Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
@nelinka79 pozri na predošlých stránkach diskusky dávala tu linky tuším @lumarque ona to aj pre nás všetky tuším plánuje robiť 😉, ja už mám aj posťahované a vytlačené, staršiu dcéru to celkom baví a aj angličtinu začíname brúsiť po troške je to po anglicky to čo dávala link
@kvojtanikova vďaka za dodatočné kocky, malá klasika radosť že je viac čo dávať do vrecúška asi ako u vás 😀 Julka príde poobede zo škôlky iste sa poteší a pre bábiku nemyslíš opasok? aspoň my máme myslím že opasok to je
@emily_666 ty si ani omylom nevyčítaj čo ťa ešte nenapadlo práveže oceňujeme že bábika deti baví a dokonca vymýšľajú samé iniciatívne ďalšie doplnky čiže to je znak že super aktivitu si vymyslela, našej malinkej inak tiež mašličky sa preveľmi páčili hodiny ich dokáže nosiť a žmoliť v ručičke 😀
@janea vďaka za button snake-a perfišný je a že sú tie látky také hrubšie a krásne, no dala si si tiež s tým roboty ale stojí to za to úžasný je 😵 , som sa nasmiala na malej lebo podávala látky horlivo, som prevliekla gombík dierkou a nevedela ako má ťahať gombík k sebe aby sa to navlieklo 😀
@frolunda takže taniere hovoríš žinkou do prstačkovej farby? a tvary vyštiknem a môžu ich späť skladať áno? poobede odskúšame, ďakujeme
@kvojtanikova ja si myslim ze ten ruzovy pruzok je opasok 😀
Ahojte kočky, aj nám dnes prišli balíčky, Button snake a taniere a foto - priraďovačky zvieratiek, všetky sú krásne - kja mám zalaminovanú dúhu - ešte strihám farby a čoskoro posielam
@kvojtanikova opasok 😀 😀
presne do dalsieho kola sa chcem pridat aj ja lebo som vas objavila neskoro a teraz si lamem hlavu co sa ako robi ..
☹ nam dnes nic neprislo ☹
@pusinqa nam vymalovanie zatial stetcom velmi neslo. nemal na to este trpezlivost. ale s tou spongiou sa zabavil. a farba je lepsie ked ma nejaku hustotu. temperky som mu davat nechcela ale vodovymi to zrejme tiez pojde.
u nas tiez najviac ide filcove auticko aj ked my z toho vyrabame skor traktor alebo autobus 🙂
a dnes nam dosiel button snake ale nechavam to na neskor. rozmyslam, ze niektore hry mu ani neukazem a zoberieme na dovolenku, aby som ho tam mala cim zabavit.
Aj nam uz dosla babika a taniere,dakujeme 🙂
Baby a mne sa nedariiiiiii ☹ nemozem to vytlacit dobre,bo vsade mi odsekuje dole pisany text,tak mam nervy,bo s s tym uz trapim tak dlho,ani v copy centre mi to nevedia urobit,tak to budem musiet pojednom robit,zlepovat a potom az laminovat,ach jaj,sa mi to trosku predlzi s posielanim 😒
Ahojte baby, ja som cely tyzden mimo domu u rodicov, takze neviem co vsetko nam uz prislo :( Dnes vecer dolepim posledne kusky, zajtra by som mala napisat obalocky a poslat!!!
Inac neviem preco nemate adresy vsetky, vsak som Vam do IP poslala vsetkym kompletny zoznam...
A co sa tyka druheho kola, ja dufam tiez ze nejake spravime a pridaju sa k nam aj nove tvare potom 🙂
A este nieco, poslite mi prosim potom aj tie fotocky, nech spravim pekny album...
ja som dnes poslala 😉
ahojte tak u nas dnes postarka hviezdila, doniesla mi 5 obalok z toho 4 boli aktivitky🙂
Dakujeme za puzzle - palicky od nanuka (este dobre ze su na druhej strane cisla, aj som sa zapotila, kym som to zlozila 🙂 ), krasne zvieratka a ich jedla v roznych velkostiach aj milucke obrazky zvieratiek a ich "deti". A v neposlednom rade aj taniere - len sa chcem spytat - kolko ich malo byt v tej obalke? lebo mi prisla otvorena - rozlepena, tak pre istotu sa pytam, ci postarke cestou nejaky nevypadol. Mam tam 3 - geometricke tvary, motylika a kvetinky. Je to spravne? A teda to su vlastne sablony na malovanie - akoze pod to mam dat biely papier a tak malovat? S tou spongiou to bude urcite zabava. Uz aby prisli zo skolky a jasli, budeme mat tvorive popoludnie🙂
Takmer vsetky aktivitky zatial testujem na starsom synovi (hlavne tie stipcove - Borci som dala jeden pokus a "prezilo" 6 stipcov z 10). Borca ale miluje tie sacky a vysypavanie a zbieranie. A krasne sa uci rozlisovat veci, napr. poviem jej "daj do vrecuska zajka" a ona najde obrazok zajacika a da do vrecuska. Trosku vaha ked poviem "daj tam vtacika", lebo nikdy nevie ci ma zobrat toho papagaja alebo vtacika, podla nej su obidva vtaciky. A filcova babika sa u nas tiez ujala, Borca hulaka po celom byte kosickym narecim " ĎE JE BABÍÍÍKA"
Ahojte, ktroa ste prosim robili to pexeso s obrazkami zvieratiek a ich tienov? Nemozem najst nikde nieco take na vytlacenie... Dakujem 🙂
@filomena http://sites.google.com/site/pepousuvweb/home/c... zroluj uplne dole a druhy odkaz od spodiu - stinove karty
baby mne dens dosli karticky od najmensieho po najvacsiu, zvieratka priradovanie male velke a taniere. Dakujeme
Aj my sme dnes mali plnu schranku, dakujeme za palickovy obrazok, teda sme sa na zaciatku s Tomim dost zapotili🙂 dosli nam aj zvieratka, tie sa pacili Adelke a este taniere dosli, tie sme nestihli vyskusat.
ahojte, mne vcera dosli dalsie tri aktivitky...karticky od najvacsej po najmensiu, zvieratka a taniere..Dakujeme...julinke sa velmi pacia tie karticky, uz riesime, ktora je najvacsia, ktora je malilinka 😀

@emily_666 u nas mala babika tiez uspech u syna, mala zatial zvlada zo vsetkych aktivit iba vysypavanie zo sackov a davanie naspat🙂
Len sme neprisli na to, co na tej babike mal byt ten tenky ruzovy pruzok - Matej si mysli ze sal, ja by som to asi skrutila ako naramok... Kazdopadne je s tym vela zabavy.
A co sa tyka Button snake - Matej samozrejme vie ako sa s tym hra, pekne mu to ide a Borca? Ta si prosim pekne do jednotlivych stvorcekov UTIERA NOS 😀 😀 😀 😀 Takze u nas sa budu stvorceky aj prat. Najviac sa jej paci taky ten zelenozlty tensi vzorovany, stale s nim chodi a vykrikuje "noc, noc" - akoze "nos, nos"