10 mesiacov sa snažíme o bábo a 6 dní mi mešká menzes
S manželom sa snažíme 10 mesiacov o naše prvé bábätko. 6 dní mi mešká menzes a mám take jemne občasne bolesti v podbrušku samozrejme že sme bežali a nakúpil testy viacerých druhov. Tak testujem zvesela. Prikladám aj foto. Kedže ešte žiadny baby nemám, chcela by som keby mi poradíte čo je vhodné jesť/ nejesť. Ďakujem krásne za odpovede 🙂
Dieta do 8ho tyzdna ani neni napojene na tvoj krvny obeh... takze klud, daj si termin u lekara na prve sono, stravuj sa uplne normalne, nepi, nefajci a nejedz nejake gebuziny v pochybnych restauraciach, aby ta obisla salmoneloza/listerioza, ale to neni nic extra, co sa tyka len tehotnych, na to dava hadam pozor kazdy... drzim palce.
Ja už som v 5 mesiaci a veľmi pozor na stravu nedávam. V tom prvom trimestri ak ti bude zle tak veľa toho na výber mať nebudeš 😅a v druhom ak už bude lepšie tak papaj na čo máš chuť. Jasne skus pridať viac, zeleniny, ovocia ale za seba môžem povedať ze telo si samé pekne vylúčilo co nie a co áno. Ešte som ani nevedela že som a už mi nechutilo cigarety a ani káva čiže telo si vyberie a keď nie tak trošku obmedz kofeín. Žiadne cigarety, alkohol. Ale v strave sa nejak neobmedzuj.
Anile12 gratulujem 🙂.Koľko si zatiaľ pribrala ? ak to nieje tajné? no ja som nefajčiar a
alkohol to teda vôbec nepreháňam. A s kávou sa obmedzím asi najviac, ale čo človek neurobí pre bábo 🙂

staci dat do googla a budes mat odpovede