icon

9 mesiacov sa snažíme o bábätko a stále nič

dzanka72
20. nov 2015

Ahojte dievcata.. Mam 21 rokov, o mimco sa snazime 9 mesiacov a stale nic.. Bola som u doktorky, tvrdila, ze ovulaciu mavam, robila testy na stitnu zlazu, ta bola v poriadku a odporucila len nosifol.. a pijem alchemilkovy caj.. moja gynekologicka to dalej riesit nechce.... v lete na pohotovosti mi nasli 3cm cystu a 6 malych(2cm) a dva dni predtym som bola u nej a tvrdila , ze je vsetko v poriadku, tak teda neviem, ci sa na nu mozem spolahnut.. a nie raz ma odbila, ze nic mi nieje a nakoniec inde prisli na to, ze je..priatel ma uz po 30tke.. posielala som ho na spermiogram.. ale vzdy si nasiel vyhovorku, preco nemoze.. Prednedavnom sa mi priznal, ze sa vyhovara, lebo ma strach , ze by mohli najst nejaku chybu v nom... Ked uz sa odhodlal, tak mu doktori oznamili, ze u nas v meste sa spg nerobi.. sme z Popradu, neviete, kde najblizsie sa da ist na spg? Co by ste mne odporucili, na otehotnenie?

Strana
z2
schatzi18
28. jan 2016

@janickacrazy dakujem za radu, vyskusam.

Vraj on tam nevidi ziaden problem a v centre povedali, ze oni tiez nevidia ziaden problem, vraj je kazde telo ine. Absolutny nezaujem o pacienta tu v Nemecku. Ja nemam nikdy ovulaciu, robim si testy kazdy den a nic :(

a tu laparoskopiu chcu robit, ze aby si vsetko prezreli zvnutra, no katastrofa. Ja aj muz uz nevieme, kam ist a co robit

Strana
z2