A zase menštruácia....
Snažíme sa o dieťatko... Stale bezvýsledne. Spočiatku som to brala športovo, dieťatko príde v správny čas... Ale teraz mi už psychika pracuje, niekedy už normálne vnímam príznaky... Viem že je to len v podvedomí. Ale tento mesiac som mala jemny ružový vytok, menštruácia meškala, tak som podlahla radosti a dnes prišla menstruacia v plnej paráde. Komu sa bábo nepodarilo na prvýkrát vie o čom hovorím... A teraz k podstate mojej otazky: každý mi radí ostat v klude, všade píšu o psychickej pohode, že sa nemám sústrediť na bábo.. Ale ako sa to dá? Veľa párom sa dieťatko podarilo až keď sa prestali sústrediť a snažiť.. No neviem ako na to. Už aj priateľ býva sklamaný z mojej menštruácie a to on bol doteraz ten čo má ukludnoval, ze menstruacia znamena pravidelný cyklus a že je všetko ok. Ďakujem za všetky pozitivne rady a skúsenosti... Viem, ze v tomnie som sama...
@matya12 nie si v tom sama..Ja ju čakám dnes..aj sme si "odbehli " do Rima na pár dni..trošku zregenerovat telo i ducha..A kamoš si robil srandu..že sme zmena prostredia ..tak sa možno zadari...ale ja cítim.. že velkomozna zas nesklame a príde so všetkou paradou 😕
Dievčatá, my sme sa snažili cely rok 2018 a za ten rok sme boli v Benátkach, Dubaji, Aténach a v Prahe a kopec víkendových výletov, lebo som všade čítala, že na to treba prestať myslieť, uvoľniť sa a tak, no nepomohlo. Ale ako na to prestať myslieť!? Nemožné!!! Minuly mesiac som sla prvý raz na folikulometriu, folikul bol veľký no nepraskol, nedošlo k ovulácii a dr mi odporučil inofolic combi a že budúci cyklus mi pichne injekciu na vyvolanie ovulky. Sla som domov od dr uplakaná že ja nikdy neotehotniem, to bol 22. DC, na 24. DC som začala brat inofolic, na 26. DC sex, ale nie ten “robíme dieťa” ale spontánny “krst novej spálne” lebo sak už aj tak bolo pár dni pred ms, ja mám pravidelne každých 28 dní, no ms nedošla, spravila som test a tam //, potom som robila ešte každé 2 dni a stále // no neverila som tomu a vo štvrtok som bola u dr a už mám aj tehotenský preukaz a stále chodím na wc kontrolovať či nezačína ms lebo tomu nemôžem uveriť. Tak asi sa fakt na zo netreba sústrediť alebo inofolic pomohol ku prasknutiu folikulu.... držím vam silno palce aby sa čoskoro zadarilo ❤️
@slnecnica36 gratulujem 🙂 inak ak mas 28 dni cyklus, ovulku si mala cca 10-14 dni pred tym. Neviem ako mas dlhu lutealnu fazu. Cize v case navstevy lekara sa uz babenko uhniezdovalo 🙂
@veronikaszabova ďakujem🙂 a áno, to ja viem presne, kedy mávam ovulku, vtedy sme sa vždy najviac snažili, no a minuly mesiac som bola na tu folikulometriu na 12. DC a dr mi aj povedal že o 3 dni dôjde k ovulke, že folikul je dostatočne veľký, že sa mame snažiť a že o dalších 10 dni, čiže na 22. DC mám prísť na kontrolu, či praskol, no nestalo sa tak, takze mi povedal, že nič z toho tento mesiac, že ľutuje, že mám čakať my, že budúci mesiac mi pichne injekciu aby praskol a že mám skúsiť inofolic, no a prišiel zázrak 🙂
@slnecnica36 gratulujem a prajem veľa zdravia obom! Super príspevok, fakt motivácia a pozitívny závan... Ja sa snažím na to nemyslieť (nie nezvládam to a myslím stále) ale aspoň sex nemám naprogramovaný kedy áno kedy nie.
Inofolic som užívala, cyklus som mala pravidelný ale posledne dva mesiace som to nejak rozhodla, minulý mesiac mi menzes čakal, zacala som sa tesit no opäť predčasne.. A tento mesiac ma menzes prekvapil o 4 dni skôr. Tak neviem ci som urobila chybu v užívaní alebo co.. Naďalej pokračujem a verím ze ma tie moje dve čiarky počkajú a prekvapia ,, ako blesk z jasného neba,,
@matya12 ďakujem 😉 ja som sa tiež snažila nemyslieť, ale to sa proste nedalo. Mne sa ešte aj snívalo, že držím dieťa na rukách, bola som tým doslova posadnuta. Myslieť na to neprestaneš nikdy. Na dokonca som nechápala, ako môže niekto povedať, že to príde, keď najmenej čakáš, keď ja som na to čakala každý mesiac 😁 ale prišlo. Papaj inofolic a verím že zaberie. Silno držím palce
@matya12 je to tazke odputat sa od toho ja som velmi tuzila po babatku manzel to bral ked bude bude. 3x sa mi stalo ze 7 dni pred ms som mala hnedy vytok ktory trval az do ms a potom normalne krvacanie. Mame v rodine zenske problemy tak moja myslienka smerovala hnet tymto smerom kedze som prekonala aj HPV virus a jeden cas vysledky neboli moc ruzove. Zacali sme prerabat byt zacali ine starosti a stalo sa zrazu // boli tam. Ten isty scenar sa zopakoval aj pri druhom tehu a podotykam moj prvy tehu priznak bolo spinenie 7 dni pres ms ale trvalo to len 2 dni a potom ms uz neprisla
Baby čaute..... Potrebujem pomoc...... My sa snažíme o druhé už rok........ C mojej blízkosti je tehotny asi každý..... Dnes mi oznámila tehotenstvo moja švagriná....(39rokov, prvé bábo), prajem im to.. No zlomilo sa to vo mne.
.... Položilo ma to strašne... Neviem ci ma chápete
.... 😢.......
Ak to niektorú ,,poteší,, ani u mňa stále nič... V dedine máme bocianie hniezdo, už sa spolieham fakt asi na nich!
@matya12 Držím prsty,nech to v máji vyjde! 💗 Úplne ti rozumiem, že sa na to nedá nemyslieť, okolo každá druhá bruškatá a vedľa nej ešte dieťa...všetky kamošky,kolegyne,sesterky a pod.tehotné ani nevedia ako...Vytáča ma najviac veta, neplánovali sme to,nehoda to bola a pod. A k tomu ešte sa nájde aj dosť zvedavých a vyrývačných ľudí z rodin, čo sa dookola pýtajú: “Kedy to bude? Vy ešte nechcete? Sa zobuďte lebo vám to trvá...Či máte nejaký problém?” Ja konkrétne som dostala otázku, či nám má dotyčný vysvetliť a ukázať ako sa to robí, ale aj takú poznámku že hoci máme obaja VŠ deti robiť nevieme...Hrozné niečo, takéto nemiestne otázky a poznánky často od najbližšich vobec neponáhajú v “nemysleni” na bábo... Ale nevešaj hlavu, venuj sa sebe lebo teraz máš čas😉 Ja som šla ku kaderníčke a zmenila som účes,šla na kozmetiku, začala som cvičiť jógu, zdravšie jesť a variť iné nové veci-to ma baví a k tomu som nahovorila manžela na veľkú noc na týždenný výlet, kde sme všetko z vonka (robotu,rodinu,stres...) vypustili, dali si víno, dobré jedlo a užívali sme si že sme konečne spolu a nikto neotravuje stupídnymi otázkami po veľkonočnom poháriku! Drž sa,buď pozitívna a želám veľa šťastia,nech sa netrápiš nad vecami, ktoré niekedy treba nechať medzi nebom s zemou🍀
@matya12 P.S: na bocianie hniezda a bociany celkovo sa spolieham aj ja😀
Dievcata, neviem poradit. Len povedat, ze vam chcem popriat vela sil, rychlejsie plynutie casu a ziadne tehotne v okoli❤️❤️❤️ Drzte sa, som s vami
Ďakujem za všetky pozitívne príspevky... To sa tu tak často nevidí!😉😘
Keď tlačíš na pílu, vtedy sa nedarí. Nenapíšem Ti nič iné ako si Ty napísala. Treba sa upokojiť a nemyslieť na to, že sa nedarí, lebo to tak pôjde ďalej. Presne ako Ti radia baby. Viem, že to je zložité, viem, že to je pre Teba veľmi ťažké, ale raz sa podarí.
Tak to je super, uz len nech sa nam vsetkym zadari 🙂
Gratulujem 🍀👍
Gratulujem...
Všetky žienky hlavu hore, my sme sa snažili 4 roky, absolvovali sme aj IUI a až po verdikte že jedine IVF nám pomôže a my sme sa s tým zmierili a začali na to IVF šetriť tak to prišlo - same od seba. Sám lekár povedal zázrak a keď mala malá 9mesiacov sa stal druhý zázrak.
Netreba zúfať - treba dúfať. ( A to mal manžel dg takže sme naozaj neverili )
Autorke gratulujem a moc držím palce.
Tento mesiac som fakt nedufala.. Aj PMS som mala... Take kŕče v bruchu, znovu som nadávala,, a zasa ta menstruacia,,... No keď sa nič nespustilo, skúsila som test (v deň očakávanej ms) s v sekunde tam boli II.... Fakt neviem ako sa to podarilo ale som strasne šťastná! Držím palce všetkým... A aj bocianov už budem smerovať k vám! 😉
Ahojte 😢... Tak ja som to už vzdala, už končím so snažením.... Už toho bolo až až.... Drzte sa ❤️
@majuskano ja tiez som uz po kramoch a tiez ma opustila vsetka sila....nie si sama❤️ Asi to musime nechat tak a mozno sa aj my dockame. Nechapem preco je to tak nefer, ze tie ktore ani nechcu, otehotneju s jedneho sexu aj to s ochranou a tie co naozaj chcu, maju nachystany stastny domov, tak tie moze aj porazit z toho.
Drz sa, nestracaj hlavu, bude dobre❤️

Asi mi už vážne šibe... Tento mesiac som netlacila na pílu, čiže ani som nečakala žeby som mohla byť v tom... Ani priznaky som nesledovala, až kym mi nemeškala... 1 den, 2 den, 3 den... Uz rastlo napatie a zacinala som sa tesit, ze fakt ked clovek na to nemysli sa zadari a bum, mrcha aj tak prišla. Tak ma to zase rozladilo.... Navyse si neviem predtavit ci mohlo naburat moj pravidelny cyklus.