Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
no vybrala som to korenie....ale bojim sa toho mixovania,lebo maly sa toho mixera boji 😖 to bude zas revu.Uz to mam vsetko,len cakam kym sa maly zobudi,lebo by sa zlakol kebyze zacnem teraz mixovat 😅 😖
pipiiii zeeeee 😎 mam tu saunu a aky nedoplatok paradny 😎 hehehe
asi mame dobre zatepleny dom 😅
mne maly uz pekne haja sam v izbe,nechavam rozsvietene pre istotu v kupelke aby trafil po tme do spalne,ale dnes o pol 5-tej dosiel za mnou...ze chce A 😅 ...Ale tiez to tak robim,ze ja lezim este a on sa hra pri mne
robila som si test,ze na kolko % som leniva a vyslo mi,ze: si leniva na 96%...este sa ti to chce citat? 😀 😀 😀
no mne dnes hanka tiez potiahla...od dvanastej...a az teraz dosla 😉
to kde si vzala taky test 😀 😀 😀 mne by dnes vyslo 99% 😝 😅 😀
aka tma 🙄 normalne sa mi ani von nechce ist 😅
ale musim ist na postu a na nakup...tak sa idem nejako dokopat, nakrmim malu a padame von 😅 😉
paneboze,maly si namrvil chlieb do postielky 🙄 tak som to doteraz vysavala aj po celej izbe 😠 a nechce spat 😠
ja mam rada taketo pocasie,ja neznasam,ked je sneh a svieti slnko 🙄
jeeeej duduškaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulujeeeeeeeeeeeeeeem!
Moji chaloši mali také miery-Fifo 2850g a 48cm a dado 2720g a 47cm. 😀
Super tak už to má duduška za sebou 🙂
no konecne som tu 😝 zase sa mi ta moja kraksňa startovala pol hodinu 😠 😅
aj ja som tu 😉
no ja som si vecer dobre zacvicila...normalne ma to prebralo a nastartovalo k zivotu 😀
konecne som uz vecer fungovala ako vzdy 😎
konecne mame ordinaciuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😎 😎 😎 😎 😎
ajoj wigh 😉
cafet 🙄
cafet...co taka znavena 😕
maly uz spi?
som totalne vycerpana....uz z toho pocasia asi 😒
este nespi,kuka rozpravku 🙄
asi je nezky tlak...ja som cele doobedie ledva zila 🙄 ale nastastie vonku som sa prebrala a to cvicenie vo vode ma uplne postavilo na nohy 😎
ja som zas mala dnes strasne bolesti hlavy 😝
nizky 😝
presne,ja som normalne kaprovala ked sa maly kupal a z poslednych sil som ho uz ukladala 😒
vsetci v tej ordinacii akí vytocení 😀 😅 asi maju tiez depky z pocasia 😅
chudaaaacik Dodko sa pocikal...bal sa 😔
laura vytocena, Nora vytocena, Palenikova tiez.... 😀
este aj ten Hyrsch vytoceny 😅 😀

ja som sa dnes vykrochkala z postele az o desiatej...aj to ledva ledva 😅 🙄 hanulka sa zlata hrala pekne vedla postele...nanosila si tam rarohy z obyvky a len asi tak raz za pol hodku mi vrazila pusu 😀 asi aby skontrolovala ci zijem 😅 😀
rano nas totiz zobudila zase nasa hlucha suseda o pol siedmej 🙄 dosla jej kamaratka, tak vrieskali po madarsky po sebe 🙄 a ked o pol osmej niekam vypadli, tak ja som asi v sekunde zaspala a uz som sa nevedela donutit vstat 😅
akurat som hanke mlieko spravila a prebalila ju...viac som nevladala 😝 🙄