Ahojte babenky.
Keď tak čítam posledné príspevky, tak mi napadla takáto téma. Ozaj aké mená dáte drobcom?
Začnem asi ja, tak mi máme vysnívané Tadeáš a Laura. A čo vy? 😎
aj my sme obaja M.M. a aj detom by sme chceli dat mena na M.
chlapec sa mi paci matus, ale dievcenske nie su moc pekne, poradte nejake ....
miriam?
michaela 😀
monika, melánia, marianna, milena, marína, margita, margaréta, mária, miladka, milka, malvína, miloslava, miroslava, marta
milena je čokoláda, marína je krém, aj milka je čokoláda, margaréta je qvetinka 😀
no neviem... 😉
mne sa páči na M - maťko a matúško. Dievčenským na M nemôžem prísť na chuť 😒
Na M je aj Marilla.. Ale volala by som ju Rilla 🙂
no jednoznačne Michaela 😀 (tiež som) a chlapec Martin
tilly
😉
marína sú aj keksíky 😀
no známa dala meno Rita a teraz jej hovoria Ritka, no úžas 😀
takze chlapec Ricci- uz mame a dievcatko Leila , no a ked sa pritrafi takze este Max
mne sa veľmi páči meno Vivien, alebo Viviena, no neviem ani ako sa to presne píše a kedy má meniny,
neporadíte mi? 🙂
mne sa velmi pacia DIEVCENSKE : Liliana, lila, melánia, sabina, bronislava, tamara, darina
CHLAPCENSKE: Boris, rene, alexander, henrich, Metod, Jakub
Tak mne sa paci Waldemar 🙂 a pre dievca Šárka-to bude taky maly šaško 😀
Tak podla mna medzi tie raritne patri aj toto: Samuel Vražda cize (Samo Vražda)...brrrrrrrrrr toto uz vobec nepochopiiim, ako moze dat niekto svojmu dietatu taketo meno 😒
a čo Blanka Panenská? 😒 kamarát hovoril, že mal takú spolužiačku.. teda, s takým menom 🙂
Ja by som si asi vybrala Lauru, to by sa hodilo aj k priezvisku a chalanske to fakt "nemam ponatia" 😀
Mne sa páčia dievčenské takéto: Andrea, Aneta, Diana, Timea.. a chlapčenské: Martin, Marek, Matúš, Patrik..
Moje najdievčenské: Bella
chlapec: Szilamér, Konrád, Kristof, Csongor
baby a čo hovoríte na Olivia, Elizabeth, Megane, Mercedes a chalanské Bryan, Boris, JUraj, Samuel???
Ja som mala v ruke rodný list s menom María de las Mercedes ... a k tomu nejaké maďarské priezvisko 🙂 A jej brat bol Darian .... 🙂
A co takto Emma, Ella, Scarlet, Stella, Simeon, Patrik? 🙂
no aj my už máme vybraté mená takže Lukas a Michaela 🙂
Ja som sa vcera pri praci stretla s menom Zsiga Elvis.. 😀 😀 😀
Co tak dve dcerenky Megane a Mercedes .. k tomu nejaky syncek Mondeo, hotovy autopark 😀 😀
no to je celkom zaujimave Pikha 😀
ja s mojou polovickou sme chceli najprv Deana a Daniel, aby sa volali po nas, ale teraz sa nam uz paci, Timea, Sofia, Karin, a pre chlapceka sa mne strasne paci Dominik, Sebastian, no neviem,, uvidime az ked to bude uz iste vybrat si jedno
🙂 tak my ešte dieťatko nečakáme, zato chlapčenské meno je už isté, nech má tato radosť 😀 Ivan Albert tak a je to, no čo poviete? to ako princ 😀 ja som bola najprv zhrozená, že chlapca ani nechcem v budúcnosti 😀 , ale už sa mi to celkom dostáva do ucha aj k priezvisku sa to hodí, lebo v ich rodine sa vyskytol aj Ivan a aj Albert 😀 a dievčenské meno je neisté, veľmi sa mi páči Barbora, takému šibalskému dievčatku sa to veľmi hodí, ako našej malej 😀 ,ale to už v rodine je, ale určite to bude nejaké meno, čo je v kalendári 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
danii, tragédia kvôli človeku, hrúza ešte k tomu boli bratranci jeden bol Andrej a druhý Tomáš, kurevníci (sorry za výraz) ako svinka 😀 Chúdiatka dievčence, čo sa s nimi dostali do kontaktu...