icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

jul
13. feb 2010

joooooj ajuuuušššš,nezavidim ti to vencenie 😒
ja von nejdem,tu fuci jak besne...susede spadol aj konar zo stromu na auto,supa to bola jak svina 😖

ajka23
autor
13. feb 2010

aj sa nieco stalo? 😕 😕 😕 no je to teraz radost, ale ona sa len vycika a uz bezi domov, sa mi neoplati ani obliekat... 😀 😀 😀

wighy
13. feb 2010

ahojteee

co kukate dnes???

pipka
13. feb 2010

cafet...ja len v rychlosti...hanulku mame choru ☹ ☹ ☹

celu dnesnu noc sme mali poplach, plakala...co plakala...vrieskala o dusu, teplota, soplik...no v noci sme spali asi hodinu...cez den snad hodku...tak som zvedava, kolko vydrzi tuto noc 🙄

wighy
13. feb 2010

juuuj pipi t ma mrzi,nech sa fifinka ryyychlo vylieci 😵

jul
13. feb 2010

pipi a co sa stalo? kde tak ochorela? 😖

jul
13. feb 2010

ja mam taky poloklud...maly uz ulozeny,no furt chodi kukat co robim 🙄

wighy
13. feb 2010

pipi a akoze mas pc???

jul ahooj aky ste mali den??? 🙂

jul
13. feb 2010

wig,asi pisala z V

jul
13. feb 2010

wiiig nuda nuda sama nuda 🙄 😅

jul
13. feb 2010

ja kukam anjelov na markize

jul
13. feb 2010

my dnes cely den doma,koli tomu hroznemu vetrisku 😒 ale nastastie uz tak nefuka 😠

jul
13. feb 2010

kks na jojke serial ...kriminalka,to v sobotu nemozu dat s tym pokoj? 🙄

wighy
13. feb 2010

no o tom vetrisku mi hovor, uuf sme isli peso k segre, som mylslel ze zmrzneme a laura sa ece chcela hrat v snehu, tak som ju musela pol cesty vlacit lebo si sadala na zem ja uz chcem aby sa tento hnusny snezisko roztopiiiiiil lebo moje decko povazuje ocurany a spinavy sneh za najlepsiu pochutku 😝 😝 😝 🙄

a presne nuda nuda nudaaaaaaaa nic ma nebaviiiiiii

jul
13. feb 2010

dnes si nechal maly bez vrestania ostrihat nechtiska na nohach,tak snad uz konecne pochopil,ze to neni nic hrozne

wighy
13. feb 2010

klopklopklop my stym nastastie nemame problemy laura aj sama pride maminka ostrihni mi nektiiiky 😀 😀 😀

zacina na joj smrtonostna pasca

jul
13. feb 2010

zase ukazuju tie vymakane postavy Cameron Diaz a Demi Moore....svine chudeeeeeee 😠 😠 😠 😠

wighy
13. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀

jul
13. feb 2010

a duduššš sa neozvala este 😒 furt cakam na to foto

jul
13. feb 2010

co varis zajtra? ja nic,dnes som navarila kotol toho keloveho privarku,malemu velmi chutil 3x papal

wighy
13. feb 2010

sakra blbol mi net ale uz so mtu

aj aj cakam na fotky Tamarky

zajtra iba 😉 zemiaky a kare ael ece neviem na aky sposob hehehe

jul
13. feb 2010

mnaaaam to by som si dalaaaaa,len varene zemiaky a k tomu kare ako cigansku 😝 😝 😝

wighy
13. feb 2010

a na bduci tyzden urobim asi kolozvarsku kapustu,ece so mto nikdy nerobila ale minule ked som kukala bez servitky juuuj tam to robili a vyzeralo to super 😉

jul
13. feb 2010

mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm ja to hrooozne lubim,ja som to tiez nikdy nerobila

wighy
13. feb 2010

😀 😀 😀 no super a uz som hladna 😔 ale necudo som jedla dnes len 2 x, na obed so msi spravila dve tacos a u segri som zjedla jedne rohlik aterza tu umieram ale ja to vydrziiim 😝 😀 😀 😀

jul
13. feb 2010

aj ja umieram...tak idem tlacit kalerab 😎

wighy
13. feb 2010

maaam ,mnaaam

jul
13. feb 2010

no a uz som ho aj zjedla 🙄 taky mini to bol,ze prijala by som taky kalerab ako melon teraz 😀

wighy
13. feb 2010

😀 😀 😀 😀 veru aj ja som jeden dnes dala do polievky a tiez bol mini pidi a drahe to je jak fras 😝 🙄

jul
13. feb 2010

ale dlho to vydrzi v chladnicke som si vsimla,ze to nezhnije rychlo,minule som zabudla,ze som kupila,mala som to asi 2tt zapatrosene a nnebolo im vobec nic