Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja tiez hehe ale aj tu je klud 😝 😀
kde je pipika? 😲
pisem jej absenciu!!!!!!!!!!! 😠
ja som dnes cely den len na salate 😎 a vode....a kave 😅 😀
tu sooom tu tu tu 😎
len som tu mala braska, tak som nemohla
pozeram jojku....ta Cameron Diaz ma ale postavuuuuuu do rici 😠 😠 😠
jul wow a to ak ovladzes??
aky salat papas???
aj ja to kukam
wiiiiiig...lebo som tucnaaaa svinaaaaaa 😀 😀 😀 😀 ako v tom filme 😀
no my sme boli poobede na zeleznej sa sankovat, super bolo 😵 sme sa tak vyjašili, ze normalne nam ani zima nebola 😀 sme si z V spravili konika...a fifina sa naucila nove slovo...ze HIJÓ 😀 😀 😀
robila som si z cinskej kapusty,rajcin,zltej papriky a dala som si donho taky dobry salatovy syr...mnaaaaam
u nas fuci jak svina a je -3 🙄
jeeeej dnes je partickaaaaaaaaaaaaa 😎
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa tu valam po zemi jul 😀 😀 😀 😀
pocuj ako mozes byt tucna svina ked mas 59 kil 😨 😠 😠 😠 😠 he?????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj tesim 😵
wigh nepoznas jul 😀 ona bude tvrdit ze je tucna aj ked bude hrkat a mat 35 kil 😅 😝 😀 😀 😀
no som wiiiiig,ritisko a stehniska musim schudnut a aj ruciskaaaaa,postava jak svina...hlavne ze rebra mi trcia 🙄
😀 😀 😀 😀 😀 😀 pipiii ze hrkat 😀 😀
ja uz som konecne sama, bryska som odprevadila, akurat pri odchode zobudil hanku 😠 tak som ju musela nanovo uspavat 🙄
a V uz zapija na pive nervozitu s duduskinym T 😀 😀 😅
bryska? 😀 😀
mam tu od obeda kyslu sosovicovu polievocku, langose, a kus babovky...a rozmyslam...ze na co mam chut 😀
😀 😀 hehehehehe chudak T....a bohvie co robi Dudušššš
braška 😅 😀
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm 😠
dudus uz haja 😉 ale zajtra naobed vam referujem, dnes mi T slubil, ze hlasenie poda okamzite 😎
mne akurat dnes volala kolegyna, ze dnes v Ruzinove sa jej cisarskym narodila vnucka Ninka...tak mozno budu aj s Duduskou spolu ...len sa navzajom nepoznaju 😅 😵
jul mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaam mnaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ja mam tiez ritisko a stehniska fuuuuuuuuuuuj 😝 😝 😝 😝
pipi super pekny den ste mali, ja o takom len snivat mozem 😝 😔
juuuj tolko mylsim na duds,ta uz musi mat chuda nervy,ale o par hodin ma v naruci malinku babulku 😵 😵 😵 😵 😵
a nevies o kolkej duduššš rezu?
povedala ze mali by okolo desiatej...ale to sa moze zmenit, mam cakat na telefone a vraj T poda hlasenie hned 😎
som nervozna ako keby som ja zajtra rodila 😅
asi mi bude zle jak svini...ale dala som si ten langos 🙄 😝 😅
pipi to verim
ja keby som musel ist cisarakom tak by ma museli total onmanit uz tyzdne vopred by som bola totalka pokakana, ked som po porode bola na izbe v predposledny den ku mne prisli dve baby po cs no baby poviem vam som plakala spolu sni mi ked som to videla ako satrapili, som im pomahala ako sa len dalo ale zas kamoska tiez isla cs a ona bola hned celkom ok

ahojteeeee
ja uz mam klud 😎