Aká je dobrá poloha na stvorenie bábätka?
Viete poradiť ako sa správne milovať..... 😉 polohu dakujem
ahoj, vseobecne je podstatne, aby si po skonceni styku mala nohy "hore" nad urovnou srdca a zadrzala to tak v sebe co najdlhsie... docitas sa to aj na internete a mala by ta na to upozornit aj gynekologicka...
@ivana919 Ahoj no to viem že nohy máť horé treba 😉 len aj neni dobré nato myslieť
netreba sa stresovať ,a že sa to podarí áž po roku
ako sa správne milovať?tak určite s partnerom 😀 a poloha je jedno aká ked bábo chce samé príde
presne tak 🙂)
@martaholla ked uz chces infosky, tak aspon hladaj....dnes rano bola zalozena taka ista otazka
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/polohy-ktore-nam-pomozu-pri-otehotneni/
a nema radsej nahodou ostat hore nohami aspon tyzden, pre istotu 😀 somariny, ako chces, je to jedno, ak mas otehotniet, tak otehotnies 😀 a inac, dobre sa bavis?
@lauricka hej baví sa, lebo má len 20 ročného a ona už má 25. tak tam jej už ani polohovanie nepomôže 😀 už ostáva len ho nechať a dákleho rovnocenného, hlavne rozumovo zreleho jej treba nájsť. 😀 😀 😀 že @martaholla lebo fakt nevieš čo za krepotinu by si sa mala opýtať. ale aspoň sa zabavíme 😀
A este aku zaujimavu otazku mas? 😅 😀
fuu tak to neporadim,tuto tvoju otazku nezvladam lebo ja ani neviem kedy sa to podarilo mne 😀 😀 a to tri krát
@martaholla nuda je zla vec asi ... hlavne pocas letnych prazdnin by detom mali vymyslat vhodny program, lebo potom to takto dopadne
@zuzanockamt to bude asi tym zlym pocasim 😅
už dnes prosím vypni počítač...
@janie80 aj ja striehnem 😉
@titkovamiriam je nas viac 😀
aj admini by mohli striehnut 😀
@zuzanockamt nee, to budeme kecat ako vcera o nicom a az rano zamknu.....ale aspon bude zabava 😀 😀 😀 😀
@martaholla a aj zakladatelka by sa mohla ozvat, nech sa teda pobavime, ci ju uz do postele rodicia zahnali ? 😀
@martaholla po preštudovaní tvojej fotky mi predsa len dve polohy napadli:
rozštiepený bambus a obrátená kobyla
@katasa možno to ani nieje jej fotka 😉
A jejeeej. Ja ze po vcerajsku tu uz bude klud, ale toto tu bude asi cele prazdniny... No aj tak dobre, hadam si odvyknem od kona
@titkovamiriam ved práve 😀 😀 😀

@martaholla uff hocaká z lásky, ktorá sa vám páči obom