

h2
15. sep 2022

Nie som dieťa, takže vreckové nedostávam. Chodím do práce a každý mesiac mi príde výplata.

danieladeley
15. sep 2022

Nic...asi to mam aj ja blbo nastavene :D

liljana
16. sep 2022

Najdi si lepsiu pracu a vreckove si vyplatis sama.

0silvia0
16. sep 2022

Cakas ako hladny pes na nejake vreckove. Ved si zober zo spolocnych penazi sama a nemusis cakat na vydelovanie. Ste predsa manzelia!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liljana
16. sep 2022

@0silvia0 Zase ak su manzelia, tak treba obcas do rozpoctu nieco aj priniest, hladat lepsiu pracu s lepsim platom a nie sediet doma a iba vyberat z manzelovej "kreditky".

0silvia0
16. sep 2022

@elizabet173 a ze na prilepsenie alebo kupit nieco do domacnosti. Ved domacnost je tiez spolocna, to zena ma kupovat napr. hrnce z "vreckoveho" do spolocnej kuchyne? Divne, divne, divne...

0silvia0
16. sep 2022

@liljana ved pracuje... z toho co napisala, nie je velmi zjavne ako funguju, ked sa ona ma 100% starat o deti a domacnost a popri tom chodit do prace a manzel si buduje karieru a neprilozi ruku k dielu...
Ak ma ona hladat lepsiu pracu, musi aj on doma fungovst aj fungovat s dietatom. Ale vyzera to u nich na cudne fungovanie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hellwant
16. sep 2022

Ja uz nechapem dnesne manzelstva, ked zena ma dostavat ako male dieta vreckové. Pride mi to ponizujuce pre ňu a ak si to chlap sam nevie vsimnúť chrapunske od neho, ale hlavne - neurazte sa, ale pre mna- divné riesenie.
Hlavne pri materskej je uplne super 1 učet, zena ma kartu a ziadne vreckove, ci trvale prikazy, pouziva kolko potrebuje na domacnost. Väčšie veci ako dovča, nová prácka, či telka alebo ked sa ide niekomu na oslavu a kupuje sa dar atd. sa prediskutuju.
Ziadna dôvera, kazdy sa boji, ze ho ten druhy vyhodi na ulicu ked sa rozvedu, sup, sup mat niečo svoje dane bokom, co nebude jeho/jej- je to smutne, kam sa to všetko dostalo.😪