30 dní mi mešká menzes a testy sú negatívn
Ahojte mamičky, budúce mamičky.. S priateľom sa snažíme už dva mesiace o bábätko.. Začína tretí. Momentálne mi 30ty deň mešká menštruácia.. Lenže po troch urobených testoch ani jeden pozitívny... Co si o tom myslite?
@jankagalusova 30ty den ti mešká? či je to preklep? tak šup k lekárovi, je to dlho
@obsadenemeno tak prepáčte ak som sa niekoho dotkla, ale pri prvom dieťati to išlo ľahšie.. A ci už s priateľom alebo manželom tak to je naša osobná vec.. Ja som chcela radu a nie kritiku od nejakej pani dokonalej..
@janickacrazy no práve že hej, žiadny preklep.. preto som chcela vedieť či tie testy dokážu byť zlé alebo sa môže diať niečo vo mne
@janickacrazy a k lekárovi idem 28.5. Už len vydržať preto sa radím tu
@jankagalusova ked ti 30 dni meska a testy su negativne, tak sa isto nieco deje, ale my tu nemame vestecku gulu 🙂 Zrejme nejaky hormonalny vykyv, cysta... Ale stavaju sa aj take srandy ako predcasny prechod- neviem kolko mas rokov, lekar ta uvedie do obrazu
@jankagalusova hmm a nemáš nejaký zápal alebo niečo také, nič ťa nebolí?
A tie testy mali aku citlivost?
Ahoj @jankagalusova, ja som mala tiež prvé dva testy negatívne až potom mi lekár potvrdil že čakáme bábo. 🙂 takže podľa mojej skúsenosti tie testy nemusia úplne fungovať.
Mne test v 4 týždni neukázal, az ked som urobila ďalší týždeň. T.z. ze az v piatom tyzdni tehotenstva som sa to dozvedela z testu. Lekár mi to potvrdil v 6 😉
@jankagalusova necestovala si do zahranicia, neschudla si moc, alebo vela stresov. Mne to niekedy posunie menstruaciu aj o dva-tri tyzdne. Mesiac je dost moze to byt aj cysta. Nemas bolesti, pocit tlaku?
@jankagalusova Za to, ze mas "len" priateľa a chcete spolu druhe dieťa, ta tu budu este riadne buzerovat, to sa priprav 😂
@jankagalusova ak ti 30 dní mešká ms tak navštív lekára...
A to, že sa snažíte UŽ 2m je skôr na provokáciu.. .my sa snažíme UŽ 4r
@lilyianka ja som tym absolútne nechcela provokovať nikoho.. Takisto som myslela ze sa ohlásia také čo mi poradia a nie budú kritizovať.. Išla som sem po radu a nie tu niekoho provokovať.. Ak som sa niekoho dotkla sa ospravedlnujem
@vixi ahoj 🙂 práve toto bol zámer mojej otázky 🙂 ďakujem pekne som zvedavá v pondelok idem v Dr...
@takaakoty a myslíte že keď mi tak dlho mešká by už neukázal?
@jankagalusova podla toho co pises, ze ti meska 30 dni, cize uz by si mala mat dalsiu MS by si uz mala mat na teste jasne kolajnice. To by si uz bola minimalne 8tt. Ides lekarovi, spravi sono a budes vediet, ale podla mna tehu nie si, lebo uz by si mala teraz take hodnoty HCG, ze by to ukazal akykolvek test
@jankagalusova No mne ukázal az ten piaty týždeň ked som bola...takze to môže byť kľudne aj tvoj prípad...
Hlavne si treba ujasnit ako sa pocitaju tehotenske tyzdne, ze je to od poslednej MS, cize
@takaakoty tebe ukazal test uz po cca tyzdni meskania, to je 5tt, ked jej stale po takomto dlhom meskani test neukaze, tehotna nie je. Ked vaha ci je obycajny pruzkovy test spolahlivy a neveri mu, treba investovat do digitalneho a bude jasno. Apropo mne meska MS momentalne asi 70 dni, nie som tehotna, uz 2x som bola u dr. Stava sa aj take, vyzera to u mna na predcasnu menopauzu a kym moje rovesnicky este casto veselo rodia, ja som uz asi skoncila
@jankagalusova dobry deň, ako ste dopadli? Ja som ten istý prípad...

@jankagalusova UZ dva mesiace? UZ?????? Ked sa budete snazit UZ dva roky, potom stresuj a pytaj si rady..... a nebolo by lepsie, keby si sa snazila s manzelom????
jeziskove huslicky.......