Ahojte babenky.
Keď tak čítam posledné príspevky, tak mi napadla takáto téma. Ozaj aké mená dáte drobcom?
Začnem asi ja, tak mi máme vysnívané Tadeáš a Laura. A čo vy? 😎
@sisaka rozmanitost mien a kultur. V synovej triede su bieli americania, cierni americania, mexicania co sa narodili v mexiku, mexicania co sa narodili v USA, indovia, par kanadanov, jedna irka... kazdy ma meno podla svojej kultury a kazdy to berie ako normalne. lenze na slovensku mas super homogennu kulturu, jedna rasa, jedno nabozenstvo, jasne ze mena ako Aaliyah alebo Romeo tu budu svietit.
Kocky ja mam Quida a Huga 😍
@ivusik8888 moja sesternica ma Dorotu☺to meno sa jej pacilo a kazdy ju oslovuje Dorotka alebo Dorka a deti to vobec neriesia,to len my,dospeli,riesime
@ludkka0407 veru veru, mojej dcérke sa to meno veľmi páči 🙂 dokonca by sa tak sama chcela volať 🙂 to len my dospelí riešime zbytočnosti, občas sa spravame horšie ako tie deti
@zuzana76 moja dcéra. Pre mňa bolo najkrajšie. Aj v podobe Nadine je krásne a aj nadzeja jej poviem. Deti úplne v pohode, učiteľky si dlho zvykajú: mýlia si s natalkou a ninkou. Jedna ju volá nadenka, dcéra pritom prevracia pro forma ocami, ale zjavne si to užíva - učiteľku zbožňuje.
A s @fadama som o tom už debatovala. Myslela som, že keď je to také strašné asi sa volá fadama😁.
ja by som dala dievčatku Matilda alebo Sonička a chlapčekovi Maťko 🙂
tak aj my mame dorotu, pre nas symbolika,,,mame ju adoptovanu,,,a bezne ju volame "dora", nam sa to velmi paci, je neskutocne krasna, vyzera ako anjel modrooky
Damien a Olivia 🙂
@sophieeee Daša nieee🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aniele ja som na Slovensku oslovila chlapca menom Nathan normálne po anglicky a dieťa ani netušilo, že ho oslovujem. Keď už dám anglické meno, tak si aspoň zistím, ako sa to vyslovuje o slovenských zdrobneninach na konci anglického či iného zahraničného mena ani nejdem písať, znie to otrasne a spotvori to aj inak pekne meno