icon

9 mesiacov sa snažíme o bábo a stále nič

baby09
31. dec 2020

Dobry den zienky.
Snazime sa s partnerom uz 9mesiacov o babo a nic. Na stedry vecer nam sestra poslala prekvapko a oni cakaju babo. Som strasne stastna ze budem teta ale zaroven aj neskutocne smutna ze nam sa nedary. Nikto ma velmi nechape. Neviem co robit . Prosim poradte co by nam mohlo este pomoct.( V minulosti smo prisla o babo v 16 tyzdni s byvalim priatelom.) Dakujem .

Strana
z2
jakoma
1. jan 2021

@baby09 nie vsetkym sa dari a nie si v tom sama,je nas cela kopa! a zeny s kocikmi maju za sebou casto vela smutnych cyklov,akurat je rozdiel, ze uz na to zabudli..a potomzeny,co otehotneju do 3 mwsiacov,tak maju stastie..maju mozno ine trapenia..treba vydrzat.. ja som zacala merat teplotu a prestala som s ovu testami,to je len ukazovatel,ze ovu bola.. hlavne sa co najmenej stresovat..

rarara88
1. jan 2021

@baby09 alchemilku áno v čaji, pogoogli si o tom 🙂 na slovensku ju nájdeš v každej lekárni, ale tam v zahraničí neviem

baby09
autor
4. jan 2021

@gabika4 ahoj ako casto a kedy treba pit tu alchemilku? Denne alebo len pred ovulaciu?

gabika4
4. jan 2021

@baby09 vraj pravidelne... Pomáha aj upraviť cyklus... Ale ja som po ovulacii prestala piť, keby náhodou som bola tehotná a začala som pocas menštruácie... Ono pri bylinkách je lepšie ak sa dava nejaká prestávka... Takže ja mam prestávku od ovulácie až po začatie menštruácie... Inak zvykne pri pití zosilniet menštruácia a mne aj ovulácia, teda mala som silnejšie prejavy...

baby09
autor
4. jan 2021

@gabika4 dakujem ❤️

Strana
z2