icon

Výmena vrecúškových aktivít

kvojtanikova
29. máj 2012

@emily_666 u nas mala babika tiez uspech u syna, mala zatial zvlada zo vsetkych aktivit iba vysypavanie zo sackov a davanie naspat🙂
Len sme neprisli na to, co na tej babike mal byt ten tenky ruzovy pruzok - Matej si mysli ze sal, ja by som to asi skrutila ako naramok... Kazdopadne je s tym vela zabavy.
A co sa tyka Button snake - Matej samozrejme vie ako sa s tym hra, pekne mu to ide a Borca? Ta si prosim pekne do jednotlivych stvorcekov UTIERA NOS 😀 😀 😀 😀 Takze u nas sa budu stvorceky aj prat. Najviac sa jej paci taky ten zelenozlty tensi vzorovany, stale s nim chodi a vykrikuje "noc, noc" - akoze "nos, nos"

pusinqa
29. máj 2012

@nelinka79 pozri na predošlých stránkach diskusky dávala tu linky tuším @lumarque ona to aj pre nás všetky tuším plánuje robiť 😉, ja už mám aj posťahované a vytlačené, staršiu dcéru to celkom baví a aj angličtinu začíname brúsiť po troške je to po anglicky to čo dávala link
@kvojtanikova vďaka za dodatočné kocky, malá klasika radosť že je viac čo dávať do vrecúška asi ako u vás 😀 Julka príde poobede zo škôlky iste sa poteší a pre bábiku nemyslíš opasok? aspoň my máme myslím že opasok to je
@emily_666 ty si ani omylom nevyčítaj čo ťa ešte nenapadlo práveže oceňujeme že bábika deti baví a dokonca vymýšľajú samé iniciatívne ďalšie doplnky čiže to je znak že super aktivitu si vymyslela, našej malinkej inak tiež mašličky sa preveľmi páčili hodiny ich dokáže nosiť a žmoliť v ručičke 😀
@janea vďaka za button snake-a perfišný je a že sú tie látky také hrubšie a krásne, no dala si si tiež s tým roboty ale stojí to za to úžasný je 😵 , som sa nasmiala na malej lebo podávala látky horlivo, som prevliekla gombík dierkou a nevedela ako má ťahať gombík k sebe aby sa to navlieklo 😀
@frolunda takže taniere hovoríš žinkou do prstačkovej farby? a tvary vyštiknem a môžu ich späť skladať áno? poobede odskúšame, ďakujeme

nelinka79
29. máj 2012

@pusinqa a nevies poradit ako to z tej stranky vytlacim .. ja po anglicky neviem ...

dakujem

blumka
29. máj 2012

@kvojtanikova ja si myslim ze ten ruzovy pruzok je opasok 😀

blumka
29. máj 2012

pridavam moju mladsiu bambulu ako sa hra s babikou...ta dnes vedie 😉

filomena
29. máj 2012

Ahojte, super veci ste povyrabali, skoda, ze som vas neskoro objavila. Ked budete organizovat druhe kolo, rada sa pridam 🙂
@emily_666 prosim ta mas vzory na tu babiku a auticka ?

zuzzka1
29. máj 2012

Ahojte kočky, aj nám dnes prišli balíčky, Button snake a taniere a foto - priraďovačky zvieratiek, všetky sú krásne - kja mám zalaminovanú dúhu - ešte strihám farby a čoskoro posielam

emily_666
29. máj 2012

@kvojtanikova opasok 😀 😀

emily_666
29. máj 2012

@filomena sama som si nakreslila

filomena
29. máj 2012

@emily_666 🙂

pusinqa
29. máj 2012

@nelinka79 neviem presne, to mm robil ale myslím že keď na to klikneš ktorú chceš dáš download a stiahneš tak do počítača a potom už asi klasická tlač si myslím 😅

nelinka79
29. máj 2012

presne do dalsieho kola sa chcem pridat aj ja lebo som vas objavila neskoro a teraz si lamem hlavu co sa ako robi ..

nelinka79
29. máj 2012

@nelinka79 dakujem nejak sa mi to podarilo nieje 100% ale budeme mat zabavku ...

mima1311
29. máj 2012

☹ nam dnes nic neprislo ☹

frolunda
29. máj 2012

@pusinqa nam vymalovanie zatial stetcom velmi neslo. nemal na to este trpezlivost. ale s tou spongiou sa zabavil. a farba je lepsie ked ma nejaku hustotu. temperky som mu davat nechcela ale vodovymi to zrejme tiez pojde.
u nas tiez najviac ide filcove auticko aj ked my z toho vyrabame skor traktor alebo autobus 🙂
a dnes nam dosiel button snake ale nechavam to na neskor. rozmyslam, ze niektore hry mu ani neukazem a zoberieme na dovolenku, aby som ho tam mala cim zabavit.

mamusia
29. máj 2012

Aj nam uz dosla babika a taniere,dakujeme 🙂
Baby a mne sa nedariiiiiii ☹ nemozem to vytlacit dobre,bo vsade mi odsekuje dole pisany text,tak mam nervy,bo s s tym uz trapim tak dlho,ani v copy centre mi to nevedia urobit,tak to budem musiet pojednom robit,zlepovat a potom az laminovat,ach jaj,sa mi to trosku predlzi s posielanim 😒

angika
autor
29. máj 2012

Ahojte baby, ja som cely tyzden mimo domu u rodicov, takze neviem co vsetko nam uz prislo :( Dnes vecer dolepim posledne kusky, zajtra by som mala napisat obalocky a poslat!!!
Inac neviem preco nemate adresy vsetky, vsak som Vam do IP poslala vsetkym kompletny zoznam...
A co sa tyka druheho kola, ja dufam tiez ze nejake spravime a pridaju sa k nam aj nove tvare potom 🙂
A este nieco, poslite mi prosim potom aj tie fotocky, nech spravim pekny album...

blumka
29. máj 2012

ja som dnes poslala 😉

pusinqa
30. máj 2012

@frolunda dnes sme skúšali s vodovkami a prebavila sa celkom, sa jej páčili kvetinky takže fasa 🙂
@angika navrhujem k fotkám aj pokec dáky že ako sa to môže používať a čo to rozvíja aby ti každý poslal

kvojtanikova
30. máj 2012

ahojte tak u nas dnes postarka hviezdila, doniesla mi 5 obalok z toho 4 boli aktivitky🙂
Dakujeme za puzzle - palicky od nanuka (este dobre ze su na druhej strane cisla, aj som sa zapotila, kym som to zlozila 🙂 ), krasne zvieratka a ich jedla v roznych velkostiach aj milucke obrazky zvieratiek a ich "deti". A v neposlednom rade aj taniere - len sa chcem spytat - kolko ich malo byt v tej obalke? lebo mi prisla otvorena - rozlepena, tak pre istotu sa pytam, ci postarke cestou nejaky nevypadol. Mam tam 3 - geometricke tvary, motylika a kvetinky. Je to spravne? A teda to su vlastne sablony na malovanie - akoze pod to mam dat biely papier a tak malovat? S tou spongiou to bude urcite zabava. Uz aby prisli zo skolky a jasli, budeme mat tvorive popoludnie🙂
Takmer vsetky aktivitky zatial testujem na starsom synovi (hlavne tie stipcove - Borci som dala jeden pokus a "prezilo" 6 stipcov z 10). Borca ale miluje tie sacky a vysypavanie a zbieranie. A krasne sa uci rozlisovat veci, napr. poviem jej "daj do vrecuska zajka" a ona najde obrazok zajacika a da do vrecuska. Trosku vaha ked poviem "daj tam vtacika", lebo nikdy nevie ci ma zobrat toho papagaja alebo vtacika, podla nej su obidva vtaciky. A filcova babika sa u nas tiez ujala, Borca hulaka po celom byte kosickym narecim " ĎE JE BABÍÍÍKA"

pusinqa
30. máj 2012

@angika som ti posielala do mailu fotky dúfam že to príde lebo mi to nejakú chybu potom vyhodilo ak by nie pošlem zas

filomena
30. máj 2012

Ahojte, ktroa ste prosim robili to pexeso s obrazkami zvieratiek a ich tienov? Nemozem najst nikde nieco take na vytlacenie... Dakujem 🙂

mima1311
30. máj 2012

@filomena Ahoj , to som spachala ja 😀 , pojdem pohladat a hodim ti to tu 🙂

Tak my dnes uz mame aj taniere , aj navliekacku na gombik a zvieratka a mladatka .... 🙂 idem najst väcsiu krabicu , lebo do tej krabicky kde sme to mali doteraz , sa to uz nevojde 😀

mima1311
30. máj 2012

@filomena http://sites.google.com/site/pepousuvweb/home/c... zroluj uplne dole a druhy odkaz od spodiu - stinove karty

svetlankat
30. máj 2012

baby mne dens dosli karticky od najmensieho po najvacsiu, zvieratka priradovanie male velke a taniere. Dakujeme

nika.r
30. máj 2012

Aj my sme dnes mali plnu schranku, dakujeme za palickovy obrazok, teda sme sa na zaciatku s Tomim dost zapotili🙂 dosli nam aj zvieratka, tie sa pacili Adelke a este taniere dosli, tie sme nestihli vyskusat.

filomena
30. máj 2012

@mima1311 dakujem 🙂 perfektny link

mima1311
30. máj 2012

@filomena tak prijemne tvorenie 🙂

blumka
31. máj 2012

ahojte, mne vcera dosli dalsie tri aktivitky...karticky od najvacsej po najmensiu, zvieratka a taniere..Dakujeme...julinke sa velmi pacia tie karticky, uz riesime, ktora je najvacsia, ktora je malilinka 😀