7dpo, dúfam, že ms nepríde
Kto je na tom podobne? 🙂 pridajte sa tu, mozno sa docmame spolocne krasneho testu a nie ms🙂 ja mam do ms 8dni 🙂
Akurat cakam na vysetrenie, neviem ci uz nieco bude vidiet.
@chcemradu určite daj vedieť, držím palce nech je niečo vidieť 😊😊
Nevyjadrila sa, vraj je to este malinké. Mam prísť 8.1.
Mne ukazala bielu machulku, ze malinká skvrnka, nech pekne rastie a 8.1. Sa vidime.
Som ja normálna? Ulakomila som sa na bryndzové halušky, tak mi je tazko 😯 co si mozem dat?
Baby ahojte. Mate tehu príznaky? Ja nic. Len mi je zle, točí sa mi hlava a zaludok ako na vode, ale asi skor po sviatkoch ako tehu príznak.
@petka987 Gratulujem 🙂...vyzerá to nadejne 😉
@silvia5252
@chcemradu no snad to dobre dopadne.. dnes rano mi vysiel tiez takto- ze slaba druha ciarka, zajtra skusim zas, alebo sa budem snazit pockat ale den- dva . 🙂
@petka987 ja chcem robiť test zajtra ráno...modlím sa, aby boli dve 😊. Tiež neviem vydržať a testujem vkuse 😁...Držím palce Peťka, aby sa čiarky zvýraznili a aby si si užívala svoje tehulkovanie 😊
@petka987 no ako Peťka? Robila si nakoniec test ráno? Ja som nevydržala a urobila. Vyšiel mi úplne slabý dúšik. Ani neviem, či sa mi podarilo ho telefónom zachytiť, lebo mám zlý fotoaparát na telefóne. Každopádne , môže to byť len kanálik, tak ešte skúsim aj pozajtra, že či bude nejaká zmena. Aby som vedela, či si môžem potom o polnoci štrngnúť so šampanským na Nový Rok 😊😁.

@dajda459 tak tebe pekne zosilneli, ja som mala silny uz aj 12.12. Ale dnes tak isto. No uvidim. V utorok idem.