Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
to je fakt 😀
dobruuuuu
halooo, dobre rano, tak mame zlatu medajlu na OH, sa tesim... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
pipi, tak skore uzdravenie... 😉
moj M isiel aj s mamou pozriet otca, tak mam pokoj, len zehlit by som mala od vcera a sa mi do toho nejako nechce, ved kopisko jak hrom to je... 🙄 🙄 🙄
ahojteeeee
ajka to fakt??tento rok nejako nekukam OH a za co je medaila???
ja mma uz uvarene masko uz len zemiaky a obed je hotovy
dnes nam svieti slniecko ale asi bude vonku dobra kosa co???
my sma mali vcera perny vecer, malu ai bolelo brusko alebo co, 😕 😔 nevedela sa uppokojit ani na prsicku...
kazdu chvilku je pokakana 😅 , sranda 😉
baby dakujem za gratulacie 😉 😉 😉 😉 , ale nemozete byt take srdecne sak ja potoom nemozem citat nic dozadu, nevidim cez slzy, asi som este neni vystabilizovana s tych hormonov 😕 😕
pridala som fotky...
ale viac ich je na
duduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus mala je neuveritelne naaadheeernaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
juuuuj krasnucka
hehe tie hormony som mala aj ja, som revala asi mesiac aj pri reklame na O2,kedze muz tam vtedy pracoval 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
wighy dakujem,
ale ked sa mam priznat, ked mi ju priniesli uz na izbu a mala som ju dlhsie pri sebe, tak som si len pomyslela, ze boooze dievcatko sak si ale skareda... 😅 😀 😀 😀 ,
ale teraz je to pre mnaa najkrajsie stvorenie na svete 😉 😉
dudu neblazni ved na fotkach je straaasne milenučkaaaa, by som ju taaaak vycmulala zeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
nooo, sak ja by som ju furt ocumlavala, ale sak to sa neda 😉 , lebo aj spinkat musi 😀 😀
hehehhe presneeee 😀 😀 😀 😀
hehehehehehe duduššš,ze skaredaa 😀 😀 😀 😀 😀
no urcite,krasna je 😵 😵 😵
nejaka biatlonistka ma medajlu,nie?
cafte, dudus, mala je rozkosnaaaaa.... 😵 😵 😵 😵
hej, biatlonistka ma medailu... 😉
ja mam k obedu zo vcera stehno s ryzou, M bude jest urcite u ocinka... 🙄 🙄 🙄
inac, vo stvrtok a piatok ma prsat a ma byt +8 stupnov, tak neviem, ci je to lepsie ako teraz co mame... 😒 😖 😖
inac, ktora mi pridete pozehlit? 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
kedy uz pride jar, ja sa uz neviem docakt 😔 sice dnes krasne svieti slniecko a na balkone je aj celkom teplo ale vonku asi usper nebude co??
wigh, tak u nas slnko nesvieti teda, klasicka sivota jak furt... 🙄 🙄 🙄
fakt??tu krasne svieti ako keby uz isla jar ale kukala som predpoved a na jar to teda nevyzera 😔
ufff, 20 triciek ozehlenych, odpadavam... 🙄 🙄 🙄 😖 😖
tak mozno aj u nas vykukne, pomaly sa pretrhaju mraky a topi sa sneh... 😎 😎
pekne jej to vyslo, ci si to naplanovala? 😕 😕 http://www.topky.sk/cl/15/674938/Puskarova-poro...
jasne ze si to naplanovala 🙄 🙄 🙄 😀 😀
neviem,ale ved nikdy nepisali nikde,ze ma nejake problemy,stale sa skerila do kamery jak truba,ze vsetko je ok,ako sa strasne super citi a tak 🙄
ja som chcela rodit na valentina.... 😠 , ale sak ja som nakoniec rada lebo ja som uz domaaaaaaaa
do prdele mna uz porazi s toho malleho,zas nechce spat 🙄
sak aj ja som tiez nemala ziadny problem, akurat sa neotocila, tak mozno aj jej sa neotocil , alebo nechcela rodit normalne...
nasa mala spinka od 11,45 na balkone v kociku 😅
ved to bol problem nie? ze sa ti neotocila...preto ta rezali
ano ano,

to je fakt 😉
no ja uz padam do haji zela mdobru nocku
dnes sme si tu bacovali same 😀 😀 😀 😀