icon

Výmena vrecúškových aktivít

angika
autor
10. máj 2012

@pusinqa ani mne dnes nic neprislo, tak dufam ze zajtra dorazi 🙂

blumka
10. máj 2012

ani ja este nic nemam

pusinqa
10. máj 2012

veru zvláštne dáko funguje táto naša pošta, dúfam že všetkým dorazí postupne 😉

@angika postup som už nestihla tak som len časti pofotila a baby ako sa hrali, potom pošlem, teším sa na albumík 😉

my sme tiež už spinky testovali zatiaľ mala farby a pripínanie spiniek v paži, naj je dávanie spiniek späť do sáčika a ich vysypávanie a takto dookola ale hlavne že sa baví dieťa 😀

nika.r
11. máj 2012

@pusinqa mne dnes doslo, dakujeme. Deti este neskusali, spia, tak vecer vytiahneme, uvidime, co oni na to 🙂 ja som svoje este nezalaminovala, v stredu nam to nevyslo, mali sme viac veci na plane a deti uz boli unavene, takze az buduci tyzden.

janea
11. máj 2012

@pusinqa vsetko v poriadku dorazilo🙂 vdaka, je to super, ma to uspech,,, zatial teda tiez hlavne vyberanie a davanie spat do vrecuska🙂 ale hadam casom aj priradovanie farieb,,,, vidim, ze tie vrecuska su najdolezitejsia cast hracky podla nasich deti🙂

mamusia
11. máj 2012

A Vy uz tak rychlo posielate? Nedohodli sme sa na koniec maja? 😅 mne este inak nic neprislo 😕

mima1311
11. máj 2012

Ani ja som este nic nedostala , tosnad nie je mozne ako posta funguje , mne jedna maminka tu na MK vcera posielala balicek a uz ho mam doma , tak potom ako to posielaju ? 😲
Ja idem iba v pondelok do mesta , tak to skusim dat urobit , sama som zvedava 😀

angika
autor
11. máj 2012

@pusinqa aj mne uz doslo, dakujem 🙂 este som neodskusala, lebo sme len teraz vecer prisli zo stavby

svetlankat
11. máj 2012

@pusinqa mne tiez doslo dakujem, uz sme sa hned aj hrali a kazdemu kto pride ukazuje, ze ma novu hracku, radost velka

nanulik
11. máj 2012

@pusinqa a ja som dumala že kto mi posiela z hlohovca ale potom mi to docvaklo 🙂

hannah78
11. máj 2012

ahojte tak stipce su uz hotove aj kolieska este to treba zalaminovat a asi koncom buduceho tyzdna by som to mohla poposielat.
@pusinqa aj mne to uz prislo tak sa vytesujeme

blumka
11. máj 2012

@pusinqa aj mne dosli spinky 😉 zatial som sa s tym hrala len ja, ale cez vikend odskusam na detoch 😀

mima1311
11. máj 2012

@blumka
@kvojtanikova
@pusinqa
@svetlankat
@hannah78
@nika.r
@nanulik
@mamusia
@frolunda
@angika
@emily_666
@zuzzka1
@lumarque poslite mi prosim vasu adresu do IP , mne nejde otvorit mailovu prilohu ....

mima1311
11. máj 2012

baby kolko nas vlastne je ????? koho som zabudla ????

mima1311
11. máj 2012

este @janea 🙂 posli mi adresu do IP

Je nas 15 ?????

mima1311
12. máj 2012

@pusinqa tak nakoniec uz aj ja mam 😀 deti vyberali schranku bez klucika 😠 😠 😠 a vytahovali len cez vrch , teraz po otvoreni tam este nasli akurat tvoju obalocku 😀 dakujem aj za sacky 😉

kvojtanikova
12. máj 2012

@pusinqa aj mne uz dorazilo prve vrecusko, dakujeme, zatial sme nestihli hrat, ale uz sa na to tesime. Ja budem posielat na buduci tyzden.

angika
autor
13. máj 2012

@mima1311 je nas 16, este @lucosko, adresu poslem
@pusinqa hra ma uspech, sice zatial len oberame spinky z papiierikov, davame do vrecuska, ale je to super 🙂

nika.r
13. máj 2012

@pusinqa u dcerky hra boduje, dava dole spinky a vytahuje a vklada do vrecuska, velmi sa sice jeduje, ze ich nevie pripnut, ale trenuje, snazi sa prist na ten figel 🙂 takze dakujeme. A to som si myslela, ze Tomi jej ukaze a on nic, asi je to pre neho uz velmi lahke.

pusinqa
14. máj 2012

teším sa že drobce majú radosť a že vrecúška tak bodujú 😀 😉

emily_666
14. máj 2012

@mima1311 @blumka @kvojtanikova @pusinqa @svetlankat @hannah78 @nika.r @nanulik @mamusia @frolunda @angika @zuzzka1 @lumarque @lucosko @janea
tak autíčka hotové, už len pre dievčatá bábiky, lenže musím dať pauzu, z vystrihovania filcu mám otlaky 😀 😀 😀

angika
autor
14. máj 2012

@emily_666 krásne 🙂!

blumka
14. máj 2012

@emily_666 krasne 😉 ja som sa pustila do tych mojich obrazkov..pre vas uz su hotove, teraz robim pre skolku, ale nemam doma obalky, takze to trosku potrva kym to rozoslem 😀

nika.r
14. máj 2012

@emily_666 krasne farby si vybrala, krasne vesele 🙂
Nas tato bol dnes v copy centre, takze uz nesie domov vytlacene a zalaminovane, dnes vecer striham. 🙂

svetlankat
14. máj 2012

@emily_666 krasne, uz sa tesim na babiky

angika
autor
15. máj 2012

Ahojte,
tak Vam posielam na ukazku ako bude vypdat hmatove pexeso... zatial len tato jedna sada je hotova, to strihanie kartonu je fakt narocne 🙂 a tuto som lepila pol hodku, aj ked material je uz nastrihany... tak Vas poprosim o trpezlivost, ale do konca maja by som mala stihat 🙂

nanulik
15. máj 2012

no ja som konečne dala kartičky so zviratkami na USB a idem dnes pozrieť do mesta že by som dala vytlačiť, ale ešte pozriem či na nete nie je nejaká firma ktorá by takúto službu poskytovala. tak že ja im pošlem súbor mailom a ujo kuriér by mi už priniesol vytlačné obrázky,
no a ja to potom nastihám a pošlem vám🙂

inak je tam 10 bežných domácich zvieratiek,

nika.r
15. máj 2012

@angika wau, tesim sa

nika.r
15. máj 2012

@nanulik manzelovi vcera aj jednu stranu skusobne zadarmo vytlacili, preratali cenu za tlac a laminovanie, este mu aj pomohli trosku to upravit. Oplatilo sa vidiet to najprv, lebo zistili, ze velke obrazky boli trosku rozmazane, tak to este zmensili, aby to bolo pekne a tiez az ked to videl, zistil, ze boli karticky zbytocne velke, neohrabane.A aj to financne vyslo vela laminovat 60 stran.

mima1311
15. máj 2012

@emily_666
@angika kraaaasne , tesime sa , ja sa zberam zajtra konecne do tej papierne 😀 som zvedava na ich rychlost a sluzby , kolko si teda nachystat ? tie co ste uz davali laminovat , jedna A4 vas vysla na kolko ? uz sa tesim ked budem strihat , mna taketo bavi 😀