A kedy už budete mať dieťa?
Neviem ci sa len ja stretavam s takymito otazkami, ale pripada mi to uz ako zly sen, ked sa s niekym stretnem po dlhsej dobe a zakazdym je ta otazka tam...Mate aj vy taketo skusenosti?? Co odpovedate??
My sa snazime uz styri roky a teraz sme sa rozhodli ist na IVF. Uvidime ci vyjde.. Dufam ano 😉
@vronni Kedy budeš mať frajera? A kedy bude svadba? A kedy bude dieťa? A kedy bude druhé? 😀 Ach jo, to asi pozná každá. Najhoršie je, že aj JA sa občas pýtam takéto priblblé otázky a potom sa uvedomím až keď dostanem asertívnu odpoveď 🙂
Ľudia majú predstavu, ako by mali veci a vzťahy fungovať, a keď niekto nezapadá do "škatuľky", tak sa pýtajú. Asi treba byť len dosť drzí - môj muž nemá problém poslať ľudí kam patria, takže väčšinou tie otázky potom smerujú na mňa 🙄 Tak sa aspoň učím asertivite. 🙂
@vronni ahoj, ja mam momentálne presne ten istý problém samou. 3x som jej povedala, že je to len vec medzi mami manželmi a nie jej. Nepomohlo. Stale sa pyta a to Ti nechyba babatko? Všelijako podpichuje aby ma prinutila informovat ju o intimnych veciach. Nechcem a nepotrebujem to. Este ja som ta zla. Manžel ma problem, no nechcem to nikomu hovorit. Aj keby nemal, je to len naša vec. No stale zaparaju len do mna.
Pockaj ked to vyjde a porodis, pride otazka, kedy druhe🤣a hlavne od takych co maju jedno alebo ziadne..🤦♀️
@vronni prešla som si tým . A teraz počúvam kedy bude druhé a odpovedám nikdy a dovidenia viackrát sa má nepýtajú 😅

@vronni ja to poznam velmi dobre, ale v bydlisku mojich svokrovcov...ked sme tam boli naposledy v kostole tak manzelov znami mi pozeral na brucho!!! a debilne zahlasil...a vy nic??? no co nato odpoviete,,,lebo oni maju 2 deti tak si myslia, ze to pojde len tak...ale chvalabohu moja mamka sa nas na nic nepyta, byvame s nou, cize sama vidi, ze to nejde, ale chvalabohu ani svokra sa nic nepyta...aj ked tiez mam niekedy nervy, ked mamka doma bali veci pre vnucatko (od segry) tak jej jednoducho poviem, ze nic mi neukazuj nemam nato naladu...