5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@snazilka777 ja netestujem kym nebude meškať má radšej. Som nastavená už že príde keďže nemám žiadne príznaky teplota nestúpa...
@snazilka777 mas.foto?
@milka1988 dnes ráno som robila
@snazilka777 gratulujem kedy ides teda k dr?
@milka1988 dnes som volala zajtra idem na krv
Tak ja dnes 10dpo a test biely 😟 do MS mam ešte 5dni
Ja dnes 11dpo test biely ms cakam v piatok 😭
@milka1988 bola som dnes u gyn na kontrolu. Dohodli sme sa, ze vyskusame este jeden mesiac a ked sa nepodari ani teraz tak uz kasleme na to, pojdem do roboty a nechame to na nahodu. Zvysila mi davku clostylu, mam ho brat 3x1🙈 od 15dc progesteron 100 2x1, ale ja ho zacnem az na 20dc pre istotu, vitamin e 200 mame brat obaja a dala mi pre istotu uz aj fraxiparin keby mi vysiel pozit test nech zacnem hned brat. Na kontrolu mam ist az 13.1, myslela som ze bude robit aj folikulometriu este, ale povedala ze netreba. Tak uvidime no, snad sa podari. Ty si zatial ako na tom?
@danusa64 inak ak by si chcela namiesto clostilu potom ber Fytosoju forte má to rovnaký účinok ako clostil, na podporu vajičok, mne to pomohlo a chodí mi skôr ovulácia hlavne. A nemusím sa báť vedľajších účinkov ako má Clostil. A môžeš to v pohode brať každý mesiac 🙂 kdežto clostil sa može iba 3 mesiace po sebe max a za život max 7x iba inak hrozí už rakovina...
a ja? ja nič čakám na ms kedy sa dostaví nech to už mám za sebou . V piatok by mala prísť alebo zajtra. mám 14-15 dni LF
@milka1988 dakujem skusim ak to nevijde, tento cyklus uz bude treti krat (raz som ho brala pred 4 rokmi jeden mesiac) co ho budem brat aj preto dalej uz nechcem pokracovat a dat tomu cas.
Myslis ze nieje ziadna sanca zeby si bola tehu? Idete skusat aj dalsi cyklus? Mozme sa potom podporovat aj nadalej☺️
@danusa64 podľa mňa nie je, lebo teplota sa drží rovnako nestúpa, nemám žiadne pocity, ružový hlien ako niekedy opisujú, žiadne pichanie bolesti v maternici nič. tak ako každý mesiac sa cítim. Prsia nič dokopy, ani nie sú väčšie, žiadne žilky nič absolutne takže nebudem tomu isto dávať falošnú nádej 🙂 na 99,99% mi príde v piatok 🙂 som na to pripravená zmierená neriešim nebudem sa viac stresovať. Bude kedy bude. Zapísala som muža na spermiogram do Heliosu majú akciu zadarmo aspoň budeme vedieť že či je u neho všetko ok 🙂
@milka1988 tvoj muž už bol niekedy na spg? Moj sa najskor toho najskor veľmi stránil, ale nakoniec priznal, že to nebolo vôbec také hrozné, záver normozoospermia 🙏🏻. A v pondelok ako sme boli v centre bol znovu, aby zistili ako sme na tom obaja, bolo mu to tam trochu trápne, aj mu verím ale no čo už.
@danusa64 a mam na vyber? môžem stresovať a ničomu to nepomôže alebo sa hodím do kľudu a budeme čakať. Kto si počká ten sa dočká. Samozrejme by sme boli radi keby to vyšlo hneď a čím skôr ale veď čo sa také stane že to príde neskôr. Príde k nám keď bude vedieť že je ten správny čas 🙂
Ja som dnes 8dpo a test biely ako sneh
Hlásim 1dc, vôbec nie som sklamaná aj keď v centre mi dr povedala že si myslí že som tehotná lebo sliznicu som mala na 23dc až 22mm, ale nerobila som si žiadne nádeje lebo žiadne príznaky som nemala a cítila som sa úplne ako v iné mesiace. Ovulácia mi vychádza presne na Vianoce alebo na moje narodky 🤩

Som 11dpo na teste slaba čiarka @milka1988 ako si natom?🙏🏻