Vysvetlenie rozdielnych oznámení o energopomoci v domácnosti
Dobrý večer. Chcela by som sa opýtať pár otázok. Žijeme v domácnosti ja moja mama môj otec a môj syn. Všetci tu máme nahlásený trvalý pobyt. Ja som na rodičovskej dovolenke, mama pracuje a otec nepracuje je invalidný dôchodca. Máme prišiel šek normálne so sumou na tu energopomoc. Ocovi prišla dnes večer sme že má nárok ale bez sumy. Mne prišiel email že bude zaúčtovana energopomoc v najbližšej faktúre. Viete mi to prosím vysvetliť? Všetky šeky platí a sú napísané na moju mamu. Čiže mne email,ocovi sms a máme riadne šek so sumou. Nerozumiem tomu, prosím bez výsmechu
V tom je jeden neskutočný hokej... mne prišiel mail s nárokmi, ktorý nemal hlavu ani pätu, na hotline niečo splietali, že musí zavolať nájomca z tej domácnosti a jemu len dajú informácie... a toto ste akoze dostali tri energopomoci?
V tom je jeden neskutočný hokej... mne prišiel mail s nárokmi, ktorý nemal hlavu ani pätu, na hotline niečo splietali, že musí zavolať nájomca z tej domácnosti a jemu len dajú informácie... a toto ste akoze dostali tri energopomoci?
@basska_b nie , mne prišiel iba email, lenže netuším v akej faktúre to bude zúčtované pri najbližšej keďže na moje meno nechodí faktúra. Tak isto otec ,nikdy nič neplatil,byt je na mamine meno čiže nechápem ako sa ku nám dopatrali. Iba mamina dostala šek so sumou
@basska_b nie , mne prišiel iba email, lenže netuším v akej faktúre to bude zúčtované pri najbližšej keďže na moje meno nechodí faktúra. Tak isto otec ,nikdy nič neplatil,byt je na mamine meno čiže nechápem ako sa ku nám dopatrali. Iba mamina dostala šek so sumou
@anonym_autor tak logicky, narok mas v podstate ty aj otec a kedze to plati matka, na ktoru je to pisane, dostane to ona.
Bože energopomoc dostane domácnosť a nie osoba 🫣
Minule to tu niekto písal, ze posielajú sek najstaršiemu z rodiny. U nás by to sedelo. Šek je na teplo, elektrina a plyn sa zohľadnia pri vyúčtovaní. Netreba nič riešiť.
@anonym_autor energosek so sumou je za kúrenie. Elektrina a plyn, teda tie, co prišli info mailom, sa zohľadniť vo faktúre
@anonym_autor je v tom bordel, ja som overovala adresu na ich stranke, ci mame narok a vraj nie. Napriek tomu prisiel sek 😆
@anonym_autor zrejme u nich má tvoja mama nahlásený tvoj mail a otcov tel. Šek je na teplo, ten vám prišiel, chodí najstaršiemu. Elektrika a plyn bude zohľadnená v faktúre. Zo zvýšenia preddavkov vám odpočítajú energopomoc, zvyšok si budete platiť.
Dostanete od 3 do max 15€. Ja čakám, žiadne info ma kvoli takej sume nezaujimaju.
No majú v tom dobrý bordel, že tomu ani pánboh nerozumie.
@anonym_autor keď došiel sek tvojej mame vám už nič nepríde máte to spoločne je to ergonomické za teplo ostatné elektrina a plyn budú až vo faktúrach
Dostanete od 3 do max 15€. Ja čakám, žiadne info ma kvoli takej sume nezaujimaju.
@anonym_1e3de9 mama dostala 5 násobok tejto sumy

@anonym_autor moj osobný názor je že sa tomu rozumieť nedá . Je jednoducho v tom bordel .