4 dni mi mešká menzes, bazálna teplota je medzi 36,8 - 37,3
Ahojte dievčatá...chcem sa spýtať hlavne tých,ktoré už máte skúsenosť .Mešká mi 4 dní menštruácia,dnes je 32 deň cyklu ..mávam tak 26ty až 27....meriam si bazalnu teplotu tri dni a väčšinou je okolo 37..... nepociťujem veľmi príznaky,len ako pred Ms ..naliate prsia boľavé,pichanie v podbrušku, náladovosť,jesť mi ani veľmi nechutí,tak klasicky...snažíme sa o bábo rok ..kontrolujem si výtok ,je stále bielo priehľadný,ani náznak ružovej alebo červenej ..test doma nemám,pôjdem kúpiť až zajtra,preto ma napadlo,že sa skúsim poradiť tu...ďakujem za všetky názory...
@anjelicek26 áno môže byť ,že klame......len mne ešte nemeskala menštruácia viac ako tri dni..preto mi to je divné,hlavne,keď už mám 32den cyklu
@martinka13 áno viem,otestujem sa..stále MS neprišla...cítim sa dobre zajtra je 33den uvidíme
@saxano2222 ďakujem dnes je 33 deň a nic stále,žiadna MS...cítim sa super,mám skvelú pleť,spalo sa mi dnes ako nikdy,akurát chodím stále cikať...dnes si pôjdem kúpiť test a uvidím ..jesť mi nechutí len zdravé veci,stále dookola jem fazuľové struky a lososa 😅včera som si dala žemľu so šunkou a skoro som sa pozvracala...ak som tehotná,tak zrejme budem len na zelenine a rybách aj z vajca má naplo,z omelety...nikomu som nic nepovedala,že mám podozrenie .ani priateľovi. Myslí si že všetko ok...chcem počkať až po teste ,keď to bude jasné
Jasne chapem, nebudes rozkrikovat este pred // ciarkami predtym ako si si sama ista.
Tak to riadne rychlo nastupili priznaky. Na 34DC by uz mal test presne ukazat ;) , teda samozrejme zavisi od ovulacie.
Kludne daj vediet potom 🙏🏻
@vahcaac áno nespravila, prepáčte,ale všade čítam,že kým nemeska MS do 35 dňa cyklu,je to zbytočne 😅😅tak som sa rozhodla nechať to na zajtra...pretože ,stale čakám,či nezačneme krvácať ..ale stále nic...takže zajtra na obed ak nič nebude do rána..urobím už test 🙂
@anjelicek26 ďakujem Vám ♥️😍teraz iba rozmýšľam o spôsobe ako to oznámiť a je taký uprsany deň,že neviem,či to nemám nechať na inokedy,čo si vy myslíte,mám to hneď povedať priateľovi,alebo počkať na vhodnejšiu chvíľu 😊
@vahcaac
@autor
gratulujem ❤️❤️ tak to nie je pochyb pri taych ciarach ako su tieto.
ja som predtym tiez vymyslala prekvapenia pre manzela ale nedokazalq som to dlho tajit, asi 1-2 dni
ale ty mas bohovaku trpezlivost skrz tie testy tak ak mas nejaky tip na prekvapko zorganizuj, teraz ma prsat stale takze hociktory den spravis krajsim
aj ten najviac slnecny ☺️
drzim vam palce nech tehotenstvo prosperuje ;)
@vahcaac
@saxano2222 áno trpezlivosť celkom mám ,ale tak uvidím ako príde domov z práce,či nebude mať on z počasia náhodou zlú náladu lebo pôjde autom 1,1/2 hodiny z Bratislavy 😅ak budem večer cítiť,že je správny čas,tak mu to poviem 😊😊ďakujem Vám ♥️
@saxano2222 áno jasné tešíme 😊😊❤️❤️❤️❤️❤️chvíľu si myslel,že si robím srandu,lebo sa nám rok nedarilo,tak nechápal...ale už chápe,že je to fakt 🥰

Tak nazor - mozno si tehotna... bohuzial budes musiet pockat na test, to, ze meska je dobry znak samozrejme... ale telo nas obcas strasne klame, takze tak...