Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
wigh no to verim 😒 ja keby som si mala vyberat...tak sekciu nikdy 😝
julis presne, to bolo to najkrajsie v zivote...ten uzlik...a ze je naozaj TVOJ...a nie len nejake pozicane babo u kamosky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
aj ta cobola so mnou na izbe to tazko znasala,ona hucala jak sirena ked ju viezli na izbu po cisaraku
ja ked som videla maleho 1x,som neverila....som sa v duchu pytala,ze jeeeeeej ,to je moje?
no a ked si predstavim potom s tou bolavou jazvou sa doma starat o malu 😖 ty kokso...100x lepsi klasicky porod 😉 ale ked sa vybrat neda...tak zas lepsie ako nez by mali byt komplikacie a nedajboh sa babu alebo mamine nieco stat 😲 😉
no to ja ked som videla hanku prvykrat...tak som si povedala...ze jeeeej vilkove babo...a moje je kde? 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 to ano 😎
tak tak ale zas pozna maj take baby ktore si sami vybrali sc ako no commnet
ja som 4 hodiny po porode skakala jak srnka hehe nic mi nebolo som bola total ok
boooze po sto rokoch kukam carodejky z Eastwicku 😀
juuuj jul taku chut si mi spravila na salat ze az 😔 som hladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ja nie zeby som skakala...ale normalne som fungovala, akurat s tym sedenim to trvalo tak tyzden, kym som to citila...ale inak pohodka, od prveho dna som doma makala ako pred tym...klasika upratovanie, varenie, starostlivost o malu...vsetko ok 😉
pipi ved aj ja som to tak myslela, hej sedela som na pol riti ece tyzden hehe ale inak pohoda,si neviem predstavit kojit, prebalovat advihat babo s rozparanym bruchom,juuuj dudus straasne na nu myslim a mozno je jedna z tych co to bude uuuplne v poho zvladat 😵
mne zas pipka s tou sosovicou 😠
uz tlacim mandarinku 😀
no ved pozitivne myslenie je polovica uspechu...a dudus nie je z tych co sa za vsetko lutuju a nechavaju obskakovat a ofukovat,ona ked nabehne domov, na bolesti zabudne a bude zit len pre tamarku 😎
julis, mam este pol kuchty...dobehni 😎
jasneeee idemmmmm uz startujem masinu 😎
hahaha na mna nemate
hadajte cim sa napchavam 😀 😀 😀 😀 😀
netusiiim wigh 😅
no cim cim?
som si urobila salat ale doma mam len kapustu a mrkvu hehe tka som si to rychlo natruhala pokorenila dala olej a nasla som v chladnicke jogurtovy dresing heheheheh mnaaam kae je to dobre uz len syr mi chyba mnaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
hehehehehehehehe 😎
wigh...nedalo ti to 😕 😀 😀 😀
kua ja nikdy neschudnem ale za tu dobru cht mi to stoji 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ked pride chut...neda sa nic robit 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ked je clovek hladny aj klince zozere😀
no ja mam z tej mandarinky dost...taka bola obrovska,ja ze to je pomaranc 😅
a uz pijem caj-spalovac
ten smradlavy julis? 😅
ja som dnes an neho zabudla neva zajtra si uvarim
nieee 😝 refresh
ten druhy si uz vypila? ci si ho vyhodila?
ten mi lezi v skrini

no zavidim jej ten pocit,ked ju 1x uvidi 😵 😵 😵 😵