Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
Duduske aj spolu s Vivinkou gratulujeme k vytuzenej Tamarke, nech sa im dari a nech su obe zdrave. Maminke prajeme vela dobruckeho mliecka a nech sa pooperacna rana co najrychlejsie zahoji. Cmuk obom 😵
...pripajame sa ku gratulacii 😵 😵 ..Duduske prajeme skore odbolenie 🙂 a Tamarke veeela veeela zdravicka a dobreho mliecka 😵
GRATULUJEME 😵
aky drobcek je to 🙂
Duduške blahoželám, Tamarkin dátum narodenia si určite zapamätám 😉
no uz som konecne tu, cely den som dnes jak mechom prastena 🙄 😝 esteze V dnes dosiel skor a okupal fifinku, lebo ja by som asi ani to nebola schopna...ledva som ju nakrmila a ulozila 🙄 😖 normalne zaspavam postojacky 😒
ninus a duduska si zase dobre bude pamatat, kedy ma zojka meniny 😀
juuuj pipi tak chod spinkat 🙂
Zojke aj Tamarke vsetko naj... 😉 😵 😵 😵
no veru asi idem wigh, akurat som dokukala svoj serialik...a na afery sa uz necitim...zaspavam tu na sedacke 😝
tak pre dnesok sa s vami lucim, dobruuuuu 😵
asi ma ten porod zmohol 😀 take nervove vypatie ma znavilo 😀
veru, nervna som bola aj ja dnes, tak dobru... 😉
a foto malej zatial nemame? 😕 😕
a este som vam zabudla napisat, ze sme vecer telefonovali so stastnym tatom T a vsetko je ok, akurat duduska je unavena, tak hajala cele poobedie, ale mala je krasna, a vraj prve co spravila, tak vyplazila na tatina jazyk 😀
duduska mala spinal, takze malu videla hned, ale potom ju brali umyvat atd a to uz si ju pestoval iba tatik, tak sa pysil, ze zatial bol s Tamarkou viac ako maminka 😅 🙂
ale ved to sa zmeni...este ho maminka 100x predbehne...ak nie viac 😀
ale maminka sa ze vraj citi fajn, ze nemat tu ranu na bruchu, tak je uplne ok 😉
ajus zatial nemame...ale T mi slubil, ze na nasu stranku da zajtra foto a potom vam sem hned hodim link 😉
jeeej pipi to je suepr ze si podala spravicku sa tesim 😅 😅 a bezkaj hajat a odyychnut si papapa
veru, chod spat a dakujem za info... 😉
mne to tu ide nejako pomaly, tak to tu dnes vzdavam, papapa 😉
ahojteee
prva???? 😕
ja som sama s malou doma mam obrovske nevy na chlapa 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😔
ahoj kocky,
duduske velka gratulacia
cafet
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig co zase? 😒
aj ja GRATULUJEM ZOJKE k vcerajsim meninkaaaam 😵 😵 😵 a zelame s Rišššinom vsetko naj naj 😵
dnes som sa vazila a uz mam 59,2 😎 ,tak dufam,ze zajtra uz bude 58,9 aspon 😒
ozaj kukali ste vcera tv noviny? ako ta ozrata mater spadla s kocikom viac krat? chuuuuuuda to babo 😒 ☹ 😔
juuul parada ,sikulka siiiiiiiiiiiii
nekukala so mto,chudatko male 😔 😔 😔 😔 😔
wiiiiig a co ta vytocil manzel? 😒
dosla nam faktura za cely dom nedoplatok za plyn 1,95€ 😀 😀 😀 😎 😎 😎 tak sa so svokrom vytesujeme ak´í sme dobrí 😎 ,lebo babke dosiel nedoplatok 130€ a svokre 350€ 😅 🙄
a dnes robim konecne tu svieckovu,akurat dusim maso,tak som zvedava ako mi to dopadne 😅
wiiiiiiiiig,cierne korenie cele mam vybrat pred mixovanim,ci rozmixovat so zeleninou?
jul to je suepr sprava, ja sa zas bojim nedoplatkov 😔
ja cierne korenie ani nedavam ale podla mna ho vyber 😉
ja ho tam davam v takom sitku julis, aj ostatne koreniny...a pred mixovanim to vyberiem 😉
wigh, co zas chlap vyviedol? 😕 😅
julis...na to ze stale peckujes radiatory si dobraaaaaaaaaa 😀 😎

aj ja duduske gratulujem k tamarke a tesim sa spolu s nimi a zelam obom kockam nech su zdravucke a rychlo doma 😵 😵 😵 😵 😵