icon

Aké máte skúsenosti s vitamínmi Femibion 800?

salome51
25. mar 2013

Žienky, s manželom sa od decembra snažíme počať dieťatko, ale akosi sa nám nedarí. Viem, že je to ešte príliš krátka doba na to aby som začala byť z tohto neúspechu smutná, ale nedokážem sa premôcť a často ma to trápi. Každý mesiac obaja dúfame, že menštruácia nedorazí, ale stále príde včas. Máme toľko lásky, ktorú by sme tomu malému stvoreniu chceli dať. Viem, že takýto postoj nie je správny, že nie je dobré myslieť na to, že chceme splodiť dieťatko, ale skutočne mi nedá nemyslieť na to. Lekár mi povedal, že som v poriadku a je ešte skoro riešiť nejaké vyšetrenia. Vás som sa teda chcela spýtať, čo si myslíte o vitamínoch Femibion, myslíte si, že by mi to mohlo uľahčiť cestu k vytúženému tehotenstvu?

dasaa
25. mar 2013

neviem ci ti Femibion ľahči cestu k vytúženému tehotenstvu.Ja som brala Femibion až ked som bola tehotná.Najlepšie je tak ako si písala nemyslieť na to.A v tedy sa vám to podari.Držím pršteky 🙂Keby nie čo kľudne mi môžeš napísať spravu.

nikolet_89
26. mar 2013

ahoj ja som pred otehotnenim brala calibrum baby plan 21.2 som vysadila HAK a 16.6 som bola tehotna neviem ci pomohlo to, alebo nieco ine...ale ak ti pomoze na vzdelavani pred svadbou nam hovorili, ze ak niekto chce otehotniet je fajn mat sex kazdy druhy den v priblizne rovnaku hodinu, spermie tak dozreju a niesu unavene 😉 drzim palce

kvietocek55
26. mar 2013

Febion ti pravdepodobne k dieťatku nepomôže ak niečo nieje v poriadku. Sú to len vitamíny. Ale brať ich nieje na škodu. Mne pomohol donosiť dieťatko, ale tak brala som aj iné lieky. Brala som ho 2 mesiace pred otehotnením a potom asi do 7 mesiaca. Nestrácaj nádej, ak ste obaja v poriadku, bude to len psychika. Držím palčeky.

yanni
26. mar 2013

Tak Femibion ti k otehotneniu nepomoze. Je to len zmes vitaminov: kyselina listova a pod. Ja ho tiez beriem, teraz prave presiel mesiac.

sabiatko
26. mar 2013

Ahoj. To naozaj nemusi nic znamenat, kazdopadne vitaminy nikdy nie su na skodu. Doporucila by som ti skor v prirodzenej forme, ked si kupis odstavovac a kazdy den poodstavujes ovocie, zeleninu, dostanes ich do seba v najlepsej forme. Muzom sa myslim doporucuje vitamin E, tak sa moze zapojit aj manzel 🙂

sandri
26. mar 2013

Ahoj, skor ako Femibion ti odporucam Inofolic - je to kyselina listova na podporu cyklu. My sme sa snazili 6 mesiacov a nic a po mesiaci brania Inofolicu som zostala tehotna 🙂 Je volnopredajny, a tu na MK je k nemu zalozena aj diskusia, tak si ju pripadne pozri a zvaz. Drzim palce nech sa vam cim skor zadari 🙂

mj28
26. mar 2013

Femibion tiez obsahuje kyselinu listovu 🙂 ja som ho brala az ked som otehotnela az po porod 😉 a vitaminy - hlavne ta kyselina listova nie je nikdy na skodu,ked planujes otehotniet !!! drzim vsetky palce 😉 😉 😉