7dpo, dúfam, že ms nepríde
Kto je na tom podobne? 🙂 pridajte sa tu, mozno sa docmame spolocne krasneho testu a nie ms🙂 ja mam do ms 8dni 🙂
@silvia5252 ahoj, no ja som to tiež tak mala a vlastne vďaka bt som zistila, že neovulujem.... A ty ako pokračuješ, robila si ďalší test?
@ludka0611 No, môže byť, že minulý mesiac som ovuláciu nemala. Stáva sa to vraj dosť často, že ovulka neprebehne úplne každý cyklus. Len u mňa bol trošku problém s meraním BT, lebo v mojej práci niekedy musím pracovať aj v noci a potom cez deň spím. Čiže bolo to náročné odmerať teplotu stále v rovnaký čas, keď spánkový režim nie je pravidelný. Test som robila iba ovulacny, včera...a čiarka bola už len slabucka. Myslím teda, že tehotenské začnem robiť až za nejakých 10-12 dní. Dovtedy asi nemá zmysel 🙂. Určite to tu potom zavesim 😀. Som rada, že sa mám komu zveriť s mojimi tajomstvami 😊.
@silvia5252 no tak to je ťažké keď robíš aj nočné. Tak to vyzerá, že to bola predsa len ovu... Tak držím palce o 10-12 dní aby tam boli // ✊✊😊 😊
@ludka0611 Ďakujem krásne 🤗🤗🤗. Prídem sa určite o pár dní buď pochváliť alebo vyplakať 😁.
Ahojte, takze, vcera som bola na ultrazvuk. Bábätko bolo pekne vidiet, aj srdiečko bilo. A spominal nejake kombinované testy v 11tt, ze ukaze vsetko, ale ze to mi podrobne povie ked pojdem na dalsi ultrazvuk. Neviete o tych testoch viac?
@chcemradu Ahooj. V prvom rade gratulujem a teším sa s Tebou, že je bábika v brušku v poriadku 🤗🤗🤗....Ten test, ktorý Ti spomínal gynekológ, je asi Trisomy test, lebo neviem o ničom inom, čo by sa robilo od 11tt. Dá sa pomocou neho zistiť pravdepodobnosť najčastejších ochorení a porúch plodu. Skús si vygooglit - je toho na nete Veľa 😊. Len zase , netreba to brať ako niečo 100%-né. Poznám viac prípadov, kedy Trisomy vyšlo zle a bábätko bolo zdravučké.

@petka987 vzdy som mala príznaky este pred menzesom. A teraz uz 19 po termine, cize nejaky 7tt som.