Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
juuul auu chdatko male ece ze si tam mala to puzzle tak si neublizil ale musel sa poriadne zlaknut
ja ako decko som spadla z poschodovej postele a prespala som to rano ma segra budila som bola cela doudierana a doskriabana mala som velke stastie
nastastie spal,ani nevedel ze spadol....len trosku mrncal ☹
ved prave ze si to o tebe nemyslim ty trubka 😠 😵 keby som si to myslela, tak ti to tu nepisem...iba si to myslim 😅 😀
u nas hrozne fuci,furt mi z toho pada net 😖
auuuuuuuuuuuu chudatko a plakal? ☹
no V ju zobral spat, normalne mi zakyvala a odisla 😅 😎 som zvedava, kedy jej to dojde...a dolezie naspat 🙄 😀
ja hrozne chcem aby mi ho zobrali do skolky,koli tomu aby bol v kolektive,my tu nemame ziadneho drobca v okoli 😖 stale je len s dospelakmi 😒
no sex v meste mi skoncil, tak idem uz haji...lebo nejake zvuky stale zo spalne idu...tak nech ta mala vymyslacka zaspi 😝
jemu skolka prospeje, neboj, vezmu ti ho 😉
padam uz, dobruuuuuuuuuu
vtescu stoja plienky len 5,60€ skoda,ze malemu tak vadia 😒
ides uz? tak pa
jul presne aj moja mala len skoro stale len sdopelakmi, tiez tu nemame take deticky ach jaaa
wow to je super cena a ktore plienky???
idem uz aj ja haji lebo uz nevidim papapapa
tesco plienky 56 kusov len 5,60
tie fialove???
ked hej tak to je super cena
skoda ze tesco mam daleko 😒
no uz aj ja padam
baby...ja sa musim vystazovat. Vidite, kolko je hodin....a u svokrovcov hruza.....prisla ministerka z ciech..a svokra je teraz hrdnika jak svina....tak robia poriadky s tou najmladsou...Evkou.
Ja mam zajtra oslavu pre moju stranu....moj muz siel tam, lebo sa tam natahovali...aj facky lietali. Evka mi volala, ze obidve kontesy prisli k nej do izby a ziapali na nu...obidve napite....a ze ju zacali mlatit.
Normalne je mi z toho na grcanie....zajtra budem uplne v super nalade.
Ja chcem ist odtialto niekam preeeeeec......alebo minimalne 3 metrovy betonovy plot medzi nami.
....nikdy som toto nezazivala....je mi do placu.... 😢 ...fakt super oslava.
...neviem, ci to s tym nejako suvisi....ja nie som poverciva...ale v poslednych dnoch nam rachaju vsetky ziarovky...jedna po druhej.....za posledne 3 dni nam odislo 5 ziaroviek....dnes, ked bola ta hadka..tak az istice to vyhodilo....fakt neverim na povery....ale toto je divne.
juuuj zabi to je hrozne, nezavidim situaciu. neviem presne co sa tam deje ale takto nema nikto pravo spravat s ak druhemu 😔 😔 😔 😔 😔 😔
cafte, co nove, podajte hlasenie... 😉 😀 😀
zabi, no, prajem pevne nervy... 😒 😉
zabi,dufam,ze ti ta oslava dopadne supeeer,drzim palce 😉
s tymi ziarovkami je to divne,zeby nejky zly duch tam matozil? 😒
ja som sa zase zobudila s takymi bolestami hlavy,ze som si myslela,ze mi asi vyleti dekel 🙄
od rana ma maly len vytaca...popisal mi voskovkami dvere,chladnicku znova a rozmrvil celeho brumika,roznosil to po celom byte,hlavne ten lekvar co je vo vnutri je vsade...lepkave jak fras,aj po sedacke to ŕozotrel...na hruza
u nas je nenormalna fujavica,som sa v noci bala,som si myslela,ze prislo tornado 😖 hrozne zive sny som mala,ze mi padlapoulicna lampa na auto a ze mi zaclo strasne zatekat v spalni...no normalne som vystrelila z postele do sedu...ako v nejakom filme.
no pokecala som si a mozem ist,dnes varim kelovy privarok
jul a jtu fuka vietor ale nie az tak velmi, mala konence zaspala, tak som si vylozila nohy lebo od rana som nesadla a som mrrrtva 😝
jul uff tie sny brrr
zabka no tie zarivky ,zaujimave, ja mam skusenost s vypalenou ziarovkou, stal osa nam to kes sme s kamoskou vyvolavali duchov, uff v zivote som sa tak nebala,takze ja na to verim
ufff, no skoro ma odfuklo aj so psom... 😖 😖 😖 😀 😀 😀
rychlo sme sa vratili, ema sa cela triasla, toto pocasie veru nie je pre nas... 😒 😠 😠 ja uz chcem slnko a teplo... 😠 😠 😎 😎 😎 a take zaveje mame okolo domu, ze som zapadla po kolena na niektorych miestach, hroza... ☹
u nas fuci stale viac a viac tusim....lepiii mi,ze nas odveje aj z domom niekam do kosic 😖
uff, mam uz ako tak poupratovane, sa mi nechce utierat prach a zehlit este mam, tak som si dala pauzu na chvilu, M isiel ku susedovi, tak mam pokoj, mala by som to stihnut, kym tu este nie je, kym ma neotravuje... 😀 😀 😀
ma palia oci, ako keby som mala mat nejaku alergiu, ci sennu nadchu, len neviem z coho, zeby zo zimy? 😕 🙄 🙄 😠 😠
tak si chodim po byte a ze preco mi je taka zima zase a ono nam nekuria radiatory, nam ten vietor sfukol plamen na kotly, to tam asi budem chodit dnes casto, katastrofa... 😠 😠 😠 😠
ema mi tu skrieka, hrozi mi vencenie, pomooooooc.... 😖 😖 😖

boooze ja sa toho desim ze moje dietatko bude stale posledne v skolke 😔 😔 😔 😔 uz teraz mi krvaca srdce chudatenko moje 😔 😔 😔