23 dňový menštruačný cyklus
Ahoj te baby kamarátka ma 23 dňový ciklus. Môže to byť spôsobené aj tým že potratila v 28 týždni tehotenstva +kiretaž. A jedno mimomaternicove tehotenstvo +laparoskopia? Ďakujem za všetky radi ❤️😍aká je možnosť na otehotnenie?
@pribinak prečo tu riešite gramatiku ja som si prišla po radu a slušne sa opýtať na vaše skúsenosti nič viac pekný zvyšok dňa 😊
@amalka2021 lebo je to hrozne, v 5tich riadkoch toľko chýb
@amalka2021 no ci to je dôvod na potrat vo vyššom štádiu tehotenstva neviem, ale pre prípadné otehotnenie keď ma žena kratší cyklus to môže byť problém môže byť nedostatočná hrúbka výstrelky maternice a problém s uhniezdovanim oplodneneho vajicka
@amalka2021 moze to byt hormonalna porucha..a to bedostatocna cinnoat zlteho telieska...ale aj nemusi... treba odber krvi na hladinu progesteronu cca 20.den cyklu.
Po MA minulý rok sa mi tiež skrátil cyklus, dovtedy 28dnovy presný ako hodinky. Kratší cyklus nie je problémom na otehotnenie ak má ovuláciu a dostatočne dlhú lutealnu fázu aby sa vajíčko uhniezdilo
@romea ďakujem veľmi pekne
@amalka2021 Neviem, čím by to mohlo byť ovplyvnené ale ja mávam 20 dňový cyklus a podarilo sa nám. Ovu som mávala rôzne, na 14 deň a aj na 8 deň a práve na 8 deň sa podarilo.

@amalka2021 off topic, ale tebe čo nefunguje y na klávesnici?
Niektoré ženy majú prirodzene kratší cyklus