icon

A mrcha zase prišla

bibinkasestka
19. mar 2011

☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk

lucka_220809
30. mar 2011

@denda29 naozaj zaujimave... ale vyslo mi z toho,ze nikto nevie kedy ovuluje a testy si ukazuju,co chcu 😀 😀
Tak neviem,ci sa mam ukludnit tym alebo naopak sa este viac vystresovat 😀

denda29
30. mar 2011

@lucka_220809 praveze nie. Ja som si robila ovu testy a nie malo. Ked mas ovu tak ti ukaze ze mas ovulaciu vlastne nastane na druhy den. Ja len tak so srandy som si spravila aj den potom co ukaze a ukazolo len jednu ciarku a to som bola po ovu. Tam pisu ze ovu test môze ukazat aj tehu lebo je ovela citlivejsii ako tehu test. Len vtedy sa netreba este tesit lebo plod sa môze vyplavit. Aspon toto som ja pochopila. Co povies?

lucka_220809
30. mar 2011

@denda29 fiiiiha, no mudro to vyzera... ja som si tie ovu testy ozaj nerobila, lebo ma to deptalo,ked som videla, ze ziadna ovu nie je.. kedy si si to robievala? v aky cas pocas dna?
Ja neviem preco, mam asi trochu paniku z toho, ze zistim,ze ziadna ovulka nie je u mna a zbesniem potom :-/

denda29
30. mar 2011

@lucka_220809 viem ze asi ovu bude 14DC tak si spravim 13DC a 14DC. 13DC je slaba ciarka a 14DC uz mam silne //.

Samozrejme zalezi aky dlhy cyklus mas. Odporuca sa robit ovu tes 8-9Dc aspom myslim neviem presne. A to kazdy den dokym nebudes mat // silne.

lucka_220809
30. mar 2011

@denda29 jj malo by to tak byt.. tento mesiac skusim s tymi ovu testami asi este raz.. dam tomu sancu.. lebo hovorim, mam pravidelnu ms, ale ked som si vtedy skusmo robila par testov okolo 13-14 dna, nevyslo mi,tak som s tym potom prestala, lebo ma to celkom zdeprimovalo... :-/ tak skusim, mozno dnes si kupim... uz je 8.den tak zajtra mozem zacat 🙂

denda29
30. mar 2011

@lucka_220809 no jasne kup si je to dobra vec. Mne to aspon pomaha. Da sa kupit tak ze v jednom baliku mas viac testov a je to lacnejsie. Aj ja kupim a od soboty zacne aj ja mozno mi to skôr zachyti tehu ak je vôbec 😅 dobre teraz idem konecne dommooov tak zatim paaaaaaaaaaa 😵

lucka_220809
30. mar 2011

@denda29 utekaj, ja uz tiez pojdem z prace.. pekny vecer 😉

lucka_220809
31. mar 2011

@denda29 dobre ranko zelam ... 🙂 ako sa mas? ako sa citis?
Mna dnes caka sialeny den, ale zacinam ho s celkom dobrou naladou..nechcem to zakriknut, ale celkom mam dobry pocit z tej mojej krivky bt hehe.. zatial pomalicky stupa.. to je asi dobre, nie?

denda29
31. mar 2011

@lucka_220809 ahoj. Mne je celkom dobre aj mne dnes BT stupla o nieco. Neviem ci je to u teba dobre praveze by mala byt nizka a hlavne den pred ovu by mala sklesnut a na druhy den stupnut co znamena ze vtedy ovu prebehla. a potom po ovulacii by sa mala BT drzat vysoko

lucka_220809
31. mar 2011

@denda29 tak ona je nizka oproti tomu, ako som ju mala pocas ms. .. to som mala nad 36 stale a teraz mam tak 34 nieco a 35 nieco.. ved uvidim.. ja som si zas vedoma, ze zrovna rovnake podmienky pri tom nedodrziavam,takze to moze byt asi tak vselijak...
este si to tusim musim dostudovat :-/

denda29
31. mar 2011

@lucka_220809 35 je nejak malo nie? mala by si mat tak 36,4*36,5 myslimm. skus mi do posty napisat od zaciatku tvojho meranie kuknem nato 🙂. Ovu testy si kupila?

katkarv
31. mar 2011

@denda29 holky niekde na nete som citala ze ked je teptota taka nizka takze moze byt nieco zo stitnou zlazou,skuste si to najst.

lucka_220809
31. mar 2011

@denda29 vies co, ono je mozne, ze je to tym teplomerom... je nejaky divny.. uz sa mi to nezdalo, tak som si merala viackrat po sebe minule, e vysli mi furt ina neplota a nie male rozdiely.. ze aj 2-3 desatiny vzdy rozdiel.. ako keby zapipal proste prilis skoro.. :-/ ... najmenej som mala 35,10...
bezim teraz daco spapat a potom ti vypisem tie teploty..ale myslim,ze to je fakt tym teplomerom... so stitnou zlazou urcite nic nemam 🙂 ale vdaka za poznamku,clovek nikdy nevie, na co nemysli...

denda29
31. mar 2011

@lucka_220809 ja som si kupila digitalny a je super. skus taky kupit nie vôbec drahy 😉 dobre potom sa ozvi

denda29
31. mar 2011

@katkarv to teraz pocujem prvy krat. Takze ja mam teploty uplne super takze aj stitnu mam teda v poriadku ?

katkarv
31. mar 2011

@denda29 to ti napisem o par tyzdnou,este cakam na vysledky z endokrinologie,ja mam tiez bazalku podla tych tabuliek dobru.

bona26
31. mar 2011

@lucka_220809 dost teraz o tom citam, tiez si chcem skusit merat teplotu, ale vsade pisu, ze merat sa ma len raz, nikdy sa nema opakovat meranie, ani merat niekolko krat za den, lebo najnizsia BT je hned po prebudeni, pred akoukolvek fyzickou namahou, pracou...taktiez sa nesmie striedat miesto merania (usta, posva, konecnik), spanok min. 6 hodinovy, merat vzdy v tu istu hodinu rano,atd., treba dodrziavat iste pravidla, aby vysledky boli co najpresnejsie .. nemozem posudit z vlastnej skusenosti, len to, co som si nastudovala...mozem ti poslat do posty, co som nasla

lucka_220809
31. mar 2011

@bona26 jj toto vsetko robim.. len vravim,ze ked sa mi zdali tie teploty nejake nizke, tak som si zmerala nasledne este raz len pre istotu, a zistila som,ze ten teplomer mi hadze rozne teploty.. inak si meriam vzdy rano po prebudeni o 6 nieco.. Takze toto by aj sedelo. Neviem,preco mam tie teploty take nizsie.. dnes uz myslim ok, 35,9 zas, a cez ms 36,5 a pod, ale dva dni som mala rano teplotu nejaku nizku... okolo 35,2 alebo tak.. ale mozno neviem poriadne zavriet usta (meriam si oralne)..

bona26
31. mar 2011

@lucka_220809 neviem, ja som z toho zatial troska jelen, zatial len studujem, citam, ale idem to skusat.. nech aspon viem, ci mam a kedy mam ovu..

vierka0
31. mar 2011

@lucka_220809 ked merias v ustach, treba merat pod jazykom..tam je to stabilnejsie, ja meriam BT uz take dva roky a vzdy pod jazykom..a vzdy len raz 🙂 len ked je fakt nejaky extrem, tak este raz..

lucka_220809
31. mar 2011

@vierka0 oki, pod jazykom budem merat, dakujem 🙂
Ja meriam praveze tak na podnebi a pritlacam jazykom,ale som si celkom vedoma, ze mi to tam unika sem tam 🙂 tak teda takto budem... DAKUJEM 🙂

vierka0
31. mar 2011

@lucka_220809 treba pod jazykom, tam supnes kde sa jazyk spaja s tym dolnym podnebim 🙂 inak, ked spis s otvorenymi ustami, tak to meranie moze byt ovplyvnene aj tym..stabilnejsie teploty mas v posve, ale to ma trochu odradza 🙂

lucka_220809
31. mar 2011

@vierka0 oki skusim po jazyk a uvidime, co to prinesie..
@denda29 inak som si vcera robila aj ovul test.. este nic..ale bol len 8. den.. to som mala taky zvysny jeden, a dnes kupujem novu varku 🙂

denda29
31. mar 2011

@lucka_220809 este ti ani neukaze. To som ti iba povedala preto aby si robila od 8meho dna aby si presne vystihla ovu aby si nezmeskala. Lebo môzes mat aj skôr a ty si myslis ze je 14DC. Inak ja si BT meriam v posve je to uplne jednoduche a presnejsie tak ja mam potom preto vyssie teploty. Mam nato schvalne iny a odlozeny teplomer . A viem ze v ustach musis nechat teplomer dlhsie. 🙂

lucka_220809
31. mar 2011

@denda29 hmm, no mozno teda zmenim lokalizaciu aj ja :D ale az od dalsieho mesiaca.. teraz skusim domerat oralne a uvidime,ci sa mi aj tak ukaze volaco... aaaa, prave som supla davku femigard.. a supnem este aj jeden femibion.. posledny, musim aj ten bezat dokupit dnes 🙂

denda29
31. mar 2011

@lucka_220809 no ved uvidis ako ti to teraz ukaze 🙂 . Ty sa ale davkujesssssssss 🙂

lucka_220809
31. mar 2011

@denda29 hehe no ved sa smejem, ze mam riadny doping 🙂))))
inak mi kamoska dnes poradila vitamin E.. vraj je tiez dobry aj na cinnost spermii aj zenskych vajecnikov... hihi.. no nie ze by som to chcela prehanaat, to davam len do plena 🙂 mozno pomoze aj vam.. kamoska nemohla 2 roky otehotniet, po mesiaci E-cka sa zadarilo.. ktovie,ci preto, ale je to prijemne pocut 🙂

mamartinka
31. mar 2011

@lucka_220809 Vies co ja som uz vyuzivala vytaminov,kvapiek caj.A nic z toho.Inak aj v kyseline listovej je E.Ci nie?Teraz len tu uzivam kyselinu listovu.Uz nic insie uzivat nechcem.Ved je to aj tak k nicomu vsetko.

denda29
31. mar 2011

@lucka_220809 ja zatial neuzivam nic iba pijem cajik aj teraz som si jeden dala 🙂 . a Ovu testy som zabudla kupit takze az zajtra kupim. teraz ako lezim ma trosku pobolieva pod bruskom ale nie je to nic hrozne. ale konecne ze lezim strasne som unavena 😅