6 rokov sa snažíme o dieťa. Potrebujem povzbudenie
Ahojte , potrebujem trošku povzbudiť . Typ si mladá ,máš čas nepotrbujem. S manželom sa snažíme o dieťa ja (26r. on 33r.) je to pomaly 6 rokov. Čiže od mojej 20tky. Keby sme od prvej chvíle nechceli dieťa a zistím teraz , že mám problém tak od 26r plus 6r som niekde inde. Prvý krát sa nám aj podarilo prirodzenie , ale začala som krvácať a tak ma museli čistiť. Nie nič mi pri čistení nepoškodili. Po návštevách asistovaných centier rôznych sme sa teda odhodlali na ivf. Po tom celom procese sme mali dve embryá. Prvé mi vložili uchytilo sa , ale tiež som začala krvácať. Samozrejme lekári nezisťujú kvôli čomu , pokiaľ to nie je tretí vklad. Tak teda dobre , išla som na hematológiu jedno z vyšetrení tých x y ,ktoré som ešte nemala absolvované . Zlá zrážanlivosť krvi. Tak teda po čase druhý vklad s injekaciami fraxiparine a embyro sa ani neuchytilo. Verdikt lekárov , v daľšom cykle môžete ísť opäť na ivf . Jasné peniaze rastú na strome a moja fyzická a psychická sila na bode mrazu. Rodiť v 40tke určite nechcem. Rozmýšľala som , že ak si nasporíme , išli by sme opäť do toho celého procestu ivf , ale manžel o tom zatiaľ nechce počuť , kvoli tomu , čo som všetko musela preživať kým som si pichala injekcie. Potrebujem iba pozvbudenie , možno nejaké skúsenosti a rady , ktoré ste prežili niečo podobné a nakoniec ste sa dočkali. Ďakujem :*
@monika12323 moj muz odmieta dalsie ivf takze vobec nvm ci je daka sanca ze pojdeme alebo teda snazit sa prirodzene a to je zazrak ked sa podari. Snazime sa 5 rokov a prirodzene ani tuk. Keby nejsu vsade naokolo tehotne a deti asi by som to brala este lepsie, ale ludia co uz maju deti sa kukaju na bezdetnych jak na daky prizrak, ze halo a vy co kedy, deti su najviac a podobne..
@lalilla nevšímaj si ich jedným uchom dnu a druhým von … u nás je to iste čo už ľudom ústa nezavrieme.. my tiež čakáme na zázrak lebo prirodzene nemáme šancu ..
@monika12323 hej tak to aj robim ale niekedy to zaboli. Drzme si palce, zazraky sa deju ❤️ A uz si musi sadnut aj na mna proste

@monika12323 Ja som sa snazila dlhe roky a ked som si prvy krat povedala, ze to nechcem sup a mam syna 😇🍀