icon

A zase menštruácia....

matya12
16. feb 2019

Snažíme sa o dieťatko... Stale bezvýsledne. Spočiatku som to brala športovo, dieťatko príde v správny čas... Ale teraz mi už psychika pracuje, niekedy už normálne vnímam príznaky... Viem že je to len v podvedomí. Ale tento mesiac som mala jemny ružový vytok, menštruácia meškala, tak som podlahla radosti a dnes prišla menstruacia v plnej paráde. Komu sa bábo nepodarilo na prvýkrát vie o čom hovorím... A teraz k podstate mojej otazky: každý mi radí ostat v klude, všade píšu o psychickej pohode, že sa nemám sústrediť na bábo.. Ale ako sa to dá? Veľa párom sa dieťatko podarilo až keď sa prestali sústrediť a snažiť.. No neviem ako na to. Už aj priateľ býva sklamaný z mojej menštruácie a to on bol doteraz ten čo má ukludnoval, ze menstruacia znamena pravidelný cyklus a že je všetko ok. Ďakujem za všetky pozitivne rady a skúsenosti... Viem, ze v tomnie som sama...

Strana
z3
majuskano
15. júl 2019

@nevludna ❤️💞

majuskano
11. aug 2019

@nevludna ahoj, tak ako sa máš???

nevludna
12. aug 2019

@majuskano ahoj, stale rovnako. Az na to, ze uz kaslem na to. V novembri mame ist na dofcu do exotiky, moj sen a tak sa tesim na to a hlavu mam plnu teraz “vmestenia” sa do plaviek🙂

A ty ako?

Strana
z3