icon

Prišiel už niekomu energošek v máji alebo júni?

mirka969
Dnes o 04:33

Prisiel uz niekomu energosek v tomto obdobi? Overenie totiz nefunguje a neviem ci nam narok pokracuje lebo zas vsetko menili, tak ma zaujima len ci uz chodili tieto energosekt a nedostali sme, alebo este nema nikto. Dakujem

Strana
z2
zuzacka16
Dnes o 12:31
@anonym_80aa94

@zuzacka16 rypanie> ty nevies co je rypanie, jedine co som napisala z ekazdy den ta ista otazka!!!!! ty mas nudny zivot ze si ju obranujes vacsina zijete asi na lazoch kde muzi makaju a vy len mudrujete na MK ...nic zle som nenapislaa len pravdu ze kazdy den ta ista otazka...ale chapem si z oravy mozno mas poorane deti v skole a ty sa nudis, beriem

@anonym_80aa94 podľa seba súdim teba, takže to presne opisuje tvoju situáciu 😂 ach jaj idem sa venovať zmysluplnejším veciam a ty choď znova orať a vziať deti zo školy, nech si už zamestnáš mozog niečím iným a nie len rýpaním a skrývaním sa za anonym 😉 maj pekný deň

anonym_80aa94
Dnes o 12:32
@zuzacka16

@anonym_80aa94 podľa seba súdim teba, takže to presne opisuje tvoju situáciu 😂 ach jaj idem sa venovať zmysluplnejším veciam a ty choď znova orať a vziať deti zo školy, nech si už zamestnáš mozog niečím iným a nie len rýpaním a skrývaním sa za anonym 😉 maj pekný deň

@zuzacka16 ❤❤❤❤❤ necitam uz a posielam rozum cez srdce kazdej

mirka969
autor
Dnes o 17:11
@anonym_80aa94

@zuzacka16 ❤❤❤❤❤ necitam uz a posielam rozum cez srdce kazdej

@anonym_80aa94 ja nerozumiem co ti tak vadi moja otazka. Ja som sa normalne opytala ci uz niekto dostal energosek lebo ma zaujimalo ci uz chodia ( kedze overovanie nefunguje) ja som nepozerala ci niekto iny uz temu zakladal nemam cas sledovat vsetky diskusie na MK ked tu kazdu chvilu pribudnu nove diskusie. A tymto by som to uzavrela slusne

niekto2hy
Dnes o 18:35

Prisiel vcera a podla poctu ludi na poste,nebol som sam.

anonym_2abe33
Dnes o 21:49

tak dnes prisiel 60 eur, fajnovo mam vreckove

Strana
z2